Franța, Figeac
... regional și pasionați de acest preparat deosebit, esențial pentru sărbătorile de sfârșit de an: Foie Gras. Pentru a vă oferi Foie Gras de excepție, acordăm o atenție deosebită calității materiilor noastre prime și selecției foie gras-ului nostru. Un meșteșug care se transmite din generație în generație. Ne pasă să vă satisfacem întotdeauna, de aceea suntem într-o continuă căutare de noi arome care să sublimeze și să pună în valoare Foie Gras.
Franța, PEYREHORADE
Fondată în 1929, Casa BARTHOUIL produce și comercializează somon afumat și foie gras. Rațele BARTHOUIL provin de la crescători exclusivi de rațe, aflați în apropierea companiei. O atenție deosebită este acordată rațelor, de la creștere până la sacrificare, gătire, condimentare și maturare. Afumarea somonului se realizează conform tehnicilor tradiționale daneze. Datorită acestui savoir-faire și...
Franța, Carquefou
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris de vițel cu morcovi. * Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques Gama de iarnă: * Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse * Jumătate sărat: gambă, piept, paletă * Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
Franța, Montfort En Chalosse
Fondată în 1982, cooperativa FOIE GRAS DE CHALOSSE reunește astăzi 80 de producători. Dornici să își păstreze know-how-ul, tradițiile locale și să valorifice calitatea produselor lor, crescătorii s-au angajat încă din 1999 în demersul Label Rouge. Toate animalele sunt crescute în aer liber, îngrășate cu porumb boabe în parcuri colective. Ele au o vârstă minimă de 104 zile când intră în cooperativă. Cooperativa FOIE GRAS DE CHALOSSE produce ficat gras, gâturi, confituri, piepturi, manșete, rillettes, terrine și pateuri de rață.
Franța, Foix
...Într-un mediu natural și autentic, familia ROUCH păstrează, din 1870, elaborarea unor produse adevărate de terroir, rustice și pline de savoare. Jambon de Pays Ariégeois, cârnați uscați de ficat, cârnați sub cenușă l'Ariégeois, foie gras, confit de rață, pateuri de mistreț, de cerb etc... Charcuteria ROUCH își elaborează produsele în laboratorul său autorizat conform normelor europene, la Ferrières în Ariège.
Franța, Castanet-Le-Haut
La Valtiere este o afacere de familie înființată acum 25 de ani, în sudul Franței. De la creșterea animalelor până la conserve, inovăm într-o gamă largă de produse pe bază de rață grasă, pui, foie gras, cu o calitate recunoscută în Occitanie. Numeroase referințe, cum ar fi merguez de rață, chorizo, pui pane, frigărui; și, în cele din urmă, un foie gras autentic și special. Pe tot parcursul anului și fără întrerupere.
...Au cœur du piémont haut pyrénéen, depuis trei generații "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS păstrează vechiul savoir-faire al familiei noastre, în TOURNAY, o fostă bastidă din secolul al XIV-lea. AUTENTICITATEA: foie gras, confituri de gâscă și rață selectate. TRADIȚIA: cuisine pe care o savurăm deja din 1870 la domeniul de la Lande. CALITATEA: cuisine din terroir-ul gascon, gătită pentru dumneavoastră, artizanal și ambalată manual.
Producător local al cunoscutului ardei iute Piment d'Espelette AOP din Ainhoa, Țara Bascilor Francez. Segida a fost distinsă cu diverse premii pentru calitatea excelentă a produselor sale sub formă de pudră și piure. Piment d'Espelette este singura mirodenie din Franța care beneficiază de certificatul AOP, fiind cunoscut și sub denumirea de aur purpuriu, un ardei de calitate superioară, ușor pican...
Franța, Cambo-Les-Bains
HEGIAN este o companie specializată în producția de Ardei de Espelette AOP. Ardeiul de Espelette este singura condiment franceză sub eticheta AOC-AOP. Gama de produse HEGIAN se compune din ardei AOP, sfori AOP de ardei, piure de ardei, jeleu de ardei, muștar artizanal cu ardei, floare de sare cu ardei, paste cu ardei și, de asemenea, un set cu o sticlă de ulei picant și cele cinci condimente (pulb...
Franța, Ainhoa
Din 1998, GAEC SEGIDA este specializat în producția și comercializarea ardeilor iute de Espelette AOP. De la sămânță până la produsul final, compania gestionează producția, încercând să răspundă criteriilor de calitate ale clienților săi. Compania oferă următoarele produse: pulbere de ardei iute de Espelette AOP, sfoară proaspătă de ardei iute de Espelette AOP, sfoară uscată de ardei iute de Esp...
