Italia, Trepuzzi
... bogată în proprietăți antioxidante și capabilă să declanșeze o mică magie a culorii naturale. Ca pe o paletă, vei fi uimit de nuanțele de culoare din pahar dacă adaugi lime sau dacă îl asociezi cu un tonic de calitate. Este perfect atunci când este degustat cu fructe de pădure tăiate, combinate cu un gust echilibrat de zmeură. 24 de ore de infuzie conduc la o distilare tripla în alambicuri tradiționale pentru fiecare ingredient botanic.
Italia, Prato
... (fără alcool). Sucurile concentrate din linia "Breakfast Professional" sunt produse cu un conținut ridicat de suc și pulpă de fructe. Acestea sunt utilizate în principal pentru: hoteluri la micul dejun, catering, băuturi carbogazoase, băuturi fără alcool, long drink-uri, băuturi din fructe etc. Aceste siropuri concentrate sunt foarte ușor de utilizat: - manual, adăugați apă plată sau carbogazoasă la pulpa concentrată, amestecați și serviți într-un pahar sau carafă. - Cu mașini post-mix la robinet pentru un serviciu mai rapid sau self-service.
Italia, Misano Adriatico
...Explorează gustul intens al MASI Valpolicella classico DOC Bonacosta în fiecare înghițitură din această sticlă de 75 cl. Cu o culoare roșu rubiniu profund și un aromă delicioasă de fructe de pădure și condimente, această băutură elegantă și clasică este perfectă pentru a însoți preparate din carne și brânzeturi. Gustă ce e mai bun din tradiția italiană cu MASI Valpolicella classico DOC Bonacosta.
Italia, Nave
...Ingrediente Apă Minerală Naturală (80%), fructoză (2,8%), VERISOL (colagen bovin hidrolizat 1,14%), acidifianți (acid citric, acid ortofosforic), arome, sodiu hialuronat 0,011% (dintre care acid hialuronic 0,01%), sulfat de zinc Note San Benedetto propune Apa Skin Care cu piersici și fructe de pădure. Îngrijirea frumuseții tale este la fel de simplă ca a bea un pahar cu apă, datorită San...
Italia, Barletta
...Macerarea pe pieli se desfășoară la temperatură controlată și durează 20 de zile. Vinul trece apoi în butoaie de lemn de stejar, unde se maturizează timp de cel puțin 12 luni, urmat de încă un an în sticlă pentru a obține un mare echilibru și bogăție aromatică. Barbera este generoasă și de mare structură, robustă, importantă, care fascinează prin notele complexe de condimente, fructe roșii mici, pădure, mentă, vanilie și lemn dulce. Barbera de excelență care se potrivește perfect cu carne roșie și brânzeturi maturate, pentru o experiență gastronomică încântătoare.
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
Țările populare pentru acest termen de căutare