...Incontournabile ale bucătăriei chinezești tradiționale, ravioli noștri chinezești cu porc și ceapăverde sunt preparați din făină de grâu și umpluți cu carne de porc tocată.
Se servesc cu un amestec desosde soia și oțet balsamic. De asemenea, le puteți savura înmuiindu-le în sos picant, dulce-acrișor sau sosde soia dulce, în funcție de preferințele dumneavoastră.
Greutate netă pachet: 400g...
...Ceapa noastră verde este spălată și tăiată înainte de a fi congelată IQF. Acest produs, ușor de utilizat, se va integra perfect în toate preparatele dumneavoastră, păstrându-și complet aromele datorită pachetului său cu fermoar.
CONDIȚIONARE: 8 x 250 g = 2 kg...
...Estragonul, al cărui nume latin (dracunculus) înseamnă „dragon mic”, este un adevărat bijuterie al bucătăriei franceze! Este recunoscut în special pentru gustul său intens de anason și ușor camforat.
Estragonul face parte din ierburile fine, aromele sale se combină admirabil cu ouăle, carnea, peștele și îmbunătățesc majoritatea sosurilor: béarnaise, tartar, maioneză, vinaigretă, sosde roșii sau chiar unt aromat.
Permite aromatizarea oțetului prin simpla introducere a unei crenguțe în sticlă. În infuzie, este renumit pentru proprietățile sale liniștitoare.
... tipice și tradiționale pe bază de carne franțuzească, miel (rasă neagră din Velay), vițel din Velay și Forez, fin gras din Mézenc, porc din Haute-Loire. Cap de vițel, picioare de porc, maouche lozérienne, potée auvergnate, găină la oală, blanquette de vițel. Gamă de sosuri tradiționale franțuzești, sos gribiche, sos meurette, sos ravigote, sosverde, sos madere, sos à la diable, aioli. Gamă de pestouri din ierburi, pesto cu usturoi sălbatic, pesto cu urzici. Sos, sosde friptură, produs din Franța, bucătărie tradițională franțuzească gătită de un bucătar. Lucru la comandă.