...Greutatea medie
0,500 Kg până la 0,800 Kg Termoformat vacuumat de 1.
Cutie de 4 până la 6,4 kilograme / 8 bucăți pe cutie.
Materie primă utilizată Sub vițel.
... sau ladă de 5, 10 sau 20 kg
• Vacuumat în pachet de 2,5 sau 5 kg: Cutie de 20 kg sau ladă
• Sub atmosferă modificată: În tavă de polistiren de 3 sau 5 kg sau în ambalaj flexibil de 3 sau 5 kg
CONSERVARE
• La rece: 9 zile la 0 +4°C
• La congelat: 12 luni la -18°C
• Vacuumat: 15 zile la 0 +4°C
• Sub atmosferă modificată: 21 zile la 0 +4°C...
...Piept de rață feliat vacuumat
100% făcut în casă
Ingrediente: Piept de rață, sare, piper… ȘI ATÂT!
59,00 €/kg
Greutate netă minimă de 100 g.
GREUTATE: 21 kg...
LA COMTOISE (SCSF - COMTOISE DE SPÉCIALITÉS FROMAGÈRES) este un producător de brânzeturi pentru angrosisti. Producția de ingrediente lactate s-a dezvoltat în serviciul exclusiv al industriei agro-alimentare și astăzi LA COMTOISE s-a impus ca specialist și lider francez în ingrediente lactate. Creările noastre lactate sunt disponibile sub toate formele dorite: mațe, felii, rase, Eurobloc vacuumat...