Franța, Savigné L'evêque
... păstra calitățile organoleptice ale alimentelor, acceptă gătirea la temperaturi ridicate fără riscul de migrație. Fie că sunt în versiune tradițională sau cu capac, acestea suportă congelarea și pot trece de la cuptor la masă. Versiunea cu capac permite gătirea în ambalaj închis, realizarea unei pasteurizări după închidere, închiderea la cald. Produsul este valorificat, riscul de contaminare este redus, câștigurile de productivitate sunt semnificative, iar termenul de valabilitate este extins.
Franța, Lapeyrouse-Mornay
... dimensiuni: > 42 de tone de ridicare > Cabină de sablare de 15 și 8m lungime > 1 cabină de vopsire de 15m lungime cu cuptor și higrometru > 1 cabină de 8m > 1 cabină tip acordeon de 15m. > Cuptor TTH de 16m & 8m > Cuptor mobil TTH de până la 30m > Sistem cocon și tratament localizat prin rezistență E2TN se poziționează pe toate tipurile de piețe, inclusiv pe piața pieselor OFFSHORE. În...
Franța, Toulouse
... mingilor de aluat • Prepararea foilor de aluat în număr • Întinderea sosului „în melc”, cântărirea ingredientelor • Distribuirea ingredientelor în funcție de comenzi și fișe de rețetă • Verificarea și menținerea temperaturii cuptorului • Introducerea pizzei în cuptor și aranjarea în funcție de temperatura cuptorului • Monitorizarea coacerii (rotiri repetate dacă este cuptor cu lemne) Distribuția și...
Franța, Le Château D' Oléron
...Întreprindere de transformare și congelare a stridiilor Marennes d'Oléron. Lucrăm cu produse 100% de origine naturală și regională pentru a garanta aromele și calitățile nutriționale. Stridiile noastre N°3 de calitate IGP sunt prezentate în jumătate de cochilie, decorate cu un sos (în diverse arome) și sunt congelate crude. Destinate GMS și RHD pentru a fi gătite la cuptor la 200°C. Exportăm în Italia și Asia, iar tânăra noastră companie dezvoltă alte rețete pe bază de stridii, întotdeauna cu respect pentru natural și nu s-a terminat să vă surprindă.
Franța, St Jean
... brevete de ambalare și prăjire: un ambalaj vidat pentru o mai bună conservare și un proces de gătire care permite prăjirea semințelor într-un cuptor continuu în loc să fie prăjite, pentru un gust mai autentic și pentru a păstra toate calitățile nutriționale ale acestor fructe.
Franța, Amiens
... prețuri accesibile. Preferi o terasă din piatră? Alegeți plăci moderne din piatră de abbé, fante, pietriș și de lux, coapte la cuptor. De asemenea, puteți comanda șuruburi pe Gadero și alte materiale de fixare pentru dumneavoastră.
Franța, Chateau Arnoux Saint Auban
... printr-un proces termic. Uneltele noastre industriale sunt foarte recente, incluzând un cuptor de distilare static și o unitate de desorbție termică, tehnologie care permite reducerea consumului energetic cu 50% și impactul asupra mediului cu 90%. Îmbunătățirea constantă a instalațiilor rămâne o prioritate pentru a reduce la maximum amprenta ecologică a companiei noastre. Liniile de demercurizare ale METAREGENERATION sunt singurele operaționale în Franța și au o capacitate de tratament de până la 7000 de tone pe an.
Franța, Vaugrigneuse
... asemenea, dispunem de un atelier mecanic echipat cu pod hidraulic, demontor de anvelope, echilibratoare, valiză de diagnostic etc., pentru reparații rapide ale clienților noștri. Avem, de asemenea, un birou cu recepție pentru clienți, dotat cu automate de băuturi reci sau calde, un punct telefonic accesibil clienților, un cuptor cu microunde, toalete conforme cu normele pentru persoanele cu...
Franța, Labeuvrière
Provenind din know-how-ul brutăriei franceze, pâinile din gama Le Pain Héritage de la Délifrance sunt coapte într-un cuptor cu piatră, care le conferă o miez proaspăt și o crustă irezistibil de crocantă. Gama include pâini de împărțit, pâini sandwich și pâini individuale și se prezintă în trei rețete unice și delicioase: Cereale (cu notele sale fructate și prăjite, precum și crocantul semințelor de cereale), Poolish (cu aromele delicate de cereale și migdale dulci) și Levain (cu note mai pronunțate: o ușoară aciditate, note de secară și maia).
Franța, Trith Saint Leger
Compania SN DECAP59, situată în Hauts de France, lângă Valenciennes, a fost înființată în 2015 cu scopul de a prelua activitatea SARL DECAP’59, specializată în tratamentul suprafețelor de mai bine de 25 de ani, și mai ales în decaparea termică sau chimică a vopselelor de pe toate metalele. Suntem echipați cu un cuptor de piroliză, băi de tratament chimic, o sablare cu încărcătură suspendată și o...
Franța, La Seyne Sur Mer
Restaurantul Univers Pizza, situat în orașul La Seyne sur Mer, aproape de Six Fours, în Var, își deschide porțile pentru toți cei care iubesc bucătăria tradițională cu accente provençale. Univers Pizza își primește clienții 7 zile din 7, la prânz și seară, cu pizzele coapte la cuptor cu lemne și alte specialități precum Paella cu fructe de mare, Tapas sau celebrii Aïoli. Restaurantul oferă posibilitatea de a mânca la fața locului, de a lua la pachet sau de a comanda livrare, începând de la 9€.
Franța, Ouchamps
...VERNON S.A.S. este un producător din 1960 în Loir & Cher, pe malurile Sologne. Compania noastră beneficiază de tehnologia de fabricație prin extrudare la cuptor și de selecția materiilor prime perfect adaptate nevoilor nutriționale ale tuturor companionilor dumneavoastră. Alimentele Vernon sunt fabricate dintr-o selecție de materii prime naturale: carne și pește, cereale (grâu, porumb, orez), legume (morcovi, praz) dar și produse de alimentație umană (biscuiți, prăjituri) ușor identificabile. Producător de alimente pentru animale de companie. Producător de croquete pentru câini și pisici.
Franța, Soufflenheim
... regionale. Vasele noastre culinare sunt rezistente la cuptor, la microunde și la mașina de spălat vase. Datorită unui proces de întărire, farfuriile și bolurile noastre sunt foarte rezistente la tăieturi de cuțit și la șocurile ustensilelor de salată.
La Royaumeix, cultivăm cereale – grâu, secară și speltă – pe care le transformăm în făină în moara noastră artizanală cu piatră de măcinat. Această producție ne permite să realizăm diferitele noastre produse, pâini simple sau cu semințe, care sunt modelate manual și coapte într-un cuptor pe lemne, precum și cozonaci și făină. Specialități: Pâini din făină de grâu simple sau cu semințe, pâine din speltă, pâine de secară, cozonaci de țară, pâine de sandwich, focaccia cu semințe, făini, tortile și coji de speltă;...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play