... pentru spălarea recipientelor și conductelor, dar și în sudură, lipire, călire, sinterizare, întărire și ambalare. Azotul lichid este utilizat ca agent de răcire – pentru atingerea unor temperaturi foarte scăzute, pentru congelarea rapidă a alimentelor, pentru măcinarea prin congelare a materialelor moi sau pentru conservarea materialelor biologice, cum ar fi sângele.
Numărul ONU: UN 1066
Ventil: W 24,32 x 1/14“ 25E, GK DIN 477 Nr. 10
Culoare: RAL 9005 negru intens...
...Ideal pentru ambalarea igienică și congelarea cărnii proaspete și a produselor din carne.
De asemenea, potrivit ca pungă de congelare pentru legume, paste etc.
Extra rezistent la rupere, sigur pentru alimente și etanș la lichide.
Fabricat din folie LDPE stabilă, grosime material 30my. Nu este potrivit pentru vid și ambalare!
Număr articol: 2057
Grosime material: 30my
Format: 250x350mm...
...Rola de înlocuire din PE, fără adezivi chimici suplimentari, cu o mare rezistență și aderență, reprezintă o modalitate ecologică de ambalare a alimentelor. Cu această folie alimentară de proaspăt, puteți ambala alimentele dumneavoastră fără a le afecta gustul și mirosul. Folia de proaspăt din PE este, de asemenea, ideală pentru congelareaalimentelor.
Număr articol: 18C15
Dimensiune: 550 x 160 x 200 mm
Lungime: 550 mm
Lățime: 160 mm
Înălțime: 200 mm
Conținut/VE: 3 role, 45 cm x 500 m
Alimentară: Da...
...Pentru răcirea băuturilor
Cutia de răcire și congelare este destinată transportului în vehicule. Iată câteva informații despre cutia de răcire:
• Spațiu de 38l pentru răcirea și congelareaalimentelor și băuturilor (înălțime = sticle de 2l)
• Ideală pentru călătorii mai lungi cu mașina sau excursii scurte
• Poate fi conectată atât la 12 volți (baterie auto), cât și la 230 volți (compresor...