Franța, Mercues
CHATEAU DE MERCUES dispune de o cramă de vinificare și învechire grandioasă, unică și perfect funcțională: cuveria sa modernă din inox primește recolta în fiecare an de vin și controlul riguros al temperaturilor este optimizat. Vinul de la Château este un vin concentrat, puternic, cu arome complexe de fructe negre și taninuri de catifea. La CHATEAU DE MERCUES, ne dorim să atingem excelența.
Franța, Beaumes-De-Venise
... sat. Datorită acestui muncii de finețe în cultivare și reamenajare, pe o superbă proprietate de 25 ha (principal plantată cu Muscat) s-au stabilit fiul lor Thierry și soția sa Marina. Beneficiind de un astfel de avantaj, aceștia decid să construiască propria cramă în care primul an de recoltă va apărea în 1996. Situat în inima Provencei și a văii Rhône, Domeniul se întinde pe patru denumiri prestigioase: Muscat de Beaumes de Venise, Vacqueyras, Côtes du Ventoux și Côtes du Rhône. Într-un cadru magnific de...
Franța, La Framboisiere
...grădină, magazie, adăpost sau protecție. Testele efectuate pe serile noastre dovedesc acest lucru peste tot, iar satisfacția clienților noștri de ani de zile este un semn de calitate. Cultura dumneavoastră trebuie să fie protejată și în condiții maxime pentru o recoltă bună. Cultura serelor de interior este optimizată cu Serres Pretamo. Utilizarea unei Serre Agricole de marca Pretamo este o garanție de calitate și seriozitate.
Franța, Monein
Situat în sud-vestul Franței, în inima Béarn-ului, cu fața spre Pirinei, domeniul Cauhapé produce vinuri de Jurançon. Vinurile elaborate sunt vinuri albe seci și vinuri albe dulci cu arome fructate și complexe. Podgoria domeniului se întinde pe 43 de hectare, iar soiurile de struguri sunt Petit Manseng, Gros Manseng, Courbu, Camaralet și Lauzet. La domeniul Cauhapé, recolta se face manual. De mulți ani, cultura este foarte aproape de bio. Ca o garanție a calității, domeniul Cauhapé este recompensat în mod regulat în ghiduri și concursuri.
Franța, Dauphin
... de Miere în Manosque (Alpes de Haute Provence) din