Italia, Radicofani
...Pecorino maturat în coajă de nucă Pecorino maturat în coajă de nucă este un brânză specială cu un gust ușor amar, datorită maturării care are loc sub un manto de frunze de nucă. Cu siguranță, chiar și cu eforturi, nu am reuși să explicăm în cuvinte bunătatea acestui prețios și vechi FORMAGIU; ceea ce putem afirma cu certitudine este că papilele gustative sunt încântate!!! ÎNCERCAȚI PENTRU A CREDE!!! Este prezentat într-un ambalaj de cadou în formă de bol, cu o greutate de aproximativ 1,400 kg;...
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... ușor de nucă, ceea ce îl face perfect pentru o gamă largă de preparate culinare. Din punct de vedere vizual, se prezintă cu o coajă aspră și închisă la culoare, similară cu o scoarță, și cu o pulpă deschisă, străbătută de vene albe. Sezonul său durează din mai până în septembrie, reprezentând un ingredient versatil pentru a îmbogăți preparate calde și reci. De ce să Alegi Valtrebbia Tartufi...
... diferite. Poate conține urme de alte fructe cu coajă și lapte. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină, pentru o perioadă maximă de 12 luni. Valori Nutriționale pentru 100g de produs: Energia 671 kcal / 2807 kj Grăsimi 64g din care saturate 4g Carbohidrați 17g din care zaharuri 4g Proteine 14g Fibre 8g...
Italia, Torino
...Cod. PRA 23 U/M Kg CUTIE pentru 2 Kg Descriere Jumătate de coajă din ciocolată cu lapte 32% umplută cu cremă de nuci, decorată cu un miez de nucă întreg.
Italia, Vairano Scalo
...SORTA DE FISTIC MORTARELLA ARE O FORMĂ ÎNDELUNGATĂ A COAJII MEDIU SUBȚIRI, CARE ESTE DORITĂ ÎN CULOARE CAFELEI DESCHISE CU DORURI. ARE O SÂMBURE SUBOVALĂ, UȘOR APLATIZATĂ ÎN PARTEA INFERIOARĂ, CARE SE DISTINGE PRINTR-O CARNE DE FRUCT ALBĂ CA IVORUL, UN AROMĂ PERSISTENTĂ ȘI UN GUST DULCE. ACEASTĂ SORTĂ SPECIALĂ DE FISTIC ESTE RECOLTATĂ ÎNTRE A DOUA DECADĂ A LUNII AUGUST ȘI LA MIJLOCUL LUNII SEPTEMBRIE.
Italia, Palagonia
... parfumată, cu sâmbure liber și coajă catifelată; nectarina sau numită și "piersica nucă", cu coajă netedă și roșiatică, cu sâmbure liber. Fructul, fiind bogat în apă și suc, trebuie consumat în termen de câteva zile de la achiziție, deoarece temperaturile calde de vară pot deteriora calitățile sale organoleptice. Se recomandă păstrarea fructelor închise într-un sac de hârtie la temperatura camerei timp de 2 sau 3 zile. În acest fel, vor fi gata pentru a fi consumate la momentul potrivit, dulci și coapte exact cum trebuie. Nu pune sacul în frigider înainte ca procesul de...
... Etna Nucă Pinoli sicilieni Pinoli Lime deget (lămâie caviar) Ulei de măsline extravirgin Fructe uscate în coajă, decojite, curățate, măcinate, făină, pastă pură și semilavorați pentru gelaterie și patiserie, cremă și pesto de fructe uscate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play