... aproape de cacao amestecate cu părțile mai dulci ale fructelor. Locație: Sul del Minas Ferma: Santa Hedwirges Proces: Natural PROFIL SENSORY: Fructe de pădure, pară, nuci și ciocolată neagră Dimensiuni: 13 × 5 × 23 cm Greutate: 250 gr. Ideal pentru: Espresso, Moka...
Italia, MILANO
... pentru toți iubitorii de ciocolată. Un produs bun și natural, fără ulei de palmier, fără gluten, fără coloranți, arome sau aditivi artificiali. Ingrediente: Nocciolata fără lapte conține doar ingrediente organice: zahăr din trestie, pastă de alune (18%), ulei de floarea-soarelui, cacao (11%), unt de cacao, emulgator (lecitină de floarea-soarelui), extract de vanilie. AMBALAJ DE 24 1 BUC = EURO 18,00 1 PALET 48 BUCĂȚI MINIM DE COMANDĂ 15 PALETI EXPIRARE 18/09/2027...
Italia, Carbonara Al Ticino
...P.A. AROMATICS susține interesul în creștere al consumatorilor și industriei pentru produsele naturale. Din acest motiv, facem extracția vaniliei, cacao, cafelei, ciupercilor și a tot ce ne oferă natura.
Italia, Montoro
...Castane decojite natural Castane cu decojire naturală Cutie cu 6 borcane Pachet de 6 recipiente Greutate netă 420g Ref:0701030 EAN:8034125101108...
Italia, Monterotondo
...Cacao în Granule Biologic Bulk de la Vegantis, disponibil în formate și prețuri en-gros, este 100% natural, din boabe crude. Certificat Biologic. Produs în Peru din plantații de Theobroma Cacao, este procesat la temperaturi scăzute conform metodelor tradiționale, pentru a-i păstra proprietățile organoleptice și micronutrienții. Boabele sunt uscate natural, decojite, adică private de pelicula...
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
...CHOCAR este făina obținută prin deshidratarea și super micronizarea pulpei de carob sicilian, fiind în mod natural vegană și fără gluten. Datorită culorii și a gustului său, făina de pulpă de carob CHOCAR este utilizată ca o alternativă mai sănătoasă la cacao și, datorită conținutului său ridicat de zahăr, poate limita adăugarea de zahăr în aluat. Fără grăsimi și substanțe stimulante, își găsește...
...Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune "Piemonte" IGP. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu coji de lămâie confiate și stafide Sultanina. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune Piemonte IGP și cacao. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu ciocolată neagră. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de migdale. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu stafide Sultanina.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play