Franța, Servas
Forte de 90 de ani de experiență, La Bresse SAS este recunoscută pentru experiența sa în domeniul mezelurilor și calitatea produselor sale. Ne revendicăm atașamentul față de gustul bun și meșteșugul tradițional al mezelurilor. Echipele noastre păstrează memoria rețetelor de altădată și tradiția culinară din Bresse și din regiunea Rhône-Alpes, adaptându-se în același timp la evoluțiile așteptărilor...
Salaisons de l’Adour are ca activitate principală transformarea și maturarea jambonului de Bayonne și a jambonului de Porc Noir de excepție. Procurând materie primă de calitate superioară și inspirându-se din metodele ancestrale basce și bigourdanes, Salaisons de l’Adour vă asigură o calitate înaltă și prestigiul produselor sale. În colaborare cu crescători locali și un atelier de tăiere autorizat...
Conserva Saint Christophe este o companie din Hauts de France care produce conserve alimentare și le distribuie în întreaga Franță și Europa. Comercianți la origine, ne-am dezvoltat activitatea de conservă în cadrul fermei noastre și suntem specializați în acest domeniu. Fabricăm conserve de 27 de ani, iar produsele noastre sunt garantate fără aditivi chimici și respectă normele și cerințele veter...
Franța, Vibraye
La charcuterie FASSIER pune în aplicare produse elaborate cu respect pentru cea mai bună tradiție a mezelurilor. Produse de top: jambon superior fiert în vin de Jasnières, cârnați cu usturoi afumați cu lemn de fag, jambon superior fiert și modelat manual, sânge cu ceapă prăjită.
Franța, Trie Sur Baise
CHARCUTERIE ADER a fost înființată în Trie sur Baïse, în Hautes Pyrénées, în 1926 și există de 4 generații. CHARCUTERIE ADER este specializată în fabricarea cârnaților din carne de porc, făcuți în casă. Casa Ader, cu o reputație bine cunoscută la nivel departamental, dar și cu o renume național, atât de mult încât cunoscătorii nu ezită să facă o deviere pentru a veni să deguste deliciile pe care l...
Franța, La Palme
Franța, Marquette-Lez-Lille
Franța, Bertrange
Franța, Vitry Sur Seine
Franța, Neuilly Sur Seine
Franța, Grezieu Le Marche
Franța, Douai
Franța, Courcelles
Charcuteria din valea Bruche produce șuncă, varză murată și diverse tipuri de cârnați.
Franța, Ploeren
PME artizanal independent, specializat în vânzarea de carne proaspătă și tăieturi de carne proaspătă pentru colectivități. Carne de origine FRANȚA exclusiv (cu excepția mielului). Circuit scurt pentru vită, vițel și porc. Carne direct din abatorul francez. Negociere în păsări și mezeluri (origine Franța). Livrare efectuată de noi în toată BRETAGNA. Beneficiar al contractelor publice. Referință în grupuri de restaurare colectivă și grupuri de achiziție.
Franța, Versailles
Fondată în 1958, JACOB SA este o companie de familie specializată în distribuția en-gros și semi-gros de păsări, produse lactate, alimente, carne și mezeluri. JACOB SA este formată dintr-o echipă profesională și dinamică și oferă o gamă largă de produse pentru a satisface cât mai bine nevoile restaurantelor, brutăriilor, măcelăriilor, avicultorilor și firmelor de catering, grație livrărilor zilnice de la furnizorii săi consacrați din întreaga Franță.
Salaison din Haute Savoie și Rhône Alpes în membrană naturală, fără coloranți sau conservanți chimici. Cârnații sunt acoperiți cu o floare naturală. Cotletul de șuncă are un timp minim de uscare de 6 săptămâni. Mezeluri uscate de înaltă calitate păstrate în celulă de maturare la Pontchâteau, respectând produsul.
Franța, Mauleon
...Agent comercial în carne, mezeluri, ouă, bio și non-bio. Distribuția noastră se face către grossiști, transformatori, mari magazine, magazine bio, măcelari, mezelari, brânzari, și sectorul de alimentație publică. Ne adaptăm ambalajele la nevoile clienților. Distribui carnea, mezelurile și ouăle de la următoarele companii: SICABA pentru carnea roșie. (bio & etichetă) BIO VALEUR pentru carne și mezeluri BIO. Sté Phelippeau pentru ouă BIO sau de la păsări crescute în aer liber.
Franța, Rungis Cedex
...SAISOF: generalist în fructe Rungis, generalist în legume Rungis, specialist în fructe și legume uscate Rungis, produse transformate, produse de tip catering, mezeluri, delicatese, condimente, asortimente, ajutoare culinare. Produse cu etichetă, AOC și alte produse alimentare. Produse: Produse 'La Bédouine', 'Petijoli', 'Two Red Gazelles', măsline, curmale, smochine, fructe uscate, legume uscate, condimente, ceai. Clientelă: piețele de hall, restaurante comerciale, angrosiști, catering, măcelari, alimentație generală.
Franța, Yffiniac
STALAVEN este unul dintre liderii bretoni din industria agroalimentară pe piețele de mezeluri și pe piețele produselor de tip catering. Jumătate din activitatea sa se desfășoară în cadrul comerțului independent, ceea ce o face o companie atipică, unde calitatea și serviciul rămân principalele sale atuuri. Producători de preparate culinare. Producător de salate compuse.
Franța, Capdenac Gare
Compania AVEYRON BOYAUX este o fabrică de mezeluri. Tuburile obținute în proporție de 98% din măruntaiele de miel sunt colectate din abatoarele din sudul Franței. Acestea sunt curățate prin răzuire și sărate, apoi calibrate, tubate, măsurate și sărate din nou. Ulterior, sunt ambalate și comercializate către mari unități de mezeluri din sudul Franței.
Franța, St Geoire En Valdaine
Franța, Pont Ste Marie
Franța, Carpentras
Franța, Bagnols

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play