Franța, Astaffort
...TERRINE VEGETALĂ DE CAMPANIE CU TRUFĂ NEAGRĂ. 100g Plăcerea gustativă imensă pe care o oferă trufa neagră și spiritul „Campagnard” și „Rustic” al acestei preparate îi va face pe oaspeții dumneavoastră să spună că sunteți un mincinos drăguț atunci când le veți spune că totul este Vegan. INGREDIENTE: ulei de cocos (35%), apă, proteine de soia, drojdie de bere bio, ciuperci, muștar, ulei de rapiță, sare, agar agar, făină de chia bio, tamari bio, piper negru, oțet xeres, condimente, usturoi, pastă de roșii, miso de orz, ceapă, fragmente de trufă (5%), aromă de trufă. SKU: 004...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Ciuperci uscate feliate.
Franța, Bidart
...-urile cu ciuperci timp de 4 minute într-un ulei din abundență și fierbinte (180°C), până devin bine aurii. Atenție să nu le prăjiți excesiv, altfel riscați să explodeze. Toate pachetele noastre sunt transportate la temperaturi controlate, calitatea este o valoare cu care Maison Caudalie nu face compromisuri!
... sélectionnant les meilleurs légumes et champignons, pour vous laisser seulement l'embarras du choix. Un peu de pain, grillé ou non, un verre de (bon) vin et le tour est joué. Que vous aimiez le piquant, les champignons, ou le goût intense des poivrons, peu importe puisqu'il y en a pour tous les goûts. Salute!
Franța, Brive La Gaillarde
...Picioare și bucăți de ciuperci cèpe în ulei, origine Franța. Nu își dezminte reputația de Rege al ciupercilor... Borcan, greutate netă scursă 280 g. Revenite în tigaie, cu usturoi și pătrunjel... o delicatesă! Ca garnitură pentru o friptură frumoasă de vită... și Corrézienne se topește!
Franța, Pessac
...Sosete, salamuri, lonza, șuncă de oaie, șuncă de capră, specialități locale, guanciale, pancetta, șuncă crudă, coppa, șuncă de Desulo, mistreț, cârnați cu ciuperci, salam cannonau, salam cu măsline...
Franța, Objat
...rillettes de rață cu foie gras, prepelițe umplute cu foie gras, flauturi de magret cu foie gras, pateuri cu castane și foie gras. - Mâncăruri gătite: paupiettes de rață cu foie gras, varză umplută cu foie gras, sauté de rață cu ciuperci, cassoulet cu confit de rață, confit de rață, confit de gâscă, ciuperci gătite. - Pateuri regionale: pateu corrézien, pateu cu prune și foie gras, terrină forestieră...
Franța, Carquefou
... * Specialități de măcelărie: fripturi (Orloff, bacon, afumat, cu prune...) Gama de vară: * Mezeluri în stil vechi: chipolatas, chipolatas cu ierburi, merguez, cârnați brase, carne, umplutură, chorizo de grătar, filet mignon...
Franța, Les Mées
Société Midi Charcuterie, comercializată sub marca Gil Traiteur, este o companie specializată în agroalimentar, și mai precis în bucătăria mediteraneană. Lăsând deoparte mezelurile tradiționale, compania se specializează în fabricarea „Aromelor Provence”, cum ar fi Legume și Ciuperci Marine, Specialități Marine „Gil Traiteur”, Produse de Mare Marine în ulei, Tartinabile (numitele noastre „Taillas”) și Ajutoare Culinare.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play