... căldură. Ulterior, masa este măcinată într-o pulbere fină, care este cunoscută și sub denumirea de extract de midie cu buze verzi. Pe lângă o varietate de ingrediente valoroase, pulberea de midie cu buze verzi este în special o sursă valoroasă de cele mai importante glicozaminoglicane (GAG-uri). Oferim midia cu buze verzi pulbere în calitate de alimente sau furaje pentru animale.
...Vinasa de sfeclă de zahăr este un subprodus al fermentației melasei de sfeclă. Ca furaj, vinasa de sfeclă de zahăr este potrivită pentru toate speciile de animale datorită conținutului său de proteină brută. Cu toate acestea, este recomandată în special pentru hrănirea bovinelor și oilor, deoarece doar rumegătoarele pot utiliza compușii de azot nonproteic din vinasa pentru sinteza proteinelor...
Germania, Hamburg
... alimente, cum ar fi tofu, lapte de soia și sos de soia. În plus, fasolea soia este o sursă valoroasă de ulei, care este frecvent utilizat la gătit și ca ingredient în multe alimente procesate. De asemenea, fasolea soia joacă un rol esențial în producția de furaje pentru animale și este utilizată în fabricarea biodieselului. Datorită beneficiilor sale nutriționale și a diverselor aplicații, fasolea soia a devenit o plantă de bază la nivel mondial.
Produse corespunzătoare
Soia
Soia
Alte produse
Ciuperci
Ciuperci
Germania, Beselich
...Suntem specializați în fabricarea tuturor tipurilor de materiale de ambalare, cum ar fi pungile pentru alimente, pungile pentru cafea, pungile cu fermoar, pungile ziplock, pungi cu fund rigid, pungile cu fund negru, pungile din folie de aluminiu, pungile pentru hrană pentru animale de companie, pungile pentru tutun, pungile pentru ambalarea fructelor, pungile pentru ambalarea legumelor, pungile...
Germania, Bad Bentheim
...Indonezia, Zair și Nigeria. Aplicații ale Tapioca-ului Făina de tapioca este utilizată ca agent de legare în alimente (în supe și sosuri), medicamente (tablete) și furaje pentru animale, dar este și un ingredient important în kroepoek.
Proiecte de cercetare privind alimentele, în special carne, produse din carne și ouă Cercetare asupra siguranței și calității cărnii, produselor din carne și ouălor; clase comerciale pentru carne, tehnologia de sacrificare, tehnologia de procesare a cărnii, microbiologia cărnii și a produselor din carne; analiză a substanțelor organice și anorganice dorite și nedorite în alimente; autentificarea speciilor animale și vegetale, OMG-uri și alergeni; dezvoltarea de metode de analiză rapide și non-invazive.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play