Italia, Monterotondo
... niveluri variate de ficocianină. Solubilă și cu un gust caracteristic umami, adică sărat și vag „marin”, este potrivită pentru utilizarea în aluaturi și preparate atât dulci, cât și sărate, de la industria de cofetărie la produsele de panificație, de la înghețată la paste, până la băuturi.
...MACUBA este siropul obținut prin macerarea și concentrarea pulpei de roșcovă organică siciliană, natural vegan și fără gluten. Este un excelent îndulcitor natural care poate fi adăugat în prepararea produselor de patiserie și cofetărie. Este perfect pentru marinarea cărnii, pe înghețată și clătite și poate fi folosit și ca ingredient în smoothie-uri și băuturi. În plus, siropul de roșcovă a fost...
Italia, Torino
...%, cu un aromă excelentă, nutrienți și funcționalitate. Pulberea de căpșuni pentru uz alimentar poate înlocui aromele artificiale, coloranții, îndulcitorii și adaugă un gust și o culoare naturală de căpșună produselor. Disponibilă atât în variantă organică, cât și convențională, pulberea noastră de căpșuni se îmbină cu alte arome, evidențiindu-se prin intensificarea culorii produselor finale. În plus, este potrivită pentru a fi adăugată la diverse produse precum prăjituri, bomboane, ciocolată, înghețată, smoothie-uri și formulări pentru băuturi.
Italia, Segrate
... cu caracteristici unice. înghețată naturală, înghețată vegană, înghețată organică, semifreddo perfect, semifreddo vegan, semifreddo fără zahăr, produse studiate în laboratoarele noastre, potrivite pentru gelaterii și patiserii pentru creme, înghețate bavareze și semifreddo în pastă la 30 grame pe litru, arome esențiale naturale pentru înghețată și semifreddo.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play