Franța, Sarrola-Carcopino
...La Panzetta de l'Île de Beauté este din piept de porc care se maturizează timp de minimum 3 săptămâni. Fiecare bucată cântărește aproximativ 350g, având o lungime de 10cm. Conditionare: carton de 10kg pentru aproximativ 2 bucăți Conservare: 18°C maximum Data limită de conservare: 125 zile...
Franța, Carpentras
...din Pernes les Fontaines - O terină artizanală din porc și ienupăr - Și în final, un borcan de tartinabil artizanal pe bază de măsline verzi și chorizo Mic + : Cutia perfectă pentru iubitorii de mezeluri, o cutie „cheie în mână” pentru aperitiv! UGS:2200056000000-1-1 Greutate:3 kg Dimensiuni:35 × 26 × 10 cm Precizare privind greutatea: Produs supus deshidratării Ingrediente: Carne de porc...
Franța, Castelnaudary
...Carne de porc, ficat de pasăre (pui) 33%, OUĂ, sare, piper. Carne de origine Franța. CONSEIL DU CHEF : Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun… Am descoperit această pateu la Soustons, în Landes, la bunica Alberte. M-am îndrăgostit imediat de el! Bunica mi-a lăsat cu amabilitate rețeta minunatelor gustări din tinerețea mea. Acum e rândul vostru să gustați din această plăcere vinovată!
Franța, La Fouillade
...Toți porcii noștri sunt certificați în Agricultura Biologică. Aceștia sunt hrăniți cu cereale certificate AB provenite din ferma noastră. Fritonul nostru de porc este ambalat în borcan de sticlă de 180g sau 350g. Garantat fără lactoză și fără săruri nitritate. Data limită de consum: minimum 1 an.
Franța, Auros
...Pâté cu foie gras de rață 20 % Pâté de weekend, verrină de 175 g, 20 % foie gras de rață. Fabricat de un ESAT din Périgord (stabiliment de ajutor pentru reintegrarea persoanelor cu handicap). Ingrediente: grăsime și carne de porc din Sud-Vest IGP, foie gras 20 %, sare, piper. De asemenea, dispunem în același format de: Pâté Basque cu ardei Espelette, Pâté de țară cu floc de Gascogne, terrină de...
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
... Espelette, pate de țară, rillettes, hure, cârnați basci, cârnați confitați și confit de porc Ibaïona) și de vânat (terine de iepure, terine de mistreț și salmis de palombă). În cele din urmă, măcelăria Mayté produce rețete basce de neuitat, cum ar fi axoa, piperade și tripes basques, precum și rețete precum cassoulet sau boeuf bourguignon.
Franța, Pamiers
Compania a fost înființată în 1984 prin achiziționarea unei mici afaceri locale de mezeluri din Ariège. Timp de mulți ani, familia Commenges s-a ocupat de revânzarea produselor din carne de calitate. Și în anul 2000, la începutul noului secol, bazându-ne pe experiența noastră îndelungată în domeniul prelucrării cărnii de porc, am decis să devenim și noi producători. Așa a luat naștere mezelăria...
Franța, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER a fost înființată în Trie sur Baïse, în Hautes Pyrénées, în 1926 și există de 4 generații. CHARCUTERIE ADER este specializată în fabricarea cârnaților din carne de porc, făcuți în casă. Casa Ader, cu o reputație bine cunoscută la nivel departamental, dar și cu o renume național, atât de mult încât cunoscătorii nu ezită să facă o deviere pentru a veni să deguste deliciile pe care...
Franța, Montmerle Sur Saone
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play