...Produs cu cel mai bun lapte lombard, respectând tradițiile vechi, producția noastră de primă clasă se adresează în special celor mai exigenți. O considerăm floarea cea mai de preț a unei selecții a celor mai bine realizate taleggi. Este un brânză D O P (Denominație de Origine Protejată) cu pastă moale, cu coajă spălată, produsă din lapte integral de vacă. Curdul său este alb cu o ușoară nuanță de fân, fără ochiuri. Gust delicat și fragrant.
Greutate medie: 2,2 Kg
Maturare minimă: 35-45 zile...
...Manechin masculin în picioare
• Cap cu păr modelat
• Laptealb
• Personalizarea culorilor la cerere
• Polietilenă
Bază 32x32 cm RAL 9006
Referință:PAR_05MH_WMK _RALF91
Înălțime:185 cm
Piept:95 cm
Talie:68 cm
Șolduri:92 cm
EAN13:8058640951949...
...Caciocavallo este un brânză din lapte crud de bivol din Cilento, cu o pastă filată sferică, având un diametru de 9-12 cm și o înălțime de 12-20 cm. Această formă este rezultatul procesării manuale a cheagului. Coaja este foarte subțire, netedă și de culoare albă. Pasta este semidură, elastică și de culoare fildeș.
Tipuri și Formate
Alb și Afumat.
Greutate: aproximativ 1 kg, ambalat sub vid
Cod: CACIOFERR
DURATA DE CONSERVARE: 60 ZILE...
...Completează-ți micul dejun cu un cappuccino perfect. Poți spuma lapte, atât cald cât și rece, și îl poți combina cu cafea cremoasă preparată cu aparatul tău Aroma. Spumatorul nostru de lapte este mic ca dimensiune și are un recipient detașabil pentru o curățare ușoară, chiar și în mașina de spălat vase. Alege între culorile alb norișor și tablă neagră și asortează-l cu aparatul tău Aroma.
...Un brânză de oaie cu un miez moale și o maturare scurtă. Această brânză se prezintă cu o crustă netedă sau ușor striată și o culoare care variază de la alb la un brun deschis delicat. Realizată din lapte de oaie pasteurizat, cheag și sare, Novello Sardo este o brânză dulce, cu o pastă moale și compactă de culoare albă.
Gustul său dulce și delicat o face perfectă pentru a fi savurată cu pere...
... 0,5 și 1 Kg. aproximativ) variază între 4 și 8 cm.
Ingrediente: Lardo di Colonnata IGP, sare marină naturală, piper negru, usturoi, rozmarin, condimente și ierburi aromatice.
Fără Conservanți – Fără Alergenii – Fără Gluten – Fără Lapte și derivate – Fără OMG – Fără Glutamat...
... apă curentă pentru a elimina toate reziduurile. Se fierbe în apă, lapte sau supă, în funcție de tipul de preparare: după ce lichidul a ajuns la punctul de fierbere, se adaugă semințele în oală și se lasă la fiert timp de 20-25 de minute. Poate fi gătit și la aburi sau la cuptor.
Orzul perlat bio este foarte bogat în vitamine (vitamina E și vitaminele din grupul B) și minerale (fosfor, potasiu, zinc, magneziu, fier, siliciu și calciu).
... favorizează consumul produselor din lapte de capră. Fabrica de brânză a companiei are marca CE (IT F8W1G CE). Compania este specializată în producția de brânzeturi proaspete, cum ar fi primul sărat, stracchino și robiola, brânzeturi maturate și ricotta. De asemenea, se produc iaurt alb și cu fructe, precum și lapte pasteurizat. Propunerea noastră comercială se concentrează pe brânza Orazio, o brânză...
... aromatică, cu infuzie de doar boabe sălbatice. Mirto alb, un amestec de boabe și frunze foarte parfumate și aromatice, cu un gust ușor amar, care face acest produs unic în felul său. De asemenea, printre produsele noastre se numără crema de turron, realizată dintr-o combinație de arome și o bază de smântână, lapte și zahăr, care face acest produs foarte special. Crema de filu e ferru, pe de altă parte...