...W: 280 ÷ 300. Făinădegrâu moale cu rafinare redusă, cu germeni degrâu Mantograno (100% vital, 100% din lanțul italian), oferă un concentrat de nutrienți perfect pentru o piață din ce în ce mai atentă la calitățile sănătoase ale alimentelor. Ideale pentru un produs ușor și alveolat.
Le Anniversario, născute cu un an înainte de sărbătorirea a 90 de ani, interpretează memoria, istoria și know-how-ul morii noastre prin intermediul centrului de cercetare.
Anniversario CUORE este ideal pentru aluaturi cu dospire medie.
25 KG...
...Obținută prin măcinarea grâului dur de varietate "Cappelli" produs de fermele agricole din regiunea Puglia. Făina este obținută prin aburarea (extragerea tărâței și a tărâței fine din făină prin intermediul buratului) tărâței fine și grosiere.
"Senator Cappelli" este un grâu antic și bio, superior din punct de vedere nutrițional altor tipuri degrâu: conține o cantitate mai mare de flavonoide și antioxidanți, proprietăți antiinflamatorii și chiar capacitatea de a reduce colesterolul. Este mai ușor de digerat și reduce inflamațiile intestinale definite ca intoleranțe la gluten.
...SPECIFICA
Colore alb
umiditate: 12,5% - 13%
cenușă totală: 0,45 - 0,55%
cenușă insolubilă în acid: 0,015 - 0,02
aciditate alcoolică: 0,02% - 0,03%
gluten pe bază umedă: 28% - 30%
gluten pe bază uscată: 11% - 12,5%
puterea de absorbție a apei: min 60%
valoare de sedimentare: 22ml - 24ml
proteină brută: 11,5% - 12,5%
Origine: Germania
detalii despre ambalare
Disponibil în saci de 50 kg și saci de 25 kg
1 * Container de 20 Ft Încărcare 24 MT
1 MT (20 saci * 50KG SAC)
Total: (480 saci * saci de 50 kg) / container de 20 de picioare...
...FăinadeGrâu Săraceno BIO este certificată ca fiind organică. Pentru a obține făina, sămânța piramidală este decorticată și măcinată. Aroma grâului sărăcen este una rustică, de fructe uscate, cu o notă aproape pământie și un ușor gust amar, conferit de numeroșii flavonoizi pe care îi conține. Prin urmare, este o făină extrem de bogată din punct de vedere nutrițional. Făinadegrâu sărăcen este...
...Făină "00", apă, maia (drojdie naturală din făinădegrâu moale tip 0 în pulbere, drojdie, făinăde cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, roșie, mozzarella asiago, fontina, emmental, ulei de măsline extravirgin.
...Gama de amidonuri oferite provine din porumb, tapioca, orez și grâu și poate fi nativ, pregelatinizat și modificat. În plus, dispunem de făinuri, fulgi de cartofi și făinăde orez.
...• Nicio întindere după prima instalare
• Instalare ușoară = o singură tensionare finală
• Siguranță sporită = absența alunecării
• Nu necesită întreținere
• Întindere scăzută 0,8%
• Cauciuc negru 100% NBR
• Antistatic
• Autoextingător ISO 340
• Rezistent la uleiuri minerale, vegetale și animale
• Acoperire 3+1: 3 mm pe partea roții – pentru o aderență mai bună și o durată de viață mai mare
• Rezistent la abraziune: ISO 4649 < 170 mm3
• Urzeală din poliester
• Țesătură din poliamidă
• -25°C la +80°C
Grâu, cereale în general, orez, produse vegetale,
furaje, făină.
...Tort de Nuci produs exclusiv din făinăde nuci parțial dezoleate, fără utilizarea făinii degrâu. Desert tipic din tradiția piemontese, într-un elegant ambalaj de cadou. Consistență moale și nu uscată, cu un gust intens de nuci, fără conservanți.
Durata de valabilitate 12 săptămâni.
...Porumbelul de Paște
Ambalaj din Tulle
Făinădegrâu moale tip '0' – Unt – Coajă de citrice confiată – Apă – Ouă proaspete (gălbenuș) – Zahăr – Miere – Sare – Drojdie – Arome.
... respecta standardele de excelență ale companiei. Produs și ambalat conform legislației în vigoare.
Bază PIZZA ROȘIE POMODORO
Ingrediente: Semolă degrâu dur, apă, făinăde cartofi, sare marină, ulei de măsline extravirgin, drojdie de bere, lecitină de soia. Condiment de roșii. Conține gluten.
...SPECIALITATE ALIMENTARĂ PE BAZĂ DE SEMOLĂ DEGRÂU DUR ȘI FĂINĂDE SEMINȚE DE CANABIS 6%. Cerealele utilizate sunt cultivate în Sicilia. Pastele sunt rezultatul unei lucrări artizanale, sunt extrudate la bronz, uscate lent și ambalate manual. INGREDIENTE: Semolă degrâu dur sicilian, făinăde semințe de canabis siciliană 6%, apă. Informații despre alergeni: Conține GLUTEN. Greutate netă 500 g.
...Chicche Napoletane di Patate
Chicche Napoletane sunt o alternativă delicioasă la clasicii Gnocchi, un preparat tipic al tradiției italiene. Născute din rețeta originală care combină cartofi selectați și făinădegrâu moale. Chicchele noastre Napoletane sunt făcute doar din cartofi proaspeți, materii prime de calitate, care exprimă o puternică caracterizare teritorială.
