Italia, San Ferdinando Di Puglia (bt)
Sanferba a fost înființată în 1991, în provincia Barletta-Andria-Trani, ca producător și distribuitor de produse alimentare și s-a îmbunătățit constant datorită investițiilor continue în cercetare și dezvoltare, puse în slujba calității. Producem semilună pentru deserturi, semilună pentru patiserie, preparate pentru baruri, ceaiuri și infuzii, ciocolată caldă, ciocolată solidă, pudră de cacao, gr...
Italia, Roma
Italia, Pisa
În inima Toscanei, aproape de Pisa, Amedei produce ciocolată italiană de înaltă calitate provenită din plantații selectate. Tablete, Napolitains, Trufe și Praline, Creme. Ciocolată neagră și extra neagră, ciocolată cu lapte și ciocolată albă, ciocolată cu alune, cu migdale, cu fructe și ciocolată ganduja, ciocolată cru monorigin. Pe lângă clasice, Amedei produce ciocolată Monorigin Cru din zone...
Italia, Milano
...Compania prelucrează multe varietăți atât de fistic, cât și de alune și migdale; cele mai importante varietăți sunt fără îndoială, Fistic Verde de Bronte DOP și Alună de Piemonte IGP. Pe lângă faptul că este prezentă de ani de zile în sectorul Industriei și HoReCa, Pistacchio S.p.A. dispune de o rețea strânsă de vânzări în cadrul G.D.O., ceea ce permite companiei să se diversifice pe piață și să...
Italia, Misterbianco
Produse din pământul sicilian, caponata de pește și sosuri pentru paste, garnituri realizate de bucătarul restaurantului Antica Marina din Catania. Ulei de măsline extra virgin DOP Monte Etna, vinuri siciliene albe și roșii. Pesto de migdale și creveți, pesto de castane și scoici, ouă de ton pește proaspete și anghinare, caponata de ton și multe altele.
... de trufe, lămâie, mandarină roșie, rozmarin și ardei iute. Vini IGT Salento de înaltă calitate din struguri de primitivo, negroamaro, ottavianello și malvasia. ROSE', BIANCO, ROSSO și PASSITO. În plus, avem o producție limitată de migdale dulci din copaci vechi răspândiți în livezile noastre de măslini, care sunt folosite de obicei în patiseria de înaltă calitate, în rețetele culinare sau ca...
societate agricolă, specializată în producția de plante aromatice (oregano sicilian și șofran), oregano la buchet cu tulpini și oregano măcinat, posibilitatea de diverse formate de ambalare. decojirea și prelucrarea migdalei siciliene, migdale decojite, migdale curățate, migdale prăjite, făină de migdale, creme de migdale, ulei de măsline extravirgin și cereale.
Italia, Gravina Di Catania
Producție și distribuție de produse tipice siciliene de înaltă calitate: poți găsi arancini, cannoli, brânzeturi, făină și paste din grâne antice, conserve, măsline și ulei de măsline extravirgin, gemuri și marmelade, miere, migdale, fistic, ciocolată de Modica, vinuri, amari, lichioruri și multe alte specialități.
Familia Della Peruta este implicată de trei generații în activitatea comercială, prima și a doua fiind angajate atât în cultivarea, cât și în comerțul produselor agricole, în special a roșiilor, dezvoltând astfel bazele pentru ca a treia generație să înceapă activitatea de transformare începând din 1989. Familia se ocupă în prezent nu doar de transformarea materiei prime, ci și de producția aceste...
Suntem meșteșugari, produsele noastre sunt tipice zonei Cuneo (Piemonte), obținute din combinația de materii prime selectate și lucrate manual pentru a satisface cea mai exigentă clientelă: - AMARETTI, prăjitură cu migdale în 25 de arome (clasic, alun, pară, castană etc.) - 8 luni - CIOCCOLATI: DIAVOLI (cuneesi), foiță de bezea + umplutură de cremă cu diverse arome (alcoolice și nealcoolice...
...Confetti de Varese de la Ernesto Brusa sunt astfel: confetti cu migdale și materii prime de cea mai bună calitate, asociate cu o prelucrare atentă și pricepută. Confetti de Varese pot fi achiziționate doar de la Ernesto Brusa în punctul de vânzare anexat fabricii.
... raționalizării spațiilor și a utilajelor de vârf. Zilnic se garantează dezinfectarea și curățenia impecabilă a mediilor de lucru. Produse tradiționale din Puglia, cum ar fi pâine de casă, taralli pugliesi, friselle pugliesi, focaccia barese, calzone cu ceapă, dulciuri cu migdale pugliesi și multe altele.
Italia, Siracusa
Producție și vânzare en-gros de dulciuri tipice siciliene, pastă de migdale, biscuiți cu unt, cannoli, tarte, chifle pentru lapte de migdale...
