Germania, Uetersen
... a provoca o creștere a glicemiei și oferă corpului uman o alimentare sănătoasă pe parcursul întregii zile. Beneficii cheie: • Profil de gust și dulceață superior • Bogat în nutrienți și antioxidanți • Prevenirea hipoglicemiei • Conținut mai scăzut de fructoză și zaharoză • Reacție glicemică scăzută Domenii de aplicare: • Produse de patiserie • Alimente și băuturi funcționale • Dulciuri • Ciocolată Imagine utilizată: © jchizhe / Adobe Stock Țara de origine: Indonezia Fără OMG: DA Vegan & Vegetarian: DA Koșer & Halal: DA Certificat BRC: DA USDA-NOP: DA UE & JAS: DA...
Germania, Bad Bentheim
... mic, formând un bloc solid de zahăr. Zahărul de cocos este o alternativă ușoară la zahărul de masă, deoarece are aceeași putere de îndulcire. Cum gustă zahărul din floare de cocos? Gustul este unul dintre motivele pentru care să cumpărați zahăr din floare de cocos. Zahărul are ceva similar cu caramelul. Acest gust plin și cremos este deosebit de plăcut atunci când zahărul este topit. Datorită...
Germania, Buxtehude
... adăuga pur și simplu în ceai, unde acționează practic ca un îndulcitor. În total, murele conțin aproximativ 150 de substanțe diferite care pot influența pozitiv sănătatea, inclusiv alcaloizi, aminoacizi, uleiuri esențiale, enzime, acizi grași valoroși, flavonoide, glicozide, minerale, scopoletină, oligoelemente și vitamine.
Germania, Hamburg
...Acesulfam-K nu este doar mai dulce decât zahărul, ci nu provoacă nici carii dentare, fiind astfel un îndulcitor optim pentru paste de dinți. Spre deosebire de zahăr, Acesulfam-K nu este metabolizat de organism și transformat în energie. În băuturi, este utilizat alături de alți îndulcitori, deoarece poate oferi un gust și mai dulce. Totuși, acest lucru nu se aplică în combinație cu zaharina...
Germania, Oyten
...Pentru fabricarea îndulcitorului nostru cristalin din stevia, se folosesc în mare parte cele mai bune și mai dulci părți ale frunzei de stevia, rebaudiosidele A. Astfel, îndulcitorii noștri din stevia sunt foarte puri și îndulcesc alimentele și băuturile fără un gust neplăcut. În combinație cu eritritul adăugat, îndulcitorul nostru cristalin din stevia poate fi folosit ca zahărul obișnuit, având...
Germania, Hamburg
...Pudra noastră de miere, de calitate superioară și cu un gust delicat, este ideală pentru utilizarea ca îndulcitor în industria alimentară, ambalată într-un pachet practic și etanș de 15 kg. Pudra de miere este ideală pentru utilizarea în industria alimentară. Pudra noastră de miere este un îndulcitor liber curgător, ușor de dozat și utilizat, având o dulceață subtilă. Pudra de miere este un...
Germania, Wippingen
... condiții ușor acide sau alcaline, permițându-i să fie utilizat ca aditiv alimentar în coacere sau în produse care necesită o durată lungă de valabilitate. Când este folosit în băuturi răcoritoare, este adesea amestecat cu alți substituți, cum ar fi aspartamul și sucraloza. Combinarea îndulcitorilor poate ajuta la mascarea gustului amar și la crearea senzației de dulceață și mai mare. De asemenea, poate fi folosit ca îndulcitor în shake-uri de sănătate / proteine și produse farmaceutice, unde poate face ca unele dintre ingredientele active să aibă un gust mai plăcut.
Germania, Durach
...O băutură fără sedimente, cu aromă de struguri roșii, al cărei gust răcoritor combină aroma caracteristică a strugurilor roșii cu efectul îndulcitor al fructozei, dextrozei și extractului de frunze de stevia, împreună cu efectul revigorant al aronia dizolvată.
...Kreacitin Tablete masticabile cu gust de fructe roșii Conținut: 250 tablete masticabile Creatină, Glutamină, Taurină, Lecitină, Dextroză, Maltodextrină, arome naturale, îndulcitor Sucraloză, sfeclă roșie. Cantitatea recomandată depinde de masa corporală activă și de intensitatea antrenamentului. Recomandăm să luați 8-10 tablete cu multă lichidă. După deschidere, consumati în termen de 3 luni. Produsul se păstrează închis, într-un loc uscat, ferit de lumină și la temperatura camerei (15 – 25° C).
...Maltit - îndulcitor cu calorii reduse Maltit (E965) este un substitut de zahăr cu calorii reduse, care are un gust similar cu zahărul. Cu o putere de îndulcire de aproximativ 90% din cea a zahărului, maltitul poate fi înlocuit aproape 1:1 cu zahărul. Consumul de maltit determină o creștere foarte mică a nivelului de zahăr din sânge și a insulinei și conține doar aproximativ jumătate din...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play