... – 194 Substanțe care conțin fosfor (P2O5): Negativ Impurități non-grase, % max: Negativ Materiale colorante, permise a fi adăugate: Conform standardelor internaționale Arome artificiale, permise a fi adăugate: Conform standardelor internaționale Antioxidanți: 200mg/kg, dar galatul nu mai mult de 1000mg/kg Agent de conservare: Conform standardelor internaționale Antispumant: 100mg/kg Anticristalizare: 1250mg/kg Conținut de săpun: 0,005 max Impurități insolubile % masă: 0,5 max...
Italia, Arquà Petrarca
...Ulei de măsline extravirgin, selectat cu mare atenție, extras la rece, de culoare verde intens cu reflexe aurii. Gust pronunțat și persistent, armonie plăcută de note fructate și erbacee, echilibru subtil între gustul dulce și cel picant. Se potrivește cu preparate cu arome delicate, legume sau fructe de mare crude.
Italia, Radicofani
...Caracteristica acestui produs se regăsește chiar în procesul de maturare. Acesta are loc în mod natural, în interiorul unei peșteri săpate în tuf; și anume în acest habitat, pe parcursul întregii perioade de maturare, brânza capătă arome și gusturi de neuitat „cu adevărat de neuitat”. În interiorul peșterii, brânza se află timp de aproximativ 4 luni, perioadă în care este păstrată cu grijă și tratată pe crustă cu ulei vegetal pentru a-i menține intact gustul.
Italia, Gubbio
...BICCARI ULEI EXTRA VIRGIN: Cel mai bun și natural ulei de măsline de înaltă calitate din Italia, în canistră. 100% NATURAL: Fără potențiatori de aromă, fără arome, fără umpluturi, fără conservanți etc. EXTRACȚIE LA RECE: Uleiul nostru de măsline nu este presat la rece ca multe alte uleiuri de măsline. Preferăm extracția la rece sub 27°C, care, spre deosebire de presarea la rece, are unele...
...Calua Blend se naște din unirea varietăților coratina, biancolilla și nocellara del belice, cu un procent mic de giarraffa și cerasuola. Astăzi, prin unirea unor calități selectate și diferite de măsline, s-a dat viață unei amestec de extracte de ulei de măsline extravirgin, care poartă numele de Calua Blend. Calua Blend își propune să producă noi arome și noi gusturi, prin alegerea înțeleaptă...
Italia, Città Di Castello
...Ulei aromatizat cu trufe pentru paste, sosuri, salate, ouă, carne și pește. Lucrăm de asemenea la un ulei cu arome 100% naturale! Ulei aromatizat cu trufe preparat folosind cel mai bun ulei de măsline extravirgin. Folosiți doar câteva picături pentru a oferi un gust inconfundabil fiecărui preparat: paste, orez, carne, preparate umplute, omlete, salate.
Italia, Palagonia
...Ingrediente: Ciuperci cultivate 65% (Agaricus Bisporus), ulei de semințe de floarea-soarelui 35%, oțet de vin, sare, arome naturale în proporții variabile (mentă, usturoi, piper roșu măcinat, fulgi de piper roșu, paprika). Acid citric, acid L-ascorbic. Ambalaje disponibile: 212g/620g/1kg/3kg...
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat ușor, cu arome de măsline mature care evocă mărul galben sau fructul migdalei. Are un gust moale și delicat, mai puțin persistent comparativ cu celelalte uleiuri. Ideal pentru orice fel de mâncare; se potrivește în special cu preparate de structură medie, cum ar fi: orecchiette cu cime di rape, fava și cicoria, carne albă, pește la abur, salate, etc...
Italia, Maruggio
...Harmonios extra virgin Culoarea sa tipică aurie este obținută prin procesul de presare la rece a măslinelor, iar varietățile de măsline sunt Oliarola și Cellina. Are un gust echilibrat, imediat plăcut, cu o notă de migdale. Este un fruct de intensitate medie, cu arome plăcute ale Mediteranei. Disponibil în sticle: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt. – Recipient 5,00 lt. Datorită gustului său ușor...
...Ideea acestei creme provine dintr-o primă viziune cromatică. Cele două produse, cu culori aproape opuse, dar care atrăgeau ambele atenția. Uniunea inimilor de anghinare cu trufele negre, toate în ulei de măsline, a generat un produs excelent ca umplutură pentru tartine, pizza și focacce. Ingrediente: anghinare (65%), ulei de măsline, măsline, trufă neagră de vară (tuber aestivum Vitt.) 5%, sare, arome. Sfaturi: Un condiment excelent pentru preparate principale, carne albă sau o bază pentru sosuri.
Italia, Salerno
...Preparare gastronomică specifică zonei noastre. Tentacule de gigas, sepii, totani, calamari, gătite în apă și aromatizate. Ambalate în ulei mixt, 20% ulei de măsline extra virgin, 80% ulei de semințe de floarea-soarelui cu arome proaspete. Ambalate în caserole sub vid (în proporții variabile) Tentacule de gigas, sepie, totani, 80% ulei de semințe de floarea-soarelui, 20% ulei de măsline extra...
