...În 1959, compania Friedrich Geffers - o firmă de comerț înființată în 1903 pentru importul și exportul mineralelor - a fost preluată, pentru care se efectuau deja măcinări la comandă din 1937.
Analiza chimică medie:
SiO2 55,6 %
MgO 31,5 %
Fe2O3 0,4 %
Al2O3 0,4 %
CaO 2,0 %
Proprietăți - valori medii:
Pierdere la ardere 1000°C < 20,0 %
Valoare pH 7
Grad de alb 90
Greutate specifică: 2,8 g / cm3
Absorbție de ulei 35g / 100g
Duritate MOHS 1
Reziduul tipic pe sită:
Malvern D50 15 microni...
... proaspătă este uscată și apoi măcinată în pulbere de varză kale. În acest proces, nutrienții rămân complet păstrați. Valorinutriționale și utilizare: Varza kale conține fibre și sulf, care favorizează digestia, antioxidanți și acizi grași Omega-3. De asemenea, este bogată în fier, calciu și multe vitamine A, K și C. 100 de grame de varză kale conțin 100 de miligrame de vitamina C. Prin urmare, varza kale poate fi pe bună dreptate numită superaliment. Pulberea poate fi utilizată pentru a prepara un smoothie de legume.
...Produsele din gama EmulsiForm au proprietăți excelente de emulsionare sau de legare a apei.
Ingredientele din grupul de produse EmulsiForm sunt disponibile atât pentru utilizare la cald, cât și la rece. Aceasta înseamnă că amidonurile pot fi utilizate indiferent de temperaturile de proces. Produsele din seria 1000 și 6000 își dezvăluie întreaga eficiență chiar și la valori foarte scăzute ale pH...
...valorile ridicate ale colesterolului rămân neobservate, doar un test de sânge de laborator de încredere vă va spune dacă aveți un nivel crescut al colesterolului și un risc mai mare. Ești curios în legătură cu valorile tale ale colesterolului? Testul de colesterol arată direct dacă nivelul tău de colesterol este normal sau crescut.
- Testare comodă de acasă
- Rezultate clare și ușor de înțeles
- Rezultatul în termen de 6 zile lucrătoare de la primirea probei
- Laborator european certificat ISO15189
- Validat de un biochimist clinic și medic
- Recomandări concrete + sfaturi nutriționale...
... de orez, făină de orez), proteină de cartofi,
agent de îngroșare: gumă de carob; emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași alimentari; aromă, agent de acidifiere: acid citric
Ambalare:
250g, 500g
Valorinutriționale:
Informații nutriționale per 100g
Valoare energetică 278 kcal
1164 kJ
Grăsimi 25 g
- din care acizi grași saturați 25 g
Carbohidrați 13 g
- din care zaharuri 0,6 g
Proteine 0,8 g
Sare 0,03 g...
...Perfect pentru a fi savurat cu lingura în viața de zi cu zi a brânzei de vaci.
Valorinutriționale per 100 g
Energie 464 kJ / 110 kcal
Grăsimi 4,0 g
Grăsimi saturate 2,8 g
Carbohidrați 10 g
din care zaharuri 10 g
Proteine 8,6 g
Sare 0,50 g...
...Doriți să aduceți diversitate în gama dumneavoastră de proteine? Atunci sunteți în locul potrivit. Cu o experiență bogată în acest domeniu, vă oferim cele mai delicioase rețete cu valorinutriționale de top. Indiferent dacă este vorba despre proteine din zer clasice, proteine cu mai multe componente sau specialități vegane – cu siguranță veți găsi ceea ce căutați. Împreună cu dumneavoastră...
... coajă (alune, migdale, nuci), susan, lupin.
Valorinutriționale per 100 g
Energie 1621 kJ / 382 kcal
Grăsimi <0,5 g
din care acizi grași saturați 0,2 g
Carbohidrați 85 g
din care zaharuri 85 g
Proteine 9,3 g
Sare 0,40 g
Cantitate netă: 900 g...
...Confectură de caramel cu smântână și cacao (15%) și ulei de mentă
Fudge de cacao fin și amar cu un gust de mentă. Foarte britanic, foarte delicios.
Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, SMÂNTÂNĂ, pudră de cacao, masă de cacao, arome.
Valorinutriționale la 100g
Valoare energetică 1525kJ/ 360kcal
Grăsimi 11g
din care acizi grași saturați 6g
Carbohidrați 64g
din care zaharuri 57g
Proteine 2g
Sare <0,1g ...
...antioxidanți E300 și E301, stabilizator E331/450
Alergeni: Cereale care conțin gluten, lapte/produs de lapte, muștar/produs de muștar, soia/produs de soia
Aditivi: conservat, cu antioxidanți, cu potențiatori de aromă, cu fosfați
Valorinutriționale medii per:: 100 g
Valoare energetică: 1,28 kJ / 305,00 kcal
Grăsimi: 28,00 g
din care acizi grași saturați: 0,00 g
Carbohidrați: 1,00 g
din care zaharuri: 0,00 g
Proteine: 11,00 g
Sare: 0,00 g
Greutate netă: 1 kg
Greutate brută: 1 kg
Adâncime/Lățime/Înălțime: 0/0/0 mm
Timp rămas (zile): 119...
Numărul total de microorganisme. Enterobacterii, drojdii, mucegaiuri, Salmonella, Cronobacter, Listeria, Campylobacter, E. coli O157:H7, ingrediente, valorinutriționale, probe de control.