Franța, Gémenos Cedex
De 135 de ani, CEPASCO SPIGOL selectează condimente, piper, arome, ierburi, asocieri, ardei iute, ghimbir, scorțișoară, vanilie... din întreaga lume. Datorită expertizei sale, creează amestecuri delicioase de condimente pentru a vă face să descoperiți gusturile de altădată și pentru a aduce soarele în bucătăria dumneavoastră. Intrați în universul nostru colorat al lumii condimentelor cu parfumuri ...
Alimentation Fine de France este distribuitorul de produse alimentare fine de referință din Franța, datorită unei politici calitative riguroase: selecția produselor pe baza unor criterii gustative și calitative exigente, evitând pe cât posibil diversele aditivi, coloranți, conservanți și promovând ușurința în utilizare și inovația, respectând în același timp tradiția culinară franceză. Implementar...
Franța, Caylus
Din 1896, au trecut 121 de ani și know-how-ul Conservelor de Altădată continuă să se îmbogățească. 121 de ani în care ne exercităm meseria cu pasiune, rigurozitate și creativitate… Patrimoniul nostru culinar, bogat, rezultat din multiple rețete elaborate de bucătarii noștri de-a lungul acestor decenii, ne conferă astăzi un know-how prețios derivat din acest moștenire. Situat în Inima Quercy-ului...
Franța, Bergerac
Situată în Bergerac, în inima acestui teritoriu prețios, LA TRUFFE PERIGOURDINE constituie veriga esențială a acestei filiere agricole și perpetuează un savoir-faire ancestral în producția de foie gras. De mai bine de 10 ani, am devenit un actor de necontestat pe scena rațelor grase. LA TRUFFE PERIGOURDINE pune de asemenea la dispoziție o gamă întreagă de produse crude IGP Périgord pentru profesioniști, precum și produse congelate.
Franța, La Garde
Biocombustibilul: esterul metilic al acidului gras provenit din uleiuri vegetale, destinat motoarelor diesel. Tehnica și mediul sunt cheia acestui motorină. Acest produs este destinat companiilor de autobuze, comunităților urbane, serviciilor publice și parapublice, societăților de autocare intraurbane, vehiculelor de colectare a deșeurilor, societăților de transport și, în general, tuturor entităților care implementează o politică de respect pentru mediu.
Franța, Loché
France of Gastronomy este un site de vânzare online și livrare de delicatese. Produsele oferite sunt elaborate de mici producători francezi și europeni (Italia...), Calitatea, meșteșugul, autenticitatea și simplitatea sunt la ordinea zilei. O gamă largă de produse vă așteaptă pe site-ul nostru, toate la fel de delicioase: terine, gemuri, vinuri, aperitive, foie gras... Veți descoperi de asemenea...
Franța, Gevrey Chambertin
... ai marelui cru Ruchottes, Les Champonnets sunt un climat de altitudine, destul de abrupt, situat la aproximativ 280 m, cu expunere est-nord-est. Ele nu „ies” adesea în Ghid; iată ocazia de a le descoperi, prin acest vin roșu închis cu un nas de lemn dulce și mentolat, care se deschide la aerare pe fructe negre și prune. Puternic, gras, tensionat și lung, acest 2011 maturat în butoi nou arată astăzi taninuri puțin abrupte care sugerează o păstrare de cel puțin cinci ani. Va fi o sticlă mare pe care ne-o imaginăm bine alături de un filet de vită cu hribi.
Franța, Cahors
... specialitățile din regiune, inclusiv trufe, foie gras, ciuperci cèpe, în toată Franța. Recoltate între noiembrie și martie, trufele sunt cumpărate „din pământ” de pe piețe. Toate trufele sunt supuse la trei selecții succesive înainte de a fi vândute ca trufe proaspete sau trufe în conserve. Casa oferă Trufa Neagră de iarnă, alte specii de trufe precum Trufa Albă din Italia – Tuber Magmatum, tuber Brumale, trufa albă de vară, trufa din China, trufa numită de Bourgogne, Trufa din Lorraine, trufa proaspătă, Trufa neagră de iarnă, trufele în conserve.
Franța, VALRAS-PLAGE
La BIROULADE, o societate comercială situată pe malul Mediteranei - al cărei nume se inspiră dintr-o tradiție locală - vă oferă produse reprezentative ale teritoriului languedocian: ulei de măsline, gem BIO, sirop, preparate pentru tartinat, foie gras, terină...