...Numele provine de la Capone, care pe vremea aceea se găsea ușor în bucătăriile siciliene datorită abundenței sale. Capone era servit împreună cu roșii și vinete. La începutul secolului trecut, acest preparat a devenit parte din tradiția culinară populară, iar capone a fost înlocuit cu alte legume. Legumele, atent selectate, sunt prăjite separat și ulterior gătite cu un sos special de roșii. Ingrediente: Vinete prăjite tăiate cubulețe 37%, sos de roșii, ulei de semințe de floarea-soarelui, ulei de măsline extravirgin, ceapă, țelină, măsline, capere, zahăr, arome naturale, oțet.
Italia, Venegono Inferiore
...15ml Ulei Hidrosolubil, pentru difuzoare cu ultrasunete, umidificatoare și arzătoare de parfum pentru lumânări. Sunt suficiente câteva picături de dizolvat în apă și în fiecare mediu se vor răspândi nuanțe olfactive neașteptate. Linia oferă opt parfumuri diferite, cu multiple note citrice, florale, fructate, lemnoase, pudrate și altele. Ușor de utilizat datorită pompei dozatoare convenabile. Parfumuri disponibile: Ficus de India și Trandafir, Buchet de Iris, Flori de apă, Bumbac; Oud din Arabia, Senzații Provencale, Citrice Mediteraneene, Iasomie în Floare.
Italia, Orsogna
... preparate sărate, carpaccio de carne și pește, omlete și frittate, prepararea sosurilor și sosurilor. tartine, aperitive, garnituri, pizza și calzone. Termen maxim de conservare: 24 de luni de la data producerii. Disponibilitate: de obicei, întotdeauna disponibil. Mod de conservare: Odată deschis, acoperiți cu ulei de măsline extravirgin, păstrați în frigider și consumați în câteva zile. INGREDIENTE: Trufă neagră de vară (Tuber Aestivum); Ulei EVO; Sare; Arome; Antioxidant: Acid Ascorbic. cutie cu 6 bucăți...
Italia, Sassello
...Crema noastră de ciuperci cu trufe este un produs unic. Perfectă pentru a fi întinsă pe canapele sau crutoane ca aperitiv, ca condiment pentru paste, risotto, legume fierte / prăjite, pe carne sau în multe alte rețete. Se păstrează într-un loc răcoros, ferit de lumina directă. Odată deschisă, se păstrează la frigider acoperită cu ulei și se folosește în câteva zile. INGREDIENTE: Ciuperci, Trufe, ulei de măsline extra virgin, sare, arome naturale Durata de valabilitate: 30 de luni, formate diferite disponibile.
Italia, Trento
...Pentru iubitorii gustului clasic! Preparat conform tradiției: legume amestecate cu carne de cea mai bună calitate și ulei de măsline extravirgin, fără arome și aditivi chimici, fără glutamat monosodic adăugat, fără grăsimi hidrogenate* și sare iodată în loc de sare obișnuită. Gustul intens și natural este păstrat datorită procesării speciale a Bauer, lentă și delicată, care conservă...
Italia, Mortara
...La finalizarea gătitului și după ce a fost scos de pe foc, se adaugă unt clarificat, câteva fulgi de Castelmagno și pătrunjel proaspăt tocat în Risotto cu Porcini. Ingrediente: Orez Carnaroli Clasic (88%), supă vegetală granule (sare, amidon și maltodextrine din cartofi, legume deshidratate (morcov, țelină, pătrunjel), ulei de floarea-soarelui, arome naturale, condimente), făină de orez...
Italia, Ferrazzano
...Crema gourmet artizanală tartinabilă cu fistic sicilian 35%. Fără lapte și fără arome sau coloranți. O aromă unică și autentică, cu o aromă inconfundabilă și o cremozitate complet artizanală. Ideală pentru mic dejun și gustări. Încearcă-o pentru a umple panettone și pandoro și pentru a înfrumuseța deserturile. Cu ulei de măsline extravirgin. Produsă în laboratorul nostru Ferrazzano.
Italia, Bronte
...Ingrediente: zahăr, pastă de fistic 40% (fistic prăjit și rafinat, clorofilă E141, curcumină E 100), uleiuri și grăsimi vegetale (palmier, palmier de ulei), uleiuri (floarea-soarelui), lapte praf degresat, zer praf, emulgator (E322 lecitina de soia), arome (vanilină).
Italia, San Pietro Clarenza
...Contorno cu un gust elegant și arome intense, ideal pentru a fi asociat cu preparate din carne sau pentru a crea antipasti excelente. Toate vinetele și celelalte ingrediente sunt selectate individual. INGREDIENTE: Vinete proaspete (prăjite separat în ulei de măsline extravirgin), ardei roșii proaspeți (prăjiți separat), pastă de roșii, capere, morcovi proaspeți, ceapă, țelină proaspătă, măsline...
