Franța, Soreze
...Epépineuse manuală pentru roșii și fructe. Corp și șurub de lucru din fontă dublu etamată, colector și trémie (Ø 19) din plastic rigid roșu. Livrată cu o plasă conică din inox perforată (Ø 1,5 mm). Dispozitivul ideal pentru a face sosuri, piureuri, compoturi, gemuri cu - - fructe mici (zmeură, coacăze, mure...). - castane (pentru a îndepărta a doua pieliță, după ce au fost fierte). - supe de...
Franța, Biguglia
...Valori nutriționale pentru 100 g energie (kcal) = 106 energie (Kj) = 449 materii grase (g) = 0.3 / din care acizi grași saturați (g) = 0 glucide (g) = 24 / din care zaharuri (g) = 21 proteine (g) = 1.4 / sare (g) = 0.6. Stare: Nou INGREDIENTE: Roșii cœur de boeuf corsicane 49%, oțet, pastă de roșii, ceapă Greutate netă: 30 cl Origine: Corsica...
Franța, Pleucadeuc
...• Sosuri gelificate sărate și dulci în cuburi IQF de 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 sau 12x12x12 mm • Unturi și condimente în cuburi IQF de 8x8x8 mm CARACTERISTICI • Pregătit pentru utilizare • Adaptare posibilă a rezistenței la tratamente la rece și a texturii la cald APLICAȚII • Marcare pentru cârnați, hamburgeri, nuggets… • Toppinguri pe pizza AMBALARE • Sac de 10 până la 15 kg • Carton de 10 kg CONSERVARE • 12 până la 18 luni la -18°C CÂTEVA EXEMPLE DE REȚETE • Usturoi / pătrunjel • Ketchup • Roșie • Mexicană • Curry • Muștar • BBQ • Brânză...
...Un sos original pentru a însoți pastele tale sau pentru a îmbogăți pizzele tale Ingrediente: Roșii - Ardei - Ceapă roșie - Usturoi - Cimbru - Busuioc - Frunză de dafin - Ulei de măsline - Curry - Sare - Piper...
Franța, Mietesheim
...Puterea și intensitatea gustului care caracterizează muștarul de Dijon îl vor face un acompaniament deosebit pentru carnea roșie. Ingrediente: Apă, semințe de muștar, oțet, sare, conservant: bisulfit de sodiu. Disponibil și în găleată de 1,1kg, 5kg, 10kg, 25kg, precum și în bidon cu pompă de 3L.
Franța, Renaison
...Adorăm această minunată mirodenie roșie care aduce arome de fructe de pădure și lămâie. O folosim pentru a condimenta sosuri sau pâine; este un element de bază al bucătăriei mediteraneene. Origine: Turcia Calitate: măcinare fină...
Franța, Guérande
...Companionul ideal pentru toate rețetele dumneavoastră pe bază de vin sau pur și simplu pentru a da un plus de savoare preparatelor. Ideal pentru sosuri roșii, gătirea cărnii, cartofi la abur, preparate pe bază de roșii, supe tradiționale. Vinul, roșu sau alb, în prepararea mâncărurilor datează din Antichitate și se găsesc și astăzi numeroase dovezi în bucătăria regională. Imposibil să menționăm...
Franța, Levallois Perret
...Basilicul este folosit ca plantă aromatică pentru a aduce mai mult gust și prospețime preparatelor dumneavoastră, iar ideile de utilizare sunt infinite. Utilizări ale basilicului în bucătărie: Parfumul său citric este delicios atunci când este asociat cu paste. Se combină bine cu pești precum rozătoarea, anșoa și fructele de mare. Îmbogățește carnea roșie și albă, cum ar fi puiul, vita...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play