Franța, Maubeuge
...Pregătiți una dintre cele mai cunoscute specialități din lumea arabă cu acest amestec de condimente pentru kefta. Ideal pentru a prepara chifteluțele din carne tocată, acest amestec va încânta clienții dumneavoastră prin caracterul său pronunțat. Condimentul pentru Kefta, un amestec esențial! Dacă un preparat reunește toate obiceiurile, tradițiile și culturile gastronomice ale lumii orientale...
Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
Franța, Valréas
...Provenit din prima gătire a trufei negre proaspete, acest nectar ușor sărat dezvăluie parfumul autentic și puternic al trufei negre din Provence. Sfaturi de degustare: Perfect pentru realizarea sosurilor, pentru a îmbogăți un risotto sau pentru a deglasa o carne.
Franța, Brive La Gaillarde
...O delicatesă pentru Sărbători... Porc Cul Noir Limousin, foie gras și nuci, toate într-un singur pateu! Ideal de servit cu pâine de ghimbir prăjită, salată și un vin alb din Coteaux de la Vézère. Fără coloranți sau conservanți. 180 g...
Franța, Malataverne
...Contență 75 cl Rosé, provenit dintr-o selecție a celor mai bune sucuri din viile noastre vechi de cinsault. DÉGUSTARE TEMPERATURA DE SERVIRE Între 11° și 12° ACCORDURI MÂNCARE ȘI VINURI Destinat aperitivelor, Pești la grătar, Carne albă la grătar, Specialități asiatice, Bucătărie mediteraneană...
Franța, Roubia
... trandafir, note ușoare de citrice, note generoase de cireșe, taninuri elegante, taninuri fine, taninuri grase, rotund, ușor mineral, corp structurat, bună intensitate, persistență lungă. Asocieri mâncare & vin Aperitive reci, Creveți la plită, Carne roșie la grătar, Specialități asiatice, Deserturi cu fructe roșii Culoare: Roz Culoare strugure: Cinsault, Grenache Alcool: 13% Conținut: 300 cl (Sticlă)...
Franța, Castelnaudary
... nostru. Foie gras, boudin, magret de canard... Dar mai ales, celebrul nostru cassoulet, pregătit conform tradiției familiale cu fasole albă de Castelnaudary și carne de la producători regionali. Suntem disponibili pentru orice informații suplimentare despre produsele noastre. La "Le Coustelous", familia este în centrul conservelor noastre și suntem mândri să împărtășim pasiunea noastră pentru gastronomia din Sud-Ouest cu dumneavoastră. Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați!
Franța, Rungis Cedex
... specializat în foie gras la Rungis, foie gras nu are secrete pentru EUROVOLAILLES, care oferă foie gras de calitate. La EUROVOLAILLES, calitatea este pe primul loc, cu o gamă foarte largă și numeroase referințe: păsări de fermă și porționări Label Rouge din Vest și Orléanais, găini și porționări din Landes sau Normandia, magreți de rață din Gers, rațe de Loué sau chiar porumbei la abur sau imperial. Fără a uita câteva specialități care disting compania, cum ar fi țapul, mielul de lapte Label Rouge. Măiestrie ancestrală și tradiție pentru caponul cu pene uscate. Livrare posibilă.
Franța, OSSES
Situată în Țara Bascilor, compania ARNABAR este specializată în fabricarea de foie gras și produse basce. Astfel, aceasta produce și comercializează următoarele produse tradiționale: bloc de foie gras, foie gras întreg, foie gras semi-copt, confit de rață, axoa, rețete basce, pateuri și rillettes, cârnați, produse din carne sărată, ardei iute de Espelette, vinuri și băuturi din Țara Bascilor, specialități dulci, produse din mare etc. ARNABAR oferă, de asemenea, colete gourmet care pot fi oferite ca și cadouri pentru companii.
Franța, Laguiole
La Maison CONQUET este specializată în tradițiile gastronomice din Aubrac. La Maison produce astfel mezeluri, conserve și numeroase tipuri de carne și specialități pe bază de carne de vită din rasa pură Aubrac, porc, miel de Aveyron și vițel. Compania produce, de asemenea, preparate gătite, organe, aligot și brânzeturi locale precum tome. Preparatele gătite oferite de Maison sunt în principal tripoux, varză umplută și farçous aveyronnais cu prune.
Franța, Carquefou
... * Specialități de măcelărie: fripturi (Orloff, bacon, afumat, cu prune...) Gama de vară: * Mezeluri în stil vechi: chipolatas, chipolatas cu ierburi, merguez, cârnați brase, carne, umplutură, chorizo de grătar, filet mignon...
Franța, Paris
Despre Bine ați venit pe Epicèdre, magazinul online care oferă o gamă largă de specialități libaneze și levantine autentice și unice. Comandați produse și savurați mari clasice ale bucătăriei libaneze cu produse pe care nu le veți găsi în niciun supermarket din Franța! Lăsați-ne să vă purtăm, mușcătură după mușcătură, cât mai aproape de Liban. Comandați în câteva clicuri și în siguranță...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play