Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI este o companie artizanală organizată din Piemonte, specializată din 1997 în producția zilnică de paste proaspete, ravioli, lasagna și preparate gourmet gata de înaltă calitate pentru profesioniștii din sectorul alimentar (HORECA) și pentru vânzarea cu amănuntul, atât independentă, cât și organizată. Fiecare produs al nostru este rodul unei atenții constante acordate cercetării și...
Italia, Nocera Inferiore
FOOD BROKERAGE ITALIA aduce mâncarea bună în întreaga lume, punând suflet și inimă în comerțul celor mai bune produse alimentare Made in Italy. Pasta italiană de calitate, celebra Pizza cu ingrediente autentice și Pomodoro în toate formele sale (Polpa, Pelati, Sughi pronti) produsele alese de noi sunt de înaltă calitate și autenticitate. De 30 de ani, ne îngrijim de clienții noștri cu pasiune...
Italia, Alessandria
La Guala Dispensing este liderul unui grup internațional care activează în domeniul ambalajelor din plastic. Compania, de mai mulți ani, și-a dedicat atenția tuturor materialelor plastice pe care noile tehnologii le propun ca alternativă la hârtie. Activitatea include inginerizarea și producția de dispensere pentru pastă de dinți și creme, precum și nebulizatoare. Este specializată în ambalajul din plastic, prelucrarea materialelor plastice și turnarea materialelor plastice.
Italia, Bassano Del Grappa
Companie alimentară italiană lider în producția și distribuția de paste uscate cu ou (lasagna, cannelloni și tagliatelle) și alte formate speciale. Fondată în 1960, Pastificio a crescut de-a lungul anilor devenind un punct de referință important pentru piața italiană și internațională. Selecția atentă a furnizorilor și a materiilor prime, controalele de proces și de produs, precum și structurile m...
Italia, Carmagnola
Compania Pasta Berruto spa se află pe via Sommariva, 139 în Carmagnola (TO), activând în sectorul pastelor cu mare pasiune din 1881. Familia Berruto se mândrește cu o experiență seculară pe piața cerealelor și a pastificării. Pe piața italiană, compania operează cu mărci proprii și cu mărci ale clienților, colaborând cu cele mai importante lanțuri naționale. Pasta Berruto spa a încheiat de...
Italia, Altamura
... între un minim de 40 și un maxim de 55 de grade Celsius, protejând astfel valorile nutriționale și rezistența în timpul fierberii. Produse pasta proaspătă și uscată, organică și convențională, din Farro dicoccum, din grâu dur Senatore Cappelli, integral, aromatizată cu produse deshidratate și naturale. Produsele noastre sunt prezente pe piața italiană, de la sectorul en-gros la cel de retail, și pe piața externă, predominant în Spania, Portugalia, Germania, Anglia, Canada, Brazilia, Australia și SUA.
Italia, Caraglio
Aventura bunicii Fiorina și a bunicului Giuseppe a început în 1947 cu producția de paste proaspete făcute manual, iar abia în 1962 a intrat în funcțiune prima instalație pentru producția de ravioli și tortellini. De atunci, evoluția tehnologică nu s-a mai oprit, dar filosofia noastră nu s-a schimbat: a ne dedica muncii cu dăruirea și pasiunea bunicilor, folosind exclusiv materii prime naturale și ...
Italia, Bari
Pasta Vera își are originea în experiența agricolă și în pasiunea pentru produsele de calitate. PASTA VERA este o pastă cu lanț de aprovizionare închis, ceea ce permite un control total asupra procesului de producție: grâul dur italian este cultivat în fermele deținute de Grup. Se folosesc semințe non-OGM și de proveniență 100% italiană. Garantiile de proveniență și de calitate a materiei prime...
Italia, Caltagirone
Barul patiserie Zagara este răspunsul perfect pentru cei care doresc prăjituri delicioase, preparate cu ingrediente naturale. Torturi pentru ceremonii, patiserie pentru bufet și multe altele, pentru orice tip de eveniment. Vânzăm în Italia și în străinătate produsele noastre tipice siciliene: Paste de migdale, colorelle, biscuiți artizanali și multe altele. Oferim servicii de catering pentru cerem...
... transformăm, completând astfel întregul ciclu de producție. Carciofo di Puglia este produsul nostru de vârf, dar ne ocupăm și de produse alimentare precum roșii, vinete, dovlecei și ardei. Și acum, de asemenea, ulei extravirgin din agricultură biologică și pastă de roșii, de asemenea, biologică. Pentru că ceea ce ne pasă cel mai mult este să răspândim bunătatea, gustul și aromele pământului nostru, principiile dietei mediteraneene, patrimoniu imaterial al umanității, oriunde ne este posibil!
