Italia, Formigine
...Proteinele din mazăre sunt derivate din mazărea galbenă. Acestea sunt apreciate pentru profilul lor nutrițional, care include un conținut ridicat de aminoacizi esențiali, cum ar fi lizina, și o cantitate bună de fier. Proteina din mazăre este ușor digerabilă și reprezintă o opțiune lipsită de alergeni comuni, cum ar fi glutenul, lactoza și soia, făcând-o ideală pentru cei cu intoleranțe...
... principiul forțelor speciale, Nu f... cu mâncarea! BREAKFAST: Un mic dejun copios este baza unei zile bune! SOUP: Nimic nu înfruntă frigul ca o supă caldă! MAIN DISHES: Cu carne! Fără carne! Fără gluten! Fără lactoză! Vegan! Există ceva pentru toată lumea!
Italia, Verona
... aditivi, zaharuri și conservanți, cei doi antreprenori au decis să răspundă nevoilor clienților mai conștienți de sănătate, oferind doar produse selectate pe baza unor reguli stricte de control, alegând produse sănătoase, dar gustoase, libere de aditivi artificiali, zaharuri, OMG-uri și în mare parte derivate din surse organice certificate. În plus față de toate acestea, Honest Grocer își propune, de asemenea, să ofere o gamă mai largă de produse alimentare vegane, fără gluten, potrivite pentru toți cei cu nevoi dietetice specifice (diete paleo, keto, fără lactoză).
Italia, Marano Di Napoli
... Daphne Lab este specializată în domeniul noilor Tehnologii pentru BioMetaTest și a brevetat un sistem de investigație în biospectrofotometrie analizabil din păr sau tampon atât în domeniul uman, cât și veterinar. Cu acest sistem, laboratoarele Daphne Lab pot elabora peste 40 de BioMetaTest, analiza peste 1.000 de alimente, 200 de virusuri și bacterii, 25 de vitamine, 30 de minerale, metale toxice...
Italia, Borgolavezzaro
...BAZE pentru PIZZA, DULCIURI, PÂINE și PASTĂ. Suntem mereu într-o continuă creștere și evoluție, așa că ne-am extins gama cu alimente BIOLOGICE, VEGANE și FĂRĂ LACTOZĂ. Lucrăm în tipologii: la temperatura camerei, proaspete și congelate. Introducem pe piață în principal produse cu MARCHI PRIVAT (cu excepția gamei FĂRĂ GLUTEN). Capacitatea noastră de producție ridicată, punctualitatea în livrări și calitatea produselor fac din Elisa Food un partener de încredere.
Italia, Ispica
... conservanți, fără derivate din petrol și fără aditivi chimici. Magazinul include toate tipurile de produse, de la vin și bere la lichioruri, făină integrală, paste din grâu antic dur, varietăți Russello și Timilia, care conțin mai puțin gluten, orez integral, condimente, leguminoase, ciocolată de Modica fără gluten, fără lactoză, 100% vegetală, fistic de Bronte, migdale de Avola, miere de Sortino...
... protejarea bunăstării și sănătății oamenilor. Se începe prin contactarea persoanelor intolerante la gluten pentru o cercetare de piață, apoi se trece la alegerea materiei prime de calitate pentru a realiza cele mai bune făini și alimente pentru celiaci, urmărind solicitarea de confirmări asupra produselor selectate, până la testele pe produsele finite. Restaurația: I BUONI SENZA GLUTINE SRL este printre primele companii care se propun pe piața de restaurație cu linii dedicate celiacilor și intoleranților la lactoză, compuse din produse specifice, însoțite de o acțiune de formare.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play