Italia, Trecastagni
...Migdalele Sgusciate NuttyPlus sunt bogate în fibre și proteine. Spre deosebire de Migdalele Pelate, Migdalele Sgusciate păstrează coaja (nu cojile) care este bogată în flavonoide. Au un gust delicat și pot fi folosite pentru prepararea numeroaselor feluri de mâncare dulci și sărate, precum și pentru gustări dietetice delicioase! Migdalele Sgusciate NuttyPlus sunt compuse 100% din migdale siciliene sgusciate. *Pot conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă (ghindă, fistic, nuci, pinoli, anacarde).
Italia, Grosseto
...Migdale în coajă, migdale decojite și făină de migdale din Spania și California.
Italia, Giuliano
...Amestec de ouă pasteurizate, bucăți de ciocolată pură, migdale crude, zahăr, unt, grăsimi și uleiuri vegetale, făină de migdale, cacao amară 22/24%, coacere.
...Migdale dulci decojite din Puglia Migdalele din Puglia sunt obținute din semințele migdalului (prunus dulcis) și sunt supuse unui proces de decojire, selecție atentă și calibrare. Migdalele sunt folosite pe scară largă în prepararea dulciurilor precum: turroni, confetti, torturi, biscuiți, amaretti. Sunt bogate în proteine, vitamine (în special din grupul B și vitamina E), aminoacizi esențiali...
Italia, Forlì
... minerale și antioxidanți, și de asemenea, este considerată alimentul cel mai bogat în fibre. Totuși, trăsăturile organoleptice ale migdalelor crude decojite sunt atât de interesante încât pot fi utilizate în diverse domenii ale bucătăriei. Le întâlnim în panificație și patiserie, în producția de băuturi, ceaiuri și înghețate, în prepararea aperitivelor, gustărilor, felurilor principale și deserturilor. De asemenea, pot fi prăjite, caramelizate, măcinate în granule sau făină, arătând un caracter versatil.
...Produse noi în categoria biscutilor, pentru a crește opțiunile celor care caută fără gluten și vegani. Biscuiți fără gluten, fragili, ușori și parfumati, îmbogățiți cu cacao și migdale, fără lactoză și ouă. Preparati artizanal cu un aluat pe bază de făină de orez, amidon de porumb și zahăr, cu adăugarea de fibre vegetale. Disponibili în porții practice de 38g sau în ambalaje de 150g.
...Ambalat în tul Ingrediente: Făină de grâu moale tip '0' – Unt – Stafide – Migdale – Ouă proaspete (gălbenuș) – Zahăr – Miere – Sare – Drojdii – Arome – Umplutură cu pastă de migdale.
Italia, S.spirito Di Bari
...DESCRIERE RECENZII (0) Ingrediente: SMOCHINE (28%) (smochine deshidratate, făină de orez) – MIERE – ZAHĂR – MANDORLE (17%) – SUSAN – ALBUME DE OU – INULINĂ – MALTODEXTRINĂ – FĂINĂ DE SOIA – AMIDON DE PORUMB – AROMĂ Poate conține urme de: ARDEI – FRUCTE CU COAJĂ – LAPTE 1 BARETĂ – TMC 6 LUNI Valori Nutriționale pentru 100gr de produs...
... obțină produse de înaltă calitate, solicitate de o piață internațională. Compania este una dintre cele mai cunoscute și apreciate din Sicilia pentru comercializarea și prelucrarea migdalelor convenționale și biologice, garantând calitatea produsului absolut natural. Agri Cereal Mandorle este un centru de colectare a migdalelor, al prelucrării și comercializării. Firma este specializată în migdale în coajă, decojite și derivate precum migdalele decojite, făina de migdale, migdalele feliată, granula de migdale.