Italia, Albano Sant'alessandro
Industrie Pagoda Srl, de peste 35 de ani, își folosește experiența și profesionalismul pentru a oferi o gamă largă de produse profesionale tricologice și cosmetice pentru branduri private. Pudra decolorantă, oxigenul în cremă și pasta decolorantă constituie nucleul activității companiei, urmate de șampoane, măști, balsamuri și multe produse de finishing. Apoi urmează sectorul estetic cu creme...
Italia, S. Giovanni La Punta
... PASTĂ REALĂ PENTRU PAȘTE, BISCUITII DIN PERIOADA MORTILOR ȘI PANETONE PENTRU CRĂCIUN). BARBAGALLO DOLCIARIA ESTE DE ASUPRA O ÎNTREPRINDERE CARE DISTRIBUIE ALTE PRODUSE DULCI TRADIȚIONALE SICILIANE, CU ANUMITE EXCLUSIVE DE REPREZENTANȚĂ. DE EXEMPLU: SEMILAVORATE PENTRU PASTICCERIE TIP: TARTELLETE ȘI BARCHETTE DIN PASTĂ FROLLA (DIVERSE DIMENSIUNI), BIGNE’ SECCO...
Italia, Carasco
...Studii și construcții de mașini și instalații pentru producția de paste proaspete, uscate, umplute, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti etc. Mașini pentru paste, extrudere, laminatoare, foi de pastă, raviolatori, gnoccatrici și alte tipuri de mașini pentru producția de paste alimentare de la 5 la 200 kg/h. Mașini automate de fiert paste și stații de gătit pentru fast-food-uri pe bază...
Italia, Castelvetrano
prelucrarea, transformarea și ambalarea uleiului și măslinelor de masă Nocellara del Belice, măsline în borcane pentru distribuția mare și în găleți pentru sectorul HoReCa, ambalaje în pungi pentru locuri turistice, pastă de măsline verzi, măsline negre, măsline condimentate, pastă de anghinare, ciuperci și roșii uscate, facem și ambalarea anghinarei tăiate în borcane. Ambalăm și prelucrăm și pentru terți cu eticheta clientului.
Italia, Fisciano
...La pasiunea de a face lucruri bune conform tradiției CINE SUNTEM În 2019, familia Pallante, deja activă în segmentul pastelor uscate, decide să investească relansând istoricul fabricii din Fisciano, pe care o transformă în Industrie Alimentari Pallante, modernizând instalațiile pentru a garanta cea mai bună calitate a produselor sale. LINIILE DE PRODUCȚIE Se naște linia Fresca & Buona de Pasta...
Italia, Collecchio
Pasta Ravelli este o modalitate nouă de a aprecia pastele proaspete, alegând doar cele mai bune ingrediente, lucrate cu respect pentru tradiția gastronomică din Parma, și congelate imediat, pentru a aduce pe masă, neschimbat, tot plăcerea preparatelor de bază: fără conservanți, cea mai bună calitate, la fel de bune ca și cum ar fi fost preparate proaspăt. De fapt. Mult mai mult.
... brânzeturi, dedicate în principal mozzarella și ricotta di Bufala și în special fabricilor de produse lactate pentru producția oricărui tip de „pasta filata”… brânză, cum ar fi mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata etc. De asemenea, suntem specializați în fabricarea și modernizarea liniilor mini pentru produse lactate cu diferite capacități de producție. -Toate liniile noastre MINI pentru produse lactate sunt „personalizate” conform cerințelor specifice ale clienților.
Italia, Benevento
... culorile sociale ale vechii companii de familie. De câțiva ani, Rosiello a lansat o linie de taralli, deja apreciată și căutată de toți gurmanzii. Astăzi, numele se consolidează. Se reînnoiește designul grafic al logo-ului, susținând lăudabila inițiativă de parteneriat cu Fundația Umberto Veronesi, integrarea în gama de produse cu marca Rosiello®, cu linia Pasta Rosiello® Formati Speciali și, în cele din urmă, introducerea pastei proaspete integrale căutate în vasta gamă de paste refrigerate. Alegeri de afaceri considerate pentru o predominanță pe rafturile pieței italiene și externe.
Basile Antica Pasticceria Era începutul secolului trecut când bunicul Nicolino a deschis în piața principală a satului prima patiserie din Taurisano. Pe atunci, prăjiturile din pastă de migdale, cunoscute sub numele de cosa duci, cupeta sau mustazzoli, erau rezervate pentru cele mai importante ocazii, iar foarte multe persoane se bazau pe aceste specialități pentru a asigura succesul unei...
Italia, Alba
Suntem producători de produse de panificație cu sediul în nordul Italiei. Capacitatea noastră acoperă întreaga gamă: Grissini Torinese disponibile în diferite arome, Biscuiți cu făină de porumb sau cu pastă de alune, Bruschetta tradițională cu ulei de măsline extravirgin și aromă picantă, Linia sănătoasă de grissini (fără drojdie, fără sare, din făină integrală), Praline de ciocolată artizanală disponibile în diferite arome (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Ciocolată neagră etc..)...
