Belgia, Beringen
...Răcitura de coaste în picioare este filetul scoțian cu oasele de coastă atașate. Deoarece este preluat din mușchi care nu sunt foarte solicitați, carnea este foarte fragedă și suculentă. Păstrarea oaselor de coastă conferă un plus de aromă în timpul gătitului.
Franța, La Garde
... coaste, ribeye cu os, coaste fără os în stil rustic, friptură fără os din strip, friptură londoneză din partea inferioară, friptură din partea inferioară, ribeye tăiat pentru bucătari, punct de piept, friptură din braț de chuck, tender chuck, friptură din coaste transversale, filet mignon, friptură din fund, coaste scurte, primal de gambă, flap de sirloin, filet strip, friptură din tenderloin, T...
Germania, Taunusstein
...Umăr de porc aka Cotlet de porc Ham de picnic Cotișor Cotlet de porc Friptură de porc Coaste de porc Baby Back Burtă de porc Coaste spareribs Siren Picior din spate Cotișor Carcasă de porc congelată, jumătate Picior de porc congelat, cu os, cu piele Picior de porc congelat, cu os, fără piele Picior de porc congelat, fără os, fără piele Cotlet de porc congelat, cu os, fără piele Cotlet de porc...
Franța, Guérande
...Descoperiți aromele din Provence pentru a evidenția toate peștele, carnea albă, legumele la abur etc.... Această compoziție este perfect dozată pentru a reuși cu ușurință preparatele dumneavoastră! Se folosește pentru a aromatiza gătitul la cuptor sau pe grătar: pește, friptură de vițel sau de porc, coaste de vițel sau de porc la grătar, carne și legume la grătar. Sarea naturală din Țara Albă nu...
Austria, Königsdorf
...Ia un roast de vită din coaste și taie-l în fripturi. Aceasta îți oferă o cotletă de coastă. Dacă îndepărtezi osul din friptură, devine un filé scoțian. La fel ca un filé scoțian, cotletele de coastă sunt fragede, pline de aromă și se prepară cel mai bine când sunt gătite într-o tigaie, pe un grătar sau tăiate subțiri pentru un stir-fry de vită.
Germania, Mechelgrün
...Carne și cârnați bio din abatorul propriu și carne bio de porc și vită de pe propria fermă. Tăiem la date fixe. Produse din carne bio - Mușchi de vită - Roastbeef - Friptură de vită - Friptură de porc - Gulaș - Friptură acră Carne de gătit - Felii de os - Ceafă - Mușchi - Cotlet - Friptură de spate - Picior de porc - Slănină - Coaste - Oase de carne - Carne de porc Cârnați bio proaspeți...
Franța, Mulsanne
... întotdeauna să valorificăm vânatul de vânătoare francez. Câteva produse pe care le oferim: friptură de mistreț, coaste de mistreț, sauté de mistreț, spate de mistreț, cotlet de mistreț, pulpa de mistreț, umărul de mistreț, pulpa de cerb, umărul de cerb, spatele de cerb, cub de căprioară, sauté de căprioară, friptură de căprioară, pulpa de căprioară, spatele de căprioară, umărul de căprioară. Vânat mic de vânătoare franceză: fazani, fazane, rațe colvert, perdici, perdici. De asemenea, puteți găsi și vânat mic cu blană (iepuri și iepuri de câmp).

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play