Italia, Misano Adriatico
...Această cutie de 3 kg de Pecorino Blu este produsă de CASEIFICIO MAREMMA și oferă un gust unic și autentic. Brânza este realizată din lapte de oaie de înaltă calitate și are o consistență cremoasă și un gust puternic, perfect pentru a însoți preparate din carne și brânzeturi. O adăugare prețioasă pentru orice masă.
Italia, Martina Franca
...Caprino al Finocchietto Selvatico este un brânză de nișă, produsă din lapte de capră și aromatizată cu finocchietto selvatico. Această brânză se caracterizează printr-un gust aromatic și o consistență moale, care o fac perfectă pentru aperitive și antipasti. Caprino este un produs de înaltă calitate, realizat în cantități limitate și premiat cu medalia de argint la concursul Alma Caseus. Prelucrarea sa artizanală și gustul său unic îl fac un produs de excelență al tradiției lactate italiene.
...Brânză maturată produsă din lapte de oaie. Gustul său intens este ideal pentru a fi asociat cu mezeluri, dar și cu gemuri și conserve, în special cele din fructe de pădure, smochine și pere.
Italia, GRUMO NEVANO NA
...Căptușeli de oaie sărate Intestine naturale de oaie / capră Calibre: 16/18, 17/19, 18/20, 19/21, 20/22, 22/24, 24/26, 26/28 Categorii: AA, AB, BC, Shorts Caracteristici de calitate: Textură puternică, culoare albă uniformă, selecție și calibrare excelente.
Produse corespunzătoare
Ovine Sasings în Hanks
CASCĂ DE OI SĂRATE
Italia, Cerami
...pentru a fi gata de utilizare în bucătărie. Bucurați-vă de întreaga noastră gamă de fripturi și cotlete de miel de cea mai bună calitate, de bucăți pentru friptură de miel și de tăieturi pentru tocăniță de miel, împreună cu burgerii de miel și mielul tocat.
Italia, Bagnoli Del Trigno
Italia, Potenza
... pământului nostru, păstrând în timp valorile și respectul pentru tradiție. De la experiența în alegerea și tăierea cărnii, la umplerea și legarea manuală, produsele noastre sunt urmărite cu atenție pe parcursul întregului proces de fabricație, până la maturare și ambalare. În artizanalitatea produselor noastre, se poate regăsi toată căldura și aroma rădăcinilor noastre. Acestea sunt caracteristicile care ne însoțesc și ne inspiră și astăzi să ne îmbunătățim și să ducem mai departe Salumificio Bilancia.
Italia, Sant'egidio Alla Vibrata
ANGRO DE CARNE...
Italia, Sant'albano Stura
Măcelărie, procesare carne...
Angro de carne și transport...
Italia, Santa Ninfa
Industria și comerțul cărnii...
Italia, Torre De Passeri
Producția industrială de carne italiană - Miel, Oaie, Capră, Arrosticini, Porc, Mezeluri - Certificare Halal Italia...
Tăiere și comerț cu carne...
Italia, Avellino
Grupul Alimentari este o companie înființată în 1970, specializată în vânzarea de intestine naturale cu certificările corespunzătoare pentru produse italiene și externe. Grupul Alimentari este specializat în vânzarea de intestine de porc, oaie și cal și oferă o calitate superioară a produsului.
Italia, Vicchio
...La Cooperativa Agricolă Il Forteto del Mugello, produce și vinde către marii distribuitori produse tipice din regiunea toscană, cum ar fi brânzeturi și carne Chianina. Carnea vândută este IGP. Brânzăria este definită ca "inima companiei" și procesează brânzeturile respectând tradițiile vechi, dar cu ajutorul tehnologiilor de vârf. Laptele folosit este exclusiv italian: cel de oaie provine de la...
Deschis pentru public joi după-amiază, vineri, sâmbătă.
Italia, Belpasso
Compania Motta s.r.l.
Tăierea bovinelor și porcinelor...
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
... gastronomice selectate, cu un gust unic și inconfundabil, respectând pe deplin tradiția agricolă originală și pe cei care își desfășoară activitatea cu pasiune și dedicare. Prosciutto, salamuri, cârnați, capocollo, finocchiona, pancetta, brânzeturi de oaie și vacă sunt doar câteva dintre numeroasele specialități alimentare produse de companie. Învață să te îngrijești și redescoperă aromele de odinioară, într-o viață sănătoasă și naturală, unde cele mai autentice și emoționante momente se împletesc cu parfumul amintirii și al tradiției.
Italia, Palo Del Colle
Tăiere, sectionare, prelucrare și ambalare a cărnii de bovine, porcine, ovine și ecvine Dezvoltarea și producția de preparate din carne de bovină, porcină, ovine și produse pe bază de carne de bovină și porcină Comercializarea cărnii avicole și a vânatului...
Italia, Forlimpopoli
Tăiere, distribuție de carne...
Vânzare de carne și mezeluri...
Italia, Dozza
Comerț și angro de carne...
Italia, Selargius
Tăiere - Comerț cu carne Instalații de tăiere în serviciul terților...
Italia, Almenno San Bartolomeo
Carne proaspătă, congelată și ambalată...
Italia, Pescara
1. ARROSTICINO CALIFICAT...
Italia, Milano
Italia, Sala Baganza
În fabrică se desfășoară întregul ciclu de procesare a cărnii de vită. În fiecare săptămână sunt sacrificate aproximativ 500 de animale, inclusiv bovine și viței. În laboratoare, acestea sunt apoi dezosate și procesate, ...
Italia, Villafranca Padovana
Prelucrarea cărnii de porc...
Tăiere și comerț cu carne...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play