Italia, MILANO
... struguri exclusiv autohtoni se naște acest Amarone della Valpolicella, un vin intens, catifelat și cu o persistență lungă care, datorită calităților sale de finețe și eleganță, nu se teme de trecerea timpului. Roșu rubiniu închis cu o ușoară nuanță la marginea paharului, la nas prezintă arome intense de mure în gem și prune uscate, note condimentate de anason stelat și piper negru, cu accente...
Italia, Andalo Valtellino
... corp plin și o textură grozavă. Indonezia: Un amestec perfect de Robusta, cu o aromă netedă și un parfum ușor de caramel. Honduras: Echilibrată și cu un corp plin, cu un parfum dulce și de anason. Peru: Cafea delicat structurată, cu un final imediat de fructe și cacao. Plină și cremoasă, cu un final intens. O cafea espresso cu o aromă netedă și de lungă durată, cu un parfum de alune și ciocolată.
Produse corespunzătoare
Elite
Elite
Alte produse
Cortado
Cortado
Italia, Foggia
... fragilitate gustoasă la interior. Produs cu ulei de măsline extravirgin și Made In Italy în toată esența sa, Tarallu Bătut exprimă cel mai bine bunătatea gastronomiei italiene. Totuși, know-how-ul nostru ne permite să personalizăm produsul în funcție de cerințele clientului și să producem cu aceeași genuinitate Taralli cu ceapă și stafide, cu semințe de fenicul și anason și multe altele. Export info@artebiancadoc.it...
Italia, Turin
...pepene verde, goji, rodie, caise, smochine, sultane, mandarine, pepene galben, portocale, pere, kaki, prune, zmeură, cireșe acrișoare), bucăți de legume, pulberi de legume (roșii, spanac, sfeclă, morcovi, morcovi negri), ierburi și condimente (oregano, cimbru, chimen, anason, fenicul, rozmarin, salvie), sucuri de fructe convenționale și organice din concentrate și NFC (măr, caisă, rodie, morcov...
Italia, Palermo
...scorțișoară, lemn dulce și scorțișoară, lemn dulce și cireșe, lemn dulce și ghimbir, lemn dulce și anason, lemn dulce și eucalipt, susan și miere, Acerola și eucalipt, mușețel și lămâie, miere și alte fructe... Producție și pentru PRIVATE LABEL.
... timpul, să vă bucurați de ritmul lent al câmpiei și de desfășurarea sa relaxată, înseamnă să vă simțiți răsfățați de liniște, regăsind serenitate și pace. Vi se va părea că intrați într-o realitate îndepărtată, aproape străină, față de care veți simți o necesitate irezistibilă de a vă adapta de îndată ce o veți atinge. În zilele calde de vară, pergola va oferi un adăpost proaspăt și plăcut de căldură în timp ce veți savura un pahar de apă rece și "zammu" (extract de anason). Piscina vă va oferi alinare și răcorire.
Italia, Castel Bolognese
...Aceste produse au fost brevetate de Caffè Poli: sunt diferite de orice alt produs similar care se poate găsi pe piață. Putem oferi un produs exclusiv, care este din ce în ce mai apreciat în întreaga lume. De la producția de cafea cu gust de ciocolată, în prezent aceasta s-a extins la alte tipuri: cu gust de anason, alune, ginseng, scorțișoară și mentă cu ciocolată. Aceste produse sunt disponibile în capsule, boabe și în borcan (măcinat pentru moka sau espresso): un format pentru fiecare nevoie și pentru a satisface cerințele tuturor clienților!
Fallani produce bomboane artizanale din 1926. Compania s-a evoluat de la o mică atelier la o întreprindere structurată și astăzi își distribuie produsele atât în Italia, cât și în străinătate. Cele mai cunoscute bomboane de la Fallani sunt cele din Linia Clasică, cu arome clasice: orz, rubarbă, mentă și anason. Fallani produce, de asemenea, și alte linii: Linia Tânără, Linia Erbacee, Linia Fără Zahar Adăugat și Linia Biologică. Se realizează și bomboane personalizate.
Italia, Padova
Producție de bomboane la pachet sau în cutie, vrac sau ambalate. Serviciu de personalizare pentru bomboane promoționale, turistice sau pentru farmacii. Bomboane umplute cu fructe, caramel, lemn dulce, mentă, anason, selz, smântână, miere, suzete, chupas, ciocolățele etc. Bomboane pentru ocazii: nunți, Ziua Îndrăgostiților, nașteri, botezuri, Epifania și Halloween. Cerere de ofertă direct online.
... urmeze pașii tatălui și unchilor săi. Astăzi, cu ajutorul soției sale Simona, Riccardo Costenaro duce mai departe cu mândrie barul-patiserie, unde a experimentat cu succes rețete care unesc tradiția dulce toscană cu cea valtellineză: celebru este „Buccellato” său, un desert tipic cu struguri, alune, anason, migdale și nuci, o rețetă exclusivă de care este, pe bună dreptate, foarte gelos. Pentru viitor, Costenaro visează să se extindă și mai mult, iar cel mai mare dintre copiii lor, Nicholas, a decis deja să studieze la Institutul de Gastronomie pentru a putea, într-o zi, să-i urmeze pașii.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play