Italia, Castellazzo Bormida (al)
... Doua Selecție este incredibil de versatil și potrivit pentru numeroase utilizări în bucătărie: - Sosuri și Creme: Perfect pentru a crea condimente bogate și aromate. - Feluri de Mâncare Principale: Ideal pentru a fi ras pe paste, risotto sau gnocchi. - Preparatele din Carne: Un complement sofisticat pentru tartare, fripturi și fripturi. - Antipasti și Garnituri: Îmbunătățește gustul bruschettelor...
...Ingrediente: trufă neagră de vară (Tuber aestivum Vitt.), ulei de măsline, sare, aromă. Recomandări: ideal pentru preparate principale, carpaccio, carne albă fiartă sau fripturi și poate acompania chiar și unele deserturi. Disponibil și în format de 500 g...
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat de măsline și o notă de migdale verzi proaspete. Gust complex și rafinat, cu note vegetale de anghinare, salată și migdale. Are un aftertaste picant, bine echilibrat și armonizat. Recomandat pentru fripturi de carne, supe de legume, bruschete de pâine la grătar condimentate cu sare, roșii, usturoi și rucola.
Italia, Dorgali
... de fructe roșii și boabe, vișine și mirt, însoțite de o atingere de note picante conferite de învechirea în butoaie de stejar francez. În gură, impactul cald este urmat de o prospețime importantă, de o sărătate pronunțată și de o taninitate elegantă, care se îmbină armonios în structura moale și catifelată. Intensitate și persistență bună. Atha Ruja se potrivește cu brânzeturi cu pastă semidură de intensitate medie, mezeluri savuroase și preparate din carne roșie de structură medie, fripturi și vânat.
Italia, Trento
...Versatilitatea Sosului Bruna este totală: poate fi servit cu fripturi, tocănițe și alte preparate precum vânat, carne roșie și albă, tagliatelle, legume, piure. Adăugat în timpul gătitului, este excelent pentru a da gust și tocănițelor și cărnii în sos. Dizolvă 35 g de produs în ½ litru de apă rece și adu la fierbere amestecând continuu la foc moderat, timp de 5 minute sau mai mult, până obții consistența dorită. Asociază-l cu carne feliată sau cu alte preparate. Pentru a prepara tocănițe sau carne în sos, adaugă Sosul Bruna Bauer așa cum este sau după ce l-ai diluat în apă.
...Culoare: roșu rubin intens. Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie. Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carne roșie, vânat și brânzeturi maturate. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel. Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
Italia, Cerami
...pentru a fi gata de utilizare în bucătărie. Bucurați-vă de întreaga noastră gamă de fripturi și cotlete de miel de cea mai bună calitate, de bucăți pentru friptură de miel și de tăieturi pentru tocăniță de miel, împreună cu burgerii de miel și mielul tocat.
Italia, Ferrere
Agrisalumeria Luiset este o fermă agricolă cu lanț scurt de aprovizionare, specializată în creșterea porcinelor și în prelucrarea acestora în carne și mezeluri fără gluten, tipice pentru Piemonte. La Ferrere (AT), în Monferrato Astigiano, creștem porcii în aer liber, din care obținem carne de porc proaspătă, cum ar fi coaste, capocollo, fripturi și mezeluri tipice piemontese, precum salam de la...
Italia, Rocca Grimalda
...Suntem specializați în carne la grătar și avem întotdeauna o gamă largă de fripturi fiorentine, tomahawk, filete și hamburgeri. Folosim un cuptor artizanal spaniol numit Josper, care, cu cărbune de lemn de stejar, oferă alimentelor o gătire perfectă și o ușoară afumare, făcând carnea noastră delicioasă. În sezonul estival, se mănâncă în aer liber, în verdeața amplului nostru dehore și avem un parcaj foarte mare rezervat. Veniți să ne vizitați, cu siguranță veți fi mulțumiți.
...asupra teritoriului, certificărilor și satisfacției clienților. Jucându-ne cu aromele și gusturile condimentelor, am creat celebrele amestecuri pentru panificație (care se mândresc cu gusturi tradiționale precum cartof și rozmarin, până la cele mai inovatoare precum ghimbir și turmeric, lămâie și piper roz, curry și multe altele..), pentru carne (de la fripturi, la amestecuri pentru hamburgeri și...
Producția și comerțul cu fripturi și mezeluri...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play