...Pasta de Sabatino este produsă conform unor protocoale biologice stricte, iar particularitățile sale sunt dictate de digestibilitatea ridicată, de un gust pronunțat, de prezența bogată de săruri minerale și de conținutul scăzut de gluten.
Italia, Sammichele Di Bari
...Il Pastificio Di Bari Tarall'oro a fost înființat în 1982; în 2014, își reînvie liniile de produse de panificație cu noutăți importante, fără a-și pierde activitatea principală în domeniul pastei artizanale. Pasta Tarall’Oro, aproximativ 100 de articole în 10 gusturi diferite, este realizată exclusiv din semolă de grâu dur de cea mai bună calitate, este extrudată la bronz și obținută printr-un...
Suntem o companie din Provincia Lecce care oferă produse de patiserie de înaltă calitate, în special prăjituri din pastă de migdale, produse artizanal cu ingrediente sănătoase și naturale, fără adăugarea de conservanți. Piața noastră este națională și internațională, deoarece exportăm până în Japonia. Avem o gamă care variază de la panettone la biscuiți, de la porumbei la cupeta. Prin urmare, vă...
Italia, Montecorvino Rovella
...) dove il triticum durum ancora rappresenta un prodotto speciale ricco di vitamine, proteine e saliminerali dalla cui lavorazione vengono realizzati molteplici formati, tutti trafilati in bronzo. L’essiccazione, quasi naturale, avviene a 30/40°C per un periodo che va dalle 8 alle 24 ore in modo che la pasta conservi tutto il suo sapore. I metodi, quindi, sono tutti artigianali ma non è escluso neppure...
Italia, Fisciano
La Nova Frutta Srl este una dintre cele mai importante companii italiene producătoare de conserve alimentare. Situată în Fisciano, compania deține o fabrică de aproximativ 30.000 mp, dintre care 15.000 sunt destinați producției și ambalării de roșii decojite, pulpă de roșii, pastă de roșii, sos de roșii și legume la conservă. Ascensiunea neîncetată a Nova Frutta Srl a permis companiei să își facă...
Italia, Seregno
... probleme. Produsul este ambalat în saci din material plastic, într-un butoi metalic dotat cu un sistem care permite închiderea ermetică atunci când nu este utilizat complet. Avantaje:- Rezultatul este lemn adevărat, nu plastic.- Preț decisiv mai mic- Deșeurile pot fi reutilizate, amestecându-le cu acetona- Greutate mai mică- Posibilitatea de a îndoi piesa odată ce s-a uscat (încălzind-o) - Posibilitatea de a lucra cu mașini de rotație (linie)- Matrița pentru pasta de lemn este utilizabilă la nesfârșit- Suprafață mai ușor de vopsit...
Italia, Peveragno
La CMT spa activează în domeniul industriei lactate și deține poziția de lider pe piața mondială în sectorul mașinilor pentru producția de brânzeturi cu pastă filată. Compania produce o gamă largă de echipamente, linii și instalații complete și se prezintă ca un partener de încredere în soluționarea multor probleme de producție din industria alimentară. Toate mașinile de o anumită relevanță...
Agenția agricolă Martini Silvia (Noccioleria Martini) are sediul în Pimonte, la Monchiero în Langhe. Produsul principal sunt alunele certificate Piemonte IGP. Agenția se ocupă de transformarea directă a alunelor. Produsele obținute din transformare sunt: Alune prăjite Semilavorate pentru patiserii și gelaterii (făină de alune, granule, pastă de alune) Creme tartinabile care conțin 55% alune și...
... AGNELINI DIN PASTĂ REALĂ PENTRU PAȘTE, BISCUITII DIN PERIOADA MORTILOR ȘI PANETONE PENTRU CRĂCIUN). BARBAGALLO DOLCIARIA ESTE DE ASUPRA O COMPANIE CARE DISTRIBUIE ALTE PRODUSE DULCI TRADIȚIONALE SICILIANE, SEMILAVORATE PENTRU PASTICCERIE ȘI ÎNCĂ O GAMĂ VASTĂ DE PRODUSE SURGELATE TIPICE SICILIANE, CUM AR FI: ARANCINI (PESTE 15 AROME: CU SOS, CU PISTACCHIO, CU VINETE, CU SOMON, CU PUI ȘI MULTE ALTELE...
Italia, Palermo
... pasiune eforturile sale pentru producția de caramele din roșcov, provenind dintr-o plantă ale cărei exemple cele mai vechi se găsesc în Sicilia. Verificate una câte una, caramelele trec printr-un proces de producție complex: la temperaturi foarte ridicate, pasta este întinsă cu spatule mari din oțel pe un marmur pe care apoi se răcește și cristalizează. Uneltele create special produc mii de plăci de...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play