Franța, Ploërmel Cedex
...Echivalent cu 66 de gălbenușuri de ou pe kg. Gălbenușurile de ou pasteurizate sunt folosite pentru a face creme, glazuri, quiche-uri, prăjituri și multe altele. Fabricat din ouă depuse în Franța.
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr granulat, făină "0", făină americană, apă, cacao amar 22/24%, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, mascarpone pudră (33%), gălbenuș de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă cafea 70°, cafea liofilizată. Conservare la -18° Produs de decongelat.
...EIFIX GĂLBENUS Mai multă calitate - cu siguranță. EIFIX GĂLBENUS Gălbenușul de ou. În gălbenușul de ou se află cele mai bune substanțe ale oului. Proteine de înaltă calitate, mineralele calciu, fosfor și fier, precum și vitaminele A, B și E îl fac o sursă importantă de nutrienți. Cu gălbenușul Eifix pasteurizat, se pot prepara în siguranță și cu ușurință preparate precum maioneză, deserturi și înghețată, într-un mod igienic impecabil – chiar și fără încălzire, garantat fără germeni și salmonela.
Germania, Rheda-Wiedenbrück
...gălbenuș de ou congelat, pasteurizat, omogenizat, toate metodele de creștere, 10 kg BiB...
...Yema de ou ecologică lichidă pasteurizată este un ingredient versatil și de înaltă calitate, ideal pentru prepararea sosurilor, cremelor și produselor de panificație sustenabile. Conținutul său ridicat de extract uscat garantează un randament optim în elaborarea produselor, oferind o textură și un gust excepționale care îmbunătățesc orice rețetă. Acest produs este recomandat în special pentru...
Italia, Bronte
...Ingrediente: făină de grâu tip "O", gălbenuș de ou pasteurizat, unt, fructoză, zahăr, drojdie naturală uscată (grâu), emulgator E471, lapte praf integral, drojdie de bere, sare, arome. Umplutură: zahăr, pastă de alune 30% (alune prăjite și rafinate), uleiuri și grăsimi vegetale (palmier, palmier de ulei), uleiuri (floarea-soarelui), lapte praf degresat, zer praf, emulgator (E322 lecitina de soia...
Spania, Balaguer-Lleida
...din care a fost eliminat gălbenușul și supus pasteurizării. - Gălbenuș lichid pasteurizat: Produs obținut din ou fără coajă, din care a fost eliminat albușul și supus pasteurizării. - Ou întreg fiert (cu sau fără coajă): Ou fiert în apă cu coajă, comercializat cu sau fără coajă. Datorită experienței noastre îndelungate în domeniu, astăzi avem sigiliul de calitate IFS. Lucrăm pentru mari suprafețe comerciale, industrii alimentare, distribuitori mici, comercianți cu amănuntul, canal Horeca, printre altele.
Asociația Spaniolă a Producătorilor de Ouă (ASEPRHU) Ferme, centre de ambalare, distribuitori și exportatori de ouă și ovoproduse din Spania. Produse și comercializăm ouă de găini (în cuști amenajate, pe sol, la pășunat sau ecologice) și ovoproduse (ou pasteurizat, albuș pasteurizat, gălbenuș pasteurizat, ou fiert și ou praf, albuș praf sau gălbenuș praf). Contactați-ne dacă sunteți producător de ouă și doriți să vă asociați. Contactați-ne pentru a cumpăra ouă și ovoproduse spaniole.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play