Italia, Soriano Nel Cimino
... nuci, la fel și pentru cereale și făină. Am început în anii '60 în provincia Viterbo, la aproape 60 km de Roma, în districtul Soriano nel Cimino, o zonă folosită pe scară largă pentru producția de alune. În această regiune renumită deținem mai mult de 100 de hectare de pomi de alun. În anul 1996 am intrat într-un parteneriat cu Cooperative Ecolazio, care reunește peste 200 de fermieri din zonă...
Italia, Savona
... drojdie de bere, cu făină de grâu, cu făină de spelt, cu făină de cereale antice, cu susan, cu roșii, cu ierburi aromatice. Baze proteice derivate din alune, migdale, nuci și din mazăre, năut, fave, semințe de dovleac, de floarea-soarelui, de in. Extract proteic din orez. Lapte de migdale și de alune în pulbere. Extracte pentru supă în pulbere, cuburi pentru supă fără ulei de palmier. Creme...
Italia, Grassobbio
... de acoperire) și Sucrea (linie de arome și paste aromatizante, creme, stabilizatori pentru mousse și bavarese, îngroșători și alte amestecuri speciale pentru patiserie și gastronomie); de asemenea, Kessler Gmbh (D) cu marca Kessko (producție de paste de migdale, marțipan, acoperiri de ciocolată) și Diabella (semifabricate de patiserie fără zahăr de sacaroză).
Italia, Palermo
Suntem o companie siciliană care activează în sectorul comercial al produselor alimentare, în special fructe uscate (Migdale, Nuci, Alune, Fistic, Arahide, făină de migdale, granule de migdale, granule de fistic etc.).
...rom, limoncello, gianduja, turron etc.) acoperite cu ciocolată extra cu minim 62% cacao - 12 luni - TARTUFI din pastă de ciocolată neagră și alune, pudrați cu cacao - 12 luni - CROSTATA DI MELIGA (porumb) - Delicioasă prăjitură cu făină de porumb, care se prezintă sfărâmicioasă și moale, umplută cu gem - 5 luni - PASTE DI MELIGA (porumb) - Biscuit delicios din tradiția cuneză, din unt, porumb și...
societate agricolă, specializată în producția de plante aromatice (oregano sicilian și șofran), oregano la buchet cu tulpini și oregano măcinat, posibilitatea de diverse formate de ambalare. decojirea și prelucrarea migdalei siciliene, migdale decojite, migdale curățate, migdale prăjite, făină de migdale, creme de migdale, ulei de măsline extravirgin și cereale.
Italia, Gravina Di Catania
Producție și distribuție de produse tipice siciliene de înaltă calitate: poți găsi arancini, cannoli, brânzeturi, făină și paste din grâne antice, conserve, măsline și ulei de măsline extravirgin, gemuri și marmelade, miere, migdale, fistic, ciocolată de Modica, vinuri, amari, lichioruri și multe alte specialități.
Italia, Suvereto
Biscuiții noștri sunt realizați în totalitate artizanal din 1992. Produci panforte, Ricciarelli, cavallucci, Stinchetti, Amaretti, Amaretti Morbidi și Cantucci cu migdale și cantucci cu făină de castane și multe altele... producție de familie și de înaltă calitate artizanală. Biscuiții noștri au o poveste... cea a Văii di Cornia și a Mării Înalte Toscane, pe care Dante a lăudat-o, definind-o de...
Italia, Zola Predosa
Producem o gamă de cantucci, care sunt cele mai renumite biscuiți tipici toscani, cu ingrediente certificate Fair Trade: cantucci cu migdale, cantucci cu condimente și ghimbir cristalizat, cantucci cu făină de speltă, cantucci cu merișoare, cantucci cu ciocolată.
Italia, Ispica
... conservanți, fără derivate din petrol și fără aditivi chimici. Magazinul include toate tipurile de produse, de la vin și bere la lichioruri, făină integrală, paste din grâu antic dur, varietăți Russello și Timilia, care conțin mai puțin gluten, orez integral, condimente, leguminoase, ciocolată de Modica fără gluten, fără lactoză, 100% vegetală, fistic de Bronte, migdale de Avola, miere de Sortino...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play