Turcia, Samsun
...Produsul nostru de file de somon este un produs congelat. A se păstra la -18 C. Nu recongelați după decongelare. Consumați înainte de data expirării. Data congelării, data expirării și numărul lotului sunt disponibile pe ambalaj. Tip de tăiere: Felie - File Interval de dimensiuni: 130 - 230 - 330 G Metodă de păstrare: Congelat IQF Vânzare: Angro Metodă de ambalare: Cutie din carton de 5 Kg cu 20% glazură Locul de producție: Marea Neagră, Samsun, Turcia...
Belgia, Beringen
...Fileul de vită sau ruloul cub este situat între mușchii de chuck și striploin (siren) de-a lungul spatelui animalului și este o bucată de carne foarte fragedă, suculentă și plină de aromă, perfectă pentru o ocazie specială de friptură. Datorită naturii sale fragede, poate fi de asemenea tăiat în fripturi pentru grătar sau prăjit în tigaie sau fâșii pentru a fi sotat.
Austria, Königsdorf
...Ia un roast de vită din coaste și taie-l în fripturi. Aceasta îți oferă o cotletă de coastă. Dacă îndepărtezi osul din friptură, devine un filé scoțian. La fel ca un filé scoțian, cotletele de coastă sunt fragede, pline de aromă și se prepară cel mai bine când sunt gătite într-o tigaie, pe un grătar sau tăiate subțiri pentru un stir-fry de vită.
Germania, Taunusstein
... congelat, fără os, fără piele Umăr de porc congelat, fără os, fără piele Gât de porc congelat, fără os, fără piele Cotlet de porc congelat, fără os, fără piele File de porc congelat Burtă de porc congelată, cu coaste, cu piele Coaste spareribs congelate Grăsime de porc congelată Grăsime de tăiat porc congelată File de porc congelat Picioare din spate de porc congelate Ureche de porc congelată Rinichi...
Italia, Casoria
...Comerț en-gros și cu amănuntul de carne de bivol campanian și mezeluri. Printre produse: friptură T-bone de 500 g, tăietură florentină, felii, entrecôte, file, cârnați, carne tocată, hamburgeri, roast beef în plasă, ruladă în plasă, bresaola.
Italia, Ponte Galeria
...-un sos dulce pe bază de sos de soia și mirin, și gătite la grătar. Unagi este tăiată longitudinal, complet dezosată și abia apoi înfiptă pe frigărui. Astfel pregătită, unagi este gata să fie pusă la grătar pe binchotan sau cărbune alb (un cărbune vegetal tipic din Japonia, preferat de bucătarii de unagi și yakitori pentru că nu eliberează fum și absoarbe mirosurile neplăcute). După o primă friptură care scoate în evidență umami-ul prezent în carne, unagi este tratată la abur pentru a îndepărta grăsimea în exces.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play