Germania, Hamburg
...Calitate: pentru alimente Partea vegetală procesată: fruct Agent de extracție: etanol și apă Substanță de suport: maltodextrină Nume științific: Phoenix dactylifera L. Curmalele sunt bogate în dulceață naturală și reprezintă o sursă bună de fibre, vitamine (în special vitaminele B), minerale precum potasiu și fier, precum și antioxidanți, ceea ce le face o completare sănătoasă a dietei. Produsele...
Germania, Bad Bentheim
...Originea curmalelor Curmalele sunt un fruct cu sâmbure al palmierului de curmale (Phoenix dactylifera), care poate fi consumat proaspăt sau uscat. Fructele cu sâmbure sunt fructe cu un miez sau nucleu dur, pietros. Curmala este un fruct cilindric, de 5 până la 7 centimetri lungime. Curmalele cresc în ciorchini mari pe aceste copaci și sunt recoltate în noiembrie și decembrie. Aproximativ 30 de...
Tunisia, Tunis
...Este vorba despre curmale tunisiene din soiul Deglet Nour, care se coc pe palmierii cu o culoare de la miere la maro deschis, mat. Greutatea proaspătă a curmalei este de 8 până la 12 gr/ fruct, iar dimensiunea este de 3,5 până la 5 cm. De aici provine calitatea superioară și gustul unic al acestei regine a tuturor curmalelor. Ambalare Curmalele Deglet Nour ambalate în tăvițe de 400 gr sunt...
...Alte ambalaje VRAC și SACHETE: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Acest fruct, denumit și „deget de lumină”, crește pe palmieri de curmale, sub formă de ciorchini. Data Deglet Nour VIJAYA, originară din Tunisia, cu forma sa alungită, culoarea sa frumoasă de chihlimbar și ușoara transparență va încânta cele mai rafinate papile gustative. Referință:11752...
Țările de Jos, Bv Nijkerk
...Data proaspătă, când ajunge la maturitate, este un fruct fragil și delicat de transportat și tocmai din acest motiv este uscat. Este un fruct foarte energetic, bogat în zaharuri, dar și în vitamine, minerale, crom și fibre.
Spania, Barcelona
...Curmalele Khuddari sunt dulci și bogate în fibre. Au o textură asemănătoare stafidelor și un gust intens, cald, de după gust. Khuddat sunt de o culoare uniformă maro închis, nu prea ridate (curmalele pot varia de la netede la foarte ridate, în funcție de varietate). Coaja acestor curmale se exfoliază puțin. Gust: moderat dulce, un gust plăcut de "curmal", mestecabil, dar nu uscat. Dattes Datteri Datteln Datiles Daktyle dadel dadlar...