Corespondență între...
...Ingrediente: Apă, zahăr, alcool de origine agricolă, lapte praf degresat, arome, baba în bucăți.
Baba în bucăți: Făinădegrâu (GRÂU) Tip "0," ouă, margarină vegetală, fără grăsimi hidrogenate din uleiuri și grăsimi vegetale (palmier și floarea-soarelui), apă, corector de aciditate E330, arome, zahăr, sare, drojdie naturală. Poate conține urme de nuci.
Conține alergeni.
Vol 17%...
...Prețurile afișate pe site sunt cu amănuntul.
Ingrediente: Ardei iuți 44%, ulei de semințe de floarea-soarelui, ton 16%, pâine (făinădegrâu moale „00”), apă, drojdie naturală, capere, amidon de cartofi, pătrunjel, oțet de vin, sare. Corectori de aciditate: Acid lactic, acid citric
Ambalaje: Borcan de sticlă ml. 314 / 580 / kg 1062/ kg 3100
Reducere de 30% din prețul en-gros.
Solicitați lista de prețuri...
Vânzare de peleți și lemn de foc la palet pentru încălzire, cu livrare la domiciliu, și făină artizanală din grâu dur și moale. Avem la dispoziție peleți certificați A1 și A2 de înaltă calitate și lemn uscat de ardere la palet pe tot parcursul anului. Livrarea la domiciliu a paletelor de peleți sau a paletelor de lemn se efectuează rapid în localitățile din Vicenza și Verona. În plus, Molino Fratelli Campagnaro produce o mare varietate de făini artizanale pentru panificație și pentru prepararea tradiționalei mămăligi vicentine, lucrându-le astfel încât să evidențieze la maximum aromele.
... precum fulgi de cartofi, făinădegrâu "00", semolă degrâu dur, ouă și carne selectată. Acestea sunt congelate instantaneu și aduse la temperatura de -18°C, fără niciun fel de conservant, garantând un produs autentic și de calitate superioară. Printre noutăți găsiți: sosuri congelate gata de utilizare și supă de legume congelată gata de utilizare.
IL Michelangelo della Pizza din Albano Laziale, în Castelli Romani (Roma) este o brutărie cu cuptor cu lemne, care produce pâine de tip caserec, pâine de Genzano, pâine de Lariano. Pizza romană, pizza albă și roșie, pizza velletrana și producția de produse de panificație tipice din Castelli Romani. Din selecția celor mai bune amestecuri defăinădegrâu dur, făină 00 și integrală, se nasc...
...Trei surori, în 1984, s-au unit pentru a da naștere "Cuptorului Surorilor Palese" din Potenza. De atunci, se prepară, conform vechii tradiții lucane, pâinea și tipica strazzata din făinădegrâu dur cu dospire naturală, clasicul tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci cu fenicul și stozze. Acestea sunt doar câteva dintre deliciile pregătite și astăzi cu aceeași grijă artizanală și o atenție...
... și le stochează. În prezent, compania este capabilă să ofere o gamă largă de produse, care includ grâu, porumb, soia prăjită și integrală, orz, făinăde soia prăjită, făini de porumb, porumb prăjit, lucernă, rapiță, uleiuri vegetale brute și panouri aferente, iar în cele din urmă, LEMN DE PAULOWNIA sub formă de trunchiuri sau plăci uscate.
... grâu spart fără drojdie și din spelta. Suntem o Pinserie certificată. Pinsa romană este o pizza de formă ovală, foarte digerabilă, realizată din făinădegrâu, soia și orez, crocantă la exterior și moale în interior, hipocalorică și hipoglicemică. Pe lângă pizza tradițională clasică, suntem specializați în pizza în pala. Ingredientele pe care le folosim pentru umplutură sunt de cea mai bună calitate...
Suntem producători defăinădegrâu moale din 1800. Grâul nostru provine exclusiv din Italia (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) și este selectat cu atenție pe baza calității și autenticitații. Făinurile noastre sunt utilizate pentru panificație, pizzerii, patiserie; pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul nostru.
... și extragerea ulterioară a subproduselor destinate zootehniei. În 2018, a fost construită noua moară, înlocuind echipamentele de măcinare cu tehnologii inovatoare, permițând astfel extinderea producției. De asemenea, a fost dezvoltată moara cu piatră, datorită căreia au început să fie produse noi tipuri defăină măcinată la piatră, din grâu moale și alte tipuri de cereale. Compania noastră este certificată BRC.
... astăzi, de fapt, se pot admira vechea roată și, în interiorul clădirilor, vechile pietre de moară pentru producția defăinădegrâu și castane. Activitatea morii de ulei, care se desfășoară din octombrie până în martie, include prelucrarea măslinelor pentru terți și producția de ulei pentru vânzare. În această perioadă, este posibil să vizitați liber clădirile și să asistați la prelucrarea măslinelor...
Activitatea noastră de brutărie are o tradiție de treizeci de ani, fiind de familie, și nu putea fi altfel având în vedere originile noastre, suntem din Gragnano, patria pastei, unde mirosul defăinădegrâu dur umple aerul.
A face pâine, prăjituri și tot ce derivă din făină este pentru noi o mare pasiune, pe care am transformat-o în muncă.
Semnele acestei pasiuni sunt vizibile în atenția și...