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
... Calamignara (această din urmă specie rară și autohtonă, specifică teritoriului nostru, contribuie la creșterea calității produsului), certificat de către organismul CCPB, atât în sticle, cât și în conserve, pate de măsline negre/verzi, ulei aromatizat cu arome naturale de lămâie, ardei iute, rozmarin, busuioc, usturoi; măsline de masă. Produsele noastre sunt obținute și îmbuteliate conform unor...
Italia, Senigallia
Producția și vânzarea de vinuri roșii și albe IGT și DOC tipice din regiunea Marche, cu struguri provenind exclusiv din propriile vii situate în zona Senigallia (AN). Producția și vânzarea de ulei de măsline extravirgin de diverse arome, cu măsline provenind exclusiv din propriile livezi situate în zona Senigallia și procesate în propria presă. Ferma Agricolă Mazzola a adoptat un Sistem de...
Italia, Mirabella Imbaccari
... mediteraneene și conserve vegetale, cu un gust delicat, prelucrate prin procese și rețete care nu denaturează vegetalele, păstrând consistența și aroma naturală. Aromele se dezvoltă pe o rotație de peste 30 de hectare destinate acestora. Uscate natural, se realizează mai multe linii de consum, cum ar fi arome pure și arome elaborate. Conservele în ulei de măsline, produse din legume din propriile câmpuri...
Italia, Orentano Castelfranco Di Sotto
... noastre, respectând ceea ce este adevărata și pură tradiție a bucătăriei toscane, cu carne, legume (țelină, ceapă de apă și morcovi), ulei de măsline extravirgin, sare, piper și arome naturale, deci fără glutamat, arome artificiale, conservanți sau coloranți. Cu siguranță sosurile noastre nu vor avea un preț derizoriu, deoarece compania nu deservește GDO, ci doar Gastronomii, Restaurante, Măcelării și orice altă activitate din sector care operează cu produse de calitate. Compania noastră este deschisă pentru oricine ar dori să ne viziteze înainte de a achiziționa produsele noastre.
Italia, Palo Del Colle
... principal un ulei fructat, cu note considerabile de amăreală și picant, datorită cantității ridicate de polifenoli care îl caracterizează și îl fac un aliat pentru sănătate; atât din măslinele soiului "ogliarola", care oferă un ulei foarte echilibrat, elegant, cu arome de migdale și uneori de măr și iarbă proaspăt cosită. "Core business-ul" companiei este comercializarea migdalelor prezente pe...
Italia, Palagianello
... artizanal, 100% produs italian, cu diverse amestecuri și arome, cum ar fi: usturoi, portocală, lămâie, busuioc, ciupercă, ardei iute, rozmarin, trufă. 4) Creme de legume artizanale, sosuri și produse în ulei. 5) Snacks-uri speciale produse în mod artizanal. Soledòr este încântat să vă prezinte disponibilitatea de a introduce produsele sale ori de câte ori simțiți nevoia de schimbare în sectorul...
Italia, Alba
Suntem producători de produse de panificație cu sediul în nordul Italiei. Capacitatea noastră acoperă întreaga gamă: Grissini Torinese disponibile în diferite arome, Biscuiți cu făină de porumb sau cu pastă de alune, Bruschetta tradițională cu ulei de măsline extravirgin și aromă picantă, Linia sănătoasă de grissini (fără drojdie, fără sare, din făină integrală), Praline de ciocolată artizanală disponibile în diferite arome (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Ciocolată neagră etc..)...
Italia, Castiglione Di Sicilia
... fructelor uscate și semilavoratelor" se completează cu pinoli, nuci, stafide, granule de arahide, anacarde și cocos ras. Datorită unei selecții riguroase a fiecărei materii prime, cu metodologii de lucru precise și atenție la controlul calității în fiecare etapă a procesării, Gelfruit Italia este capabilă să ofere o varietate de semilavorate și materii prime pentru patiserii și gelaterii, cum ar fi pesto și cremă de pistachio, îmbrăcări, cacao pudră, creme instantanee, aromă în pastă, baze în pudră, topping-uri, ulei de migdale bio, pralină de fructe uscate, paste de fructe și arome tradiționale.
Italia, Pederobba
... producătorii noștri și produse de calitate pentru companiile/magazinele interesate de furnizări de ulei esențial de lavandă. Plantații controlate - De la reproducerea plantei de lavandă, la cultivare, până la transformarea în ulei esențial de cea mai înaltă calitate și hidrolat (apă aromatică), urmărim întreaga dezvoltare a produsului. Lavanda Angustifolia - Vânzăm plante de lavandă selectate pentru...
Italia, Candidoni
O companie agricolă care de mulți ani se ocupă de cultivarea pământului nostru și de producerea de citrice și multe altele... în plus, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, de câțiva ani avem un succes ridicat cu producția de „sos de roșii” făcut în casă, ulei de măsline extravirgin și miere disponibilă în diverse arome. Vino să vizitezi site-ul nostru.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play