Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, drojdie mamă (drojdie naturală din făină de grâu moale tip "O" în pulbere, drojdie, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, cartofi, brânză scamorza afumată, ceapă, grana.
Italia, Misano Adriatico
...Această scamorza afumată, ambalată în 4 pachete de 250 g, este un brânză delicioasă și versatilă. Are un gust afumat unic și se pretează perfect la multe rețete, adăugând o notă de savoare și textură. Bucură-te de consistența sa moale și cremoasă, perfectă pentru a crea preparate gustoase și surprinzătoare.
Italia, Bergamo
Italia, Martina Franca
...Pecorino Affumicato este un brânză maturată, produsă din lapte de oaie și afumată natural cu lemn de grâu. Această brânză se caracterizează printr-un gust fin condimentat și o consistență moale, ceea ce o face perfectă pentru a fi savurată singură sau ca parte a unui platou de brânzeturi. Pecorino affumicato este un produs artizanal, realizat conform metodelor tradiționale și cu ingrediente autentice. Prelucrarea sa artizanală și gustul său unic îl fac un produs de excelență al tradiției lactate italiene.
Italia, Dorgali
...Fiore Sardo este un brânză care învăluie esența Sardiniei și istoria sa milenară. Caracterizată printr-o structură unică, care variază de la compactă la granuloasă, și un aromă intens afumată, această brânză se distinge prin gustul său bogat și ușor picant. Un adevărat bijuterie pentru iubitorii de brânzeturi, Fiore Sardo aduce pe masă o bucată din tradiția sardă, oferind o experiență senzorială...
Italia, Noci
...Un fagottino de aluat filat, făcut manual, cu un umplutură cremoasă de mozzarella desfăcută manual și smântână, afumat natural. Burrata afumată este evoluția perfectă a burratei din Puglia. Dulceața stracciatellei se îmbină cu aroma și parfumul delicat și plăcut al afumăturii naturale care are loc în cuptor cu chipsuri de lemn, creând un amestec cu un gust inimitabil și o savoare inconfundabilă. Această specialitate este perfectă pentru a umple pizza sau salate gourmet, dar poate fi, de asemenea, asociată cu pește proaspăt sau cu gust afumat sau cu gemuri și marmelade cu un gust intens.
... căutarea unei noi culturi a gustului, respectând în același timp sănătatea publică. FILAB s.r.l. produce Mozzarella di Bufala Campana DOP, exclusiv din lapte proaspăt de bivolă, în următoarele dimensiuni: • Ciliegina sau Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Mozzarella afumată sau Provola În plus, FILAB s.r.l. produce Ricotta di Bufala Campana DOP atât proaspătă, cât și proaspătă omogenizată.
Italia, Bagnolo San Vito
... cărămidă - Mezeluri în general: speck, mortadella, bresaola vârful de șold, salam Milano, salam Napoli dulce și salam Napoli picant, spianata romana picantă, pancetta - Creme de brânză: cu ciuperci, cu trufe, cu oțet balsamic, cu 4 brânzeturi, cu Parmigiano Reggiano În ceea ce privește băuturile, comercializăm vinuri provenite din diferite regiuni italiene: - Veneto: Prosecco și Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese și Pignoletto - Marche: Passerina...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play