...Această sos bernaise excelează prin savoarea sa bogată. Un echilibru armonios între oțetul de estragon și buchetul de ierburi fine (estragon, cerb și ceapă verde) este esențial pentru acest sos. Preparată fără ouă și cu ulei vegetal, reprezintă o alternativă mai ușoară și mai sănătoasă decât sosul bernaise clasic. Această bernaise oferă bucătarului o alternativă bogată, savuroasă și rentabilă în comparație cu sosul bernaise tradițional.
CONDIȚIONARE: 6 x 1 kg = 6 kg...
...Sosul cheddar este un mare clasic. Rețeta sa obișnuită folosește brânză Cheddar, care este utilizată rasă pentru mai multă ușurință, smântână și, opțional, puțin lapte. Prepararea sa este similară cu sosurile cu brânză albastră sau roquefort. Se încălzește smântâna și laptele, apoi se încorporează brânza amestecând cu o lingură. Condimentarea sosului cheddar este de asemenea foarte simplă: sare...
... care prezintă la atac arome fructate de citrice și piersici, în timp ce markerii oxidativi își fac apariția în mijlocul și la finalul gustului, cu note de nuci, alune și curry. Întregul este foarte bine echilibrat, gustos și va fi un companion ideal pentru brânza comté maturată, carne albă și pește cu sos cremă sau chiar pentru bucătăria exotică!
Conținut: 75cl
Tip: Vin Alb
Culoare: 75% Chardonnay, 25% Savagnin
AOC: Arbois
Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2033
Temperatura de servire: 11-13°C...