Italia, Prato
...Siropurile noastre sunt complementul ideal pentru toate băuturile pe bază de cafea și lapte: espresso, cappuccino, ciocolată, macchiato, mocaccino, cafea latte, lapte, cafea americană etc. "Coffee syrup" (Siropuri pentru Cafea) sunt rodul a ani de cercetare și dezvoltare. Cu cea mai mare grijă și pasiune care ne caracterizează întotdeauna, am selectat cele mai bune materii prime pentru a oferi...
... varietatea produselor punctul nostru forte, realizând cu grijă și pasiune produse de patiserie bogate în OMEGA 3, OMEGA 6, cu conținut scăzut de grăsimi saturate. Produsele noastre sunt lipsite de ulei de palmier, lactoză și grăsimi hidrogenate. Din 2020 producem prăjituri Caprese cu Limoncello și Ciocolată, pentru Retail și Restaurație. Produsează produse de Crăciun tipice din țara noastră, Campania, cum ar fi roccoco', mostaccioli, struffoli.
Italia, Cintolese-Monsummano Terme
Compania Slitti s-a înființat în 1969 ca o prăjitorie de cafea. Marea pasiune și determinarea lui Luciano Slitti l-au dus, în anii următori, în locații de prestigiu, unde s-a distins prin calitatea produselor sale. În 1988, simte din ce în ce mai mult dorința de a adăuga un alt produs, astfel că apare ideea prelucrării ciocolatei. Secretul succesului Slitti este familia, care, datorită dragostei...
Italia, Montelupo Fiorentino
...smochinele din Cosenza, fisticul, ciocolata, creând combinații noi și neobișnuite, cu gusturi delicate și surprinzătoare, prezentate în ambalaje foarte atent concepute și moderne, care lasă întotdeauna conținutul bine la vedere. Toate etapele producției noastre sunt complet artizanale, de la pregătirea aluatului până la tăierea biscotti-urilor și până la ambalarea finală. Gustul biscotti-urilor noastre este dat exclusiv de ingredientele utilizate, deoarece nu folosim aromatizanți artificiali sau vaniline, nici, desigur, coloranți sau conservanți. Numai ingrediente naturale, multă grijă și pasiune.
Italia, Fara Gera D'adda
Compania noastră își are originile într-o rețetă veche de familie: creativitate, experiență, competitivitate, planificare, pasiune pentru această meserie. Este o rețetă pe care o folosim de foarte mulți ani, mai precis din 1950, când Enrico Castellazzi a fondat atelierul artizanal. De atunci, Casa Del Dolce a fost întotdeauna și casa noastră, iar alegerea de a menține conducerea și proprietatea...
Pasiune pentru ciocolată, bomboane, băuturi de calitate și pentru espresso-ul napoletan. Gecoshop este un site web de e-commerce de referință pentru cei care doresc să savureze cele mai bune produse din lumea restaurantelor și barurilor. Din experiența noastră de treizeci de ani, acumulată prin contactul direct cu oamenii și profesioniștii din domeniu, s-a născut ideea noastră, aceea de a selecta...
...ciocolată albă, praline, nocciolato, colombe și ouă de Paște din ciocolată, confetti cu migdale, confetti cu ciocolată, confetti de Avola, turron cu alune, panetone artizanal, turroni și torroncini, aromelli. Produsele sunt realizate în laboratorul intern care, urmând rețetele vechi, menține un nivel ridicat de artizanalitate în procesare și calitatea unui gust superior. Confetteria oferă următoarele servicii: ambalaje personalizate, furnizări pentru petreceri private și restaurante, confettate pentru orice ocazie și livrări la domiciliu.
Italia, Pachino
... din Italia și din străinătate, inclusiv baruri, hoteluri, B&B-uri, magazine de tutun, magazine alimentare și multe altele. Toate realizate cu mare dragoste și pasiune, folosind doar materii prime autentice și deosebit de gustoase, Uccaruci exportă specialitățile dulci și sărate ale tradiției siciliene, creând adevărate produse de autor care vor cuceri fiecare client.
Italia, Piacenza
...-a înființat în 1985 datorită intuiției lui Aldo Scaglia, un tânăr patiser piemontese care s-a mutat la Piacenza. În produsele coapte zilnic și pregătite conform tradițiilor înalte ale patiseriei, se pune o mare pasiune și fantezie, precum și o atenție constantă la ingrediente. Astfel, sunt selectate cele mai bune boabe de cacao din Venezuela, Bolivia și insula Sao Thome, pentru a fi procesate și asociate cu migdale sau alune, realizând o ciocolată care a devenit o dulce obișnuință pentru toți piacentinii.
Italia, Palermo
...biscuiți, prăjituri și cereale pentru mic dejun preparate cu făinuri de calitate din Timilia, Russello și Maiorca. Nu puteau lipsi linte, năut, migdale, alune și alte leguminoase și fructe uscate bio. Multe produse din patiseria siciliană: cannoli, cassate, paste de migdale, crocante și turroni de fistic. Iubim mâncarea sănătoasă, bio, gustoasă și hrănitoare. Selecția noastră povestește despre această pasiune. Vizitați site-ul nostru, veți fi asistați de biroul nostru pentru consumatori în fiecare etapă a achiziției. Livrare rapidă și sigură.
Italia, Poggibonsi
...care respectă tradițiile pentru a menține cea mai bună calitate a cafelei. La plăcerea cafelei am adăugat și plăcerea ciocolatei; în acest caz, însă, "scopul nostru este de a oferi clienților noștri doar ciocolată de înaltă calitate, făcută manual, produsă în principal în laboratorul / compania noastră, în provincia Siena, conform indicațiilor noastre privind ingredientele și ambalată în ambalajele noastre. Compania are ca obiectiv producția, comerțul și distribuția în Italia și în străinătate de cafea, ciocolată și alimente de înaltă calitate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play