Franța, BOZ
... gras, terine de țară, brânzeturi, pepene și deserturi. - Disponibil în 50cl; 75cl; 150cl. - Cofreți cadou variate - Personalizarea sticlelor cu fotografie color și text la cerere - Vânzare directă către persoane fizice la proprietate, pe site-ul web sau la târguri și evenimente artizanale anunțate pe site. - Vânzare către profesioniști: vinării, restaurante, delicatese, turism. Deveniți distribuitor în sectorul dumneavoastră, contactați-ne pentru oferte și condiții rezervate profesioniștilor. TRIPOLIX este o marcă înregistrată, toate drepturile rezervate.
Franța, Bazas
AQUITAINE SELECTION este o companie franceză de producție și comerț specializată în produse din carne de pasăre. Furnizăm la nivel european industria și comerțul cu carne de pasăre proaspătă și congelată. AQUITAINE SELECTION este o companie de familie specializată în rațe și gâște. Compania produce și comercializează foie gras, fâșii de rață, piept de rață, manșete de rață, pipote de rață etc...
Franța, Beauzelle
Tiger-grip este specializat în proiectarea și fabricarea de suprascarpe de siguranță. Toate modelele noastre sunt certificate CE și sunt recunoscute ca Echipamente de Protecție Individuală. Fiecare suprascarpă răspunde unei probleme specifice: Problema alunecărilor pe soluri umede și gras? Vizite în depozitele dumneavoastră și nu aveți suficiente încălțări pentru a asigura vizitatorii...
ITERG INSTITUTUL CORPURILOR GRASE propune infrastructuri de cercetare, producție, analiză și expertiză pentru a contribui la consolidarea inovației și transferului. Participă activ la competitivitatea țesutului industrial, de la amonte la avalul filierei corpurilor grase.
Franța, Maxeville
... conținute în aliment. Acest proces reduce semnificativ pierderea de apă și sucurile conținute în aliment, este imediat și rapid, nu generează mirosuri sau fum gras, transferă alimentului un aromat introdus anterior în alcool. Exemple de realizare a unei "gătiri spectaculoase": gătirea oului cocotte în sală, sufleu cald în sală, caramelizare spectaculoasă, flambare în sală, dar și alte gătiri "surpriză" de carne, pește, crustacee, moluște, fructe...
PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION este distribuitor de produse gastronomice la Rungis pentru export. PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION oferă o gamă de produse de lux și de calitate de pe piața internațională de la Rungis pentru exportul maritim. Specialist în exportul maritim și aerian de stridii, brânzeturi, foie gras, fructe și legume, pește, patiserie industrială, delicatese... Exportator de produse...
Franța, Les Aldudes
Compania PIERRE OTEIZA produce alimente regionale. Oferim jambon, ventreche, magret, cârnați, chorizo, garbure, velouté, foie gras, rillettes, pateuri, confit, cassoulet, brânzeturi și vin. Distribuim produsele noastre în Franța și la export.
Cavă de vinuri - Magazin gourmet Peste 300 de referințe de vinuri, șampanie și băuturi spirtoase. Toate regiunile viticole din Franța sunt reprezentate. Gastronomie din Provence și Sud-Vest, foie gras, mezeluri iberice, brânză. Cadouri pentru companii. Degustări.
Franța, Rungis
Societatea di spé ré este situată în Rungis. Vă oferim mezeluri regionale precum foie gras, produse proaspete, salate compuse, somon... Am fost întotdeauna atașați de descoperirea celor mai bune produse din provinciile noastre franceze și străine. Societatea, distribuitor en-gros de mezeluri, a fost înființată în 1975 și s-a stabilit pe MIN de Rungis încă din 1978. Specialitățile sunt în principal mezeluri regionale, foie gras, somon Label Rouge, produse proaspete și, de asemenea, salate compuse. Gastronomie: Fabricarea specialităților regionale și străine. Tel.: 01 46 87 33 00.
Franța, Sigoules
Prelucrarea cărnii de rață Gama de cârnați din rață Prăjiți Piepturi de rață uscate și afumate Giză Piepturi de rață umplute cu foie gras Gama crudă...
Franța, St Astier
artisan conservator în Périgord, doamna Mudry elaborează rețete pur périgourdine, respectând tradițiile acumulate în cei treizeci de ani de experiență. Elaborarea conservelor gătite sau semi-gătite din foie gras de rață și gâscă, derivate precum manșoane confiate, rillettes etc., medaliate de 12 ori în 4 ani în diferite concursuri, cum ar fi Concursul General Agricol și Concursul Național al Foie Gras. Atelierul nostru are capacitatea de a produce cantități, combinând un savoir-faire unic. Căutăm să furnizăm în principal foie gras pentru intermediari; după aceea, rămâne de discutat.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play