Italia, Piacenza
...-a înființat în 1985 datorită intuiției lui Aldo Scaglia, un tânăr patiser piemontese care s-a mutat la Piacenza. În produsele coapte zilnic și pregătite conform tradițiilor înalte ale patiseriei, se pune o mare pasiune și fantezie, precum și o atenție constantă la ingrediente. Astfel, sunt selectate cele mai bune boabe de cacao din Venezuela, Bolivia și insula Sao Thome, pentru a fi procesate și asociate cu migdale sau alune, realizând o ciocolată care a devenit o dulce obișnuință pentru toți piacentinii.
...Calitatea produselor, planificarea afacerii și legătura cu teritoriul sunt pilonii pe care se bazează Ferma Agricolă Grassenio. O provocare începută la începutul anilor '90 pentru o gamă de produse unice: - migdale decojite bio - smochine de cactus bio - suc de smochine de cactus bio - măsline de masă bio - ulei de măsline extravirgin bio...
Italia, Villa San Giovanni
Misiunea este de a face cunoscute produsele și meșteșugul patiseriei cu migdale și, în special, al produselor made in Italy în restul lumii, menținând întotdeauna legătura cu tradiția dulciurilor și cultura din Calabria și Sicilia. Esența este teritoriul, iar privirea este îndreptată spre viitor într-un mod concret și inovator.
Italia, Suvereto
Biscuiții noștri sunt realizați în totalitate artizanal din 1992. Produci panforte, Ricciarelli, cavallucci, Stinchetti, Amaretti, Amaretti Morbidi și Cantucci cu migdale și cantucci cu făină de castane și multe altele... producție de familie și de înaltă calitate artizanală. Biscuiții noștri au o poveste... cea a Văii di Cornia și a Mării Înalte Toscane, pe care Dante a lăudat-o, definind-o de...
Italia, Caltanissetta
Producători mari de struguri DOC, piersici de dimensiuni mari, struguri UVA ITALIA, migdale dulci, ulei de măsline DOC...
Italia, Somma Vesuviana
Produse de dulciuri pentru orice sărbătoare, dulciuri tipice napoletane, cum ar fi pastiera, struffoli etc. De asemenea, producem pastă de migdale, biscuiți uscați și umpluți. Livrări în toată Italia.
Italia, Zola Predosa
Producem o gamă de cantucci, care sunt cele mai renumite biscuiți tipici toscani, cu ingrediente certificate Fair Trade: cantucci cu migdale, cantucci cu condimente și ghimbir cristalizat, cantucci cu făină de speltă, cantucci cu merișoare, cantucci cu ciocolată.
Italia, Caltabellotta
... provine din măcinarea măslinelor Biancolilla din Caltabellotta (cultivarul Biancolilla este autohton din Caltabellotta), care îi conferă culoarea inconfundabilă verde cu reflexe aurii și aspectul său natural tulbure. Este apreciat pentru gustul său excelent, plin și rotund de măslină verde, cu o ușoară notă de amăreală și picant. În plus, are un fructat intens și echilibrat, cu note de migdale.
Italia, Roccapalumba
Afacerea agricolă se ocupă cu producția și comercializarea migdalelor și uleiului de măsline extravirgin, cultivate prin metoda agriculturii biologice. Din migdale, obținem un lichior deosebit de prețios, cu un gust autentic și unic, deoarece este realizat într-un mic laborator artizanal, urmând pas cu pas fiecare etapă a producției.
... urmeze pașii tatălui și unchilor săi. Astăzi, cu ajutorul soției sale Simona, Riccardo Costenaro duce mai departe cu mândrie barul-patiserie, unde a experimentat cu succes rețete care unesc tradiția dulce toscană cu cea valtellineză: celebru este „Buccellato” său, un desert tipic cu struguri, alune, anason, migdale și nuci, o rețetă exclusivă de care este, pe bună dreptate, foarte gelos. Pentru viitor, Costenaro visează să se extindă și mai mult, iar cel mai mare dintre copiii lor, Nicholas, a decis deja să studieze la Institutul de Gastronomie pentru a putea, într-o zi, să-i urmeze pașii.
Italia, Barrafranca
Vând produse bio realizate în inima Siciliei, și anume, migdale, ulei de măsline extra virgin, plante aromatice în general (safran, lavandă, oregano etc....)...
Laborator artizanal specializat în producția de paste de migdale, bignè mignon și magnum, tartellete și barchette de frolla, biscuiți tipici sicilieni. Exportăm deja în câteva țări europene și am fi foarte bucuroși să începem noi relații comerciale cu străinătatea.
Compania mea produce paste uscate, cremă de migdale și semolă de grâu dur, folosind exclusiv metode de producție biologică cu materii prime de cea mai înaltă calitate. Ferma este situată în Lombardia și acoperă o suprafață de aproximativ 80 de hectare. Sunt angajate 40 de persoane și suntem activi pe 8 piețe externe.
Italia, Torino
Italia, Concorezzo
Italia, Aiello Del Friuli
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play