Franța, Boulogne-Sur-Mer
...Somonul Atlantic biologic este o opțiune de fructe de mare durabilă și delicioasă, crescut în medii controlate pentru a garanta calitatea și siguranța. Acest somon este certificat biologic, ceea ce înseamnă că este crescut fără utilizarea pesticidelor sau antibioticelor, oferind astfel o opțiune mai sănătoasă pentru consumatorii preocupați de mediu. Carnea sa fragedă și gustoasă îl face o alegere...
Franța, Paris
... de caviar de ronțăit, feliile de „presat” de adăugat într-un croque-monsieur sau CaviarCream, un tarama „îmbunătățit”. O altă inovație: floarea de caviar uscată, de consumat măcinată sau întreagă pe un risotto sau ouă jumări... Dincolo de ouă și pești afumați, PETROSSIAN își extinde treptat sortimentul la alte produse festive: foie gras, trufe, ciocolată, precum și la anumite specialități rusești...
Franța, Carquefou
... * Specialități de măcelărie: fripturi (Orloff, bacon, afumat, cu prune...) Gama de vară: * Mezeluri în stil vechi: chipolatas, chipolatas cu ierburi, merguez, cârnați brase, carne, umplutură, chorizo de grătar, filet mignon...
Franța, PEYREHORADE
... a afumătoarelor de tip vechi, Casa BARTHOUIL produce somon afumat de înaltă calitate. Casa BARTHOUIL oferă, de asemenea, alte pești (anghilă afumată), produse bio (somon bio, terine bio), caviar, icre de pește, tarama, specialități regionale (conserve de rață, piepturi proaspete, afumate, uscate...) și colete cadou gastronomice.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play