Franța, Condé-Sur-Marne
...Semi-Completa este aluatul nostru realizat din grâu moale, făină T80, sub formă de mafaldine (un tip de tagliatelle ondulate), care se va asorta perfect cu sosuri bogate, cu bucăți sau pe bază de smântână. Perfectă pentru poftele gurmanzilor, oferă un aport suplimentar de fibre, minerale și vitamine față de un aluat clasic. Greutate netă: 300g...
Franța, Wissous
...Piure de Ghimbir și Ardei Iute Ref: SAL026 Conținut: 90 g...
Franța, Thiais
...Această mașină mecanică, mono-format, este concepută pentru ambalarea produselor lichide sau pastoase (iaurt natural, iaurt aromatizat, iaurt cu fructe, smântână, deserturi, orez cu lapte, brânză de vaci, sucuri de fructe, supe, sosuri etc.) în borcane din plastic cu un diametru de până la 95 mm... Caracteristici Volum de dozare: 150 până la 500 ml. Material de ambalare: borcan cu capac din aluminiu Productivitate: până la 12 borcane / min.*...
Franța, Mietesheim
...Delicată, dulce și subtil aromatizată, această muștară este ideală pentru vinaigrete fine sau maioneză și ca acompaniament pentru carne albă sau păsări de curte reci. În mod special savuroasă cu porc sau vițel la grătar, sau pentru deglazarea tigăii cu smântână, ... subtilul aromă de nuci nu va înceta să te surprindă. Ingrediente: Semințe de muștar, apă, oțet, pastă de nuci (nuci fierte: 63%, apă, ulei de floarea-soarelui, aromă): 5%, sare, zahăr, aromă (nuci), conservant: bisulfit de sodiu Există și în găleată de 1,1 kg...
Franța, BRIE
...Sosul cheddar este un mare clasic. Rețeta sa obișnuită folosește brânză Cheddar, care este utilizată rasă pentru mai multă ușurință, smântână și, opțional, puțin lapte. Prepararea sa este similară cu sosurile cu brânză albastră sau roquefort. Se încălzește smântâna și laptele, apoi se încorporează brânza amestecând cu o lingură. Condimentarea sosului cheddar este de asemenea foarte simplă: sare...
Franța, Saint-Etienne
...Alternativa tehnică de înaltă performanță adaptată pentru toate utilizările în gătit. Liaison perfectă, uniformă și omogenă. Suportă perfect bain-marie pe parcursul serviciului, chiar și pentru sosuri foarte acide, Rezistență perfectă la incorporarea ingredientelor acide sau alcoolului, atât la cald cât și la rece, nu se taie, Se reduce rapid și eficient. Excelentă rezistență la temperaturi ridicate pentru gătit îndelungat, tip gratin, O textură foarte fină și cremoasă pentru preparatele cu cremă. Ambalat la 6 (1L x 6) 40% sos în plus *: randament ridicat la reducere.
Franța, Albertville
...Pompe cu lobi pentru aplicațiile dumneavoastră igienice, produse lactate, sosuri - Pompa Premium Lobe este pompa „personalizată” prin excelență. Această pompă și-a dovedit eficiența în diferite procese de fabricație sau ambalare, pentru lapte, înghețată, smântână, gem, dulciuri, dar și în farmacie și cosmetică. Aveți nevoie de o intrare lărgită, de o intrare sau ieșire în capacul pompei? Iată...
Franța, Courville Sur Eure
... rotative sunt capabile să dozeze produse cu caracteristici foarte variate. Iaurturi, brânzeturi proaspete și smântână, brânzeturi topite și specialități din brânză, deserturi, alte produse tartinabile, caramel, miere, sosuri de fructe, gem, compoturi. NOVA produce, de asemenea, o gamă de mașini semi-automate și automate pentru produse fitosanitare, chimice, cosmetice și produse precum: produse lactate, produse pe bază de fructe și legume, sosuri, băuturi.
Franța, Ancenis
... halal sau kosher. Expert în fermentație, am dezvoltat o gamă largă de ingrediente, cum ar fi pulberile de iaurt, brânză proaspătă sau chiar proteine fermentate utilizate în numeroase aplicații: umpluturi pentru ciocolată, mousse-uri de fructe și creme de desert acrișoare, dar și umpluturi pentru patiserie, sosuri de iaurt.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play