Franța, Perpignan Cedex
... preparatele sărate: carne, pește, ouă, supe sau legume sote, gratinuri, prăjituri… Curry de miel, de pui, de pește… atâtea feluri delicioase de preparat cu acest amestec tipic. Curry-ul exprimă de asemenea foarte bine bogăția aromelor sale cu smântână, în supa de pește sau de midii, cu pești și crustacee, carne albă, cartofi, orez, paste, omlete, maioneză, ouă la cuptor. Se potrivește de asemenea perfect cu legumele sau fructele.
Franța, Malataverne
... bucătar în doar 16 minute de gătire. Principiul de gătire este similar cu cel al orezului pilaf, care constă în a prăji ușor orezul într-o grăsime (tostatura, prăjirea) înainte de a-l găti cu lichid (de obicei un supă de legume, ciuperci, carne sau pește). Cu toate acestea, risotto se deosebește de orezul pilaf prin faptul că lichidul este apoi absorbit în cantități mici succesive (aproximativ 7 udări) până la gătirea completă.
Franța, Ham
... de anason care se potrivește perfect cu peștele, în timp ce leușteanul oferă o aromă similară cu cea a cuburilor de supă, aducând o complexitate delicioasă supelor și sosurilor dumneavoastră. Cimbrul, pe de altă parte, trezește papilele gustative cu gustul său aromatic și ușor picant. Adăugați amestecul nostru de Pește în preparatele dumneavoastră și porniți într-o călătorie culinară pe mare...
Franța, Guérande
...Un amestec delicios de sare și condimente pentru a evidenția toate peștele, carnea albă, legumele la aburi etc.... Această compoziție este perfect dozată pentru a reuși cu ușurință prepararea supelor! Un gest simplu pentru o supă întotdeauna reușită, parfumată și rafinată! Se folosește pentru a aromatiza gătitul în apă: pește, tocăniță, pui la oală, scoici, supe de legume.
Franța, Levallois Perret
... aromatiza o supă sau un velouté. Scorțișoara pentru a intensifica preparatele de legume, pește sau carne albă. *Scorțișoara în versiune dulce: Această mirodenie se potrivește deosebit de bine cu fructele de iarnă, cum ar fi mărul, para, castanul sau portocala. Astfel, în rețetele dulci, întâlnim celebrele tartă cu mere și scorțișoară sau compoturile de casă parfumate cu scorțișoară. Beneficiile Scorțișoarei în batoane: Scorțișoara are în principal proprietăți antioxidante, antibacteriene și antiinflamatorii.
Franța, St Christol Les Ales
La serviciul gastronomiei din 1936, Coudène, astăzi, lider european în „brandada de cod”, a reușit să se diversifice prin crearea unei game de specialități sudice: brandadă de cod, Parmentier, tapenade, caviar de vinete, supă de pește, rouille, aïoli... și întreaga sa gamă de noi delicii de întins.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play