Italia, piano di sorrento (na)
...care contribuie la întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea sănătății pielii. Cultivate în principal în regiunile mediteraneene, Arance Lane Late beneficiază de un climat blând care le evidențiază caracteristicile organoleptice. Sunt disponibile pe piață din ianuarie până în mai, oferind o sursă de fructe proaspete în timpul lunilor de iarnă și primăvară. Aceste portocale sunt ideale...
...Amestecul de cafea Arabica din America Centrală și boabe de cafea Robusta din India dă naștere unui blend plin de note fructate, de miere și vanilie, combinate cu eleganța și rotunjimea plină, care lasă o amprentă distinctă de condimente și nuci, evocând aroma de cacao și bogatul amestec de miere și malț.
Italia, Milano
...Prodotto tra maggio e luglio, este un miere care are tendința de a cristaliza foarte repede. Are o culoare deschisă, portocalie palidă. Parfumul este destul de intens și amintește de condimentul din care provine. Aroma este dulce și răcoritoare, cu o notă finală de nucă de coco. ABBINAMENTI Delicios pentru a însoți carnea, în special vita și puiul. Datorită consistenței cu cristale ușor mari, se potrivește bine cu brânzeturile maturate. Este un îndulcitor ideal pentru ceaiuri și infuzii de diverse tipuri. Este adesea folosit în producția de turrón.
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... buni bucătari din lume pentru aroma sa unică și gustul inconfundabil. Tuber Magnatum Pico se caracterizează printr-un parfum intens, cu note de usturoi, miere, pământ și fân, și prin consistența delicată care o face perfectă pentru a îmbogăți preparatele de înaltă bucătărie. Fiecare trufă este recoltată manual cu tehnici tradiționale, garantând respectul maxim pentru mediu și pentru ciclul natural...
...Ingrediente: Miere, trufă albă mică (Tuber borchii Vitt. - origine Italia) 2,5%, trufă albă (Tuber magnatum Pico - origine Italia) 1%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu brânzeturi proaspete/mediu maturate și lardo sau pentru prepararea de deserturi.
Italia, Firenze
...Ingrediente: Miere, trufă albă mică (Tuber borchii Vitt. - origine Italia) 2,5%, trufă albă (Tuber magnatum Pico - origine Italia) 1%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu brânzeturi proaspete/mediu maturate și lardo sau pentru prepararea de deserturi.
Italia, Roma
...Ingrediente: Miere de acacia 96%, trufă de vară (Tuber aestivum Vitt.) 3%, aromă. Data limită de consum: 24 luni. Alergeni: Produsul nu conține substanțe alergene. Nu conține gluten sau conservanți. Valori nutriționale per 100 gr: Energie Kj 1340 / Kcal 315 Grăsimi 0,1 gr dintre care acizi grași saturați 0 gr Carbohidrați 77,8 gr dintre care zaharuri 77,8 gr Fibre 0,3 gr Proteine 0,8 gr Sare 0,03 gr...
Italia, MILANO
... praf degresat, unt de cacao, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă vanilină), granulație de biscuiți Pan di Stelle 2% [făină de grâu, zahăr, ulei de floarea-soarelui, unt, lapte proaspăt pasteurizat de înaltă calitate, cacao, ciocolată (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, aromă naturală de vanilie, emulgator: lecitină de soia), ouă proaspete, miere, alune, amidon de grâu, agenți de dospire...
Italia, Sesto Fiorentino
... malț și miere din Brazilia. La acestea se adaugă o notă de Robusta indiană cu un caracter picant și postgust de piper. Combinația creează o cafea cu un aromă echilibrată care stimulează atât nasul, cât și palatul datorită notelor diferite care o compun. Gust plăcut și ușor, datorită notelor importante de fructe tropicale precum mango, ananas și papaya. Pentru cei care iubesc să savureze cafeaua exact ca la cafenea, parfumată și proaspăt măcinată, perfectă pentru a adăuga un strop de savoare zilelor tale.
Italia, S.spirito Di Bari
...DESCRIERE RECENZII (0) Ingrediente: SMOCHINE (28%) (smochine deshidratate, făină de orez) – MIERE – ZAHĂR – MANDORLE (17%) – SUSAN – ALBUME DE OU – INULINĂ – MALTODEXTRINĂ – FĂINĂ DE SOIA – AMIDON DE PORUMB – AROMĂ Poate conține urme de: ARDEI – FRUCTE CU COAJĂ – LAPTE 1 BARETĂ – TMC 6 LUNI Valori Nutriționale pentru 100gr de produs...
Italia, San Pietro Clarenza
... pentru a fi servite la mesele restaurantelor, barurilor, sălilor de ceai etc.) sau în ambalaje elegante de expus pe rafturi sau în colțuri. Ingrediente: Migdale siciliene, zahăr, Miere de pe Etna (floare de portocal) albume de ou (natural, nu liofilizat) Fistic, ciocolată / Vanilie...
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în tonneaux din stejar francez și acacia. Maturare: păstrare „sur lies” în tonneaux până la următoarea recoltă. Culoare: galben pai intens. Aromă: elegantă și complexă, cu note de fructe mature bine îmbinate cu nuanțe de miere de acacia și condimente dulci. Gust: sărat și plin, cu un final lung și persistent. Grad de alcool: ±13,5%. Asociere gastronomică: este recomandat pentru aperitive, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Italia, Nicosia
... teritoriul în varietatea sa de arome. Conserve, brânzeturi, leguminoase, miere, dulciuri tipice și mezeluri din tradiția noastră siciliană, în combinație cu pasiunea și cultura meseriilor deja pierdute, dar încă de nișă în teritoriile noastre, au intenția de a încânta palatul celor care doresc să savureze aromele noastre.
Italia, Terranuova B.
... oferi produse de excelență și pentru a satisface cele mai exigente gusturi, am integrat șofranul nostru cu: ulei de măsline extravirgin din colinele noastre toscane de la o renumită companie care produce exclusiv cu marcaj BIO, oțet obținut din strugurii colinelor noastre toscane cu marcaj BIO, miere de acacia, unde șofranul, numit aur roșu, se integrează, evidențiind gustul și aroma, păstrând toate calitățile sale organoleptice. Considerat cel mai puternic antioxidant, șofranul este cu adevărat elixirul tinereții, având calități afrodisiace pronunțate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play