Italia, MILANO
... praf degresat, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă vanilină), granulație de biscuiți Pan di Stelle 2% [făină de grâu, zahăr, ulei de floarea-soarelui, unt, lapte proaspăt pasteurizat de înaltă calitate, cacao, ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de vanilie, emulgator: lecitină de soia), ouă proaspete, miere, alune, amidon de grâu, agenți de dospire...
Italia, Prato
... proaspete. Topping - Sirop de cafea: "DROP"?: sunt complementul ideal pentru toate băuturile pe bază de cafea și lapte: espresso, cappuccino, ciocolată, macchiato, mocaccino, cafea latte, lapte, cafea americană etc. sunt perfecte și cu iaurt, înghețată, frappé, smoothie-uri, prăjituri și biscuiți. Pe piețele asiatice sunt folosite și pentru a prepara un delicios Milk Tea. Concentrate cu conținut...
Italia, Savona
... tartinabile fără ulei de palmier, fără lactoză cu alune și cacao, migdale. Creme tartinabile cu lapte de bivoliță și cu lapte de cămilă. Creme dulci pentru umplutură. Biscuiți extrudați umpluți cu cremă de alune sau migdale, fără gluten. Extrudate din orez, sorg, hrișcă, mei, fără gluten. Băuturi energetice și pentru sport.
Italia, Roma
...Ananas etc...) - Carne (Pui, Vită, Miel, Porc) - Cereale (Paste și Orez) - Pește și fructe de mare (Ton, Creveți, Pește, Scoici etc...) - Produse lactate (Lapte și Brânză) - Produse dulci (Ciocolată, Biscuiți, Miere) - Minerale (Litiu, Fier, Aur, Aluminiu) - Lemn (Specialitatea noastră este parchetul și putem oferi orice tip de lemn.) - De asemenea, avem o gamă largă de tipuri de cafea, inclusiv celebra cafea Gheisa.
... migdale, fistic, alune și arahide. Coji de citrice confiate, de asemenea acoperite cu ciocolată neagră, albă sau cu lapte. Pate de șuncă fiartă și crudă. Biancomangiare, la fel ca și cremele cremoase, sunt disponibile în foarte multe arome (28), la fel ca și preparatele pentru torturi, cremele instantanee la rece.
Italia, Almenno San Bartolomeo
... ambalajul pentru care a fost obținut un brevet. Acesta constă într-un recipient special cu compartimente care permite menținerea separată a aromelor. Pe lângă înghețată, sunt oferite produse speciale pe bază de ciocolată, datorită experienței acumulate în Belgia cu sprijinul unor mari maeștri ciocolatieri, precum Eduard Bechoux, și produse de patiserie de înaltă calitate, cum ar fi brioche integrale, biscuiți, semifreddo, plumcake. La Pasqualina se află în Almenno San Bartolomeo, sediul principal, și în Bergamo și Porto Cervo, unde se pot savura și produse pe bază de iaurt.
Italia, Tocco Da Casauria
... nevoilor clienților noștri, toate acestea fiind realizate cu respect pentru cea mai autentică tradiție abruzzese. Realizăm în principal produse din tradiția abruzzese cu materii prime de calitate. Producția noastră se concentrează pe ferratelle crocante, moi și umplute cu ciocolată sau gem de struguri Montepulciano. De asemenea, realizăm cantuccini crocante, biscuiți din lapte riguros artizanal tip tăiați, savoiardi și biscuiți ai bunicii. Am fost premiați la showroom-ul Conad adriatico ca cele mai bune produse disponibile.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play