...Nivelurile scăzute de glicemie ale inulinei o fac un substitut excelent pentru zahăr pentru diabetici sau persoanele cu glicemie ridicată. Ca probiotic, inulina deagave îmbunătățește sănătatea digestivă prin promovarea creșterii bacteriilor sănătoase. În plus, inulina deagave este foarte solubilă, mai mult decât zahărul, și poate fi adăugată cu ușurință pentru a îndulci alimentele și băuturile.
ORIGINI: Mexic
AMBALARE EN GROS: AMBALARE EN GROS...
...Proprietăți Pulbere deAgaveInulin BIO. Cactusul deagave crește în Mexic la o altitudine de 1500 de metri. Cactusul are nevoie de aproximativ 6 ani pentru a crește înainte de a putea fi recoltat. Pulberea deagave este obținută din nectarului cactusului deagave. Avantajele pulberii deagave: Agavele susțin funcția intestinului și ajută la digestie. Pulberea deagave are un gust dulce și oferă un aromă cremoasă. Pulberea poate fi folosită la copt sau în smoothie-uri și iaurt.
... (inulin), ale copacului de arțar (zahăr, fulgi) și multe altele.
Datorită unei prezențe globale și a relațiilor de furnizare intergeneraționale, Tuchel & Sohn poate oferi produse durabile de cea mai înaltă calitate direct din surse.
Suntem bucuroși să fim partenerul dumneavoastră de încredere și personal pentru tot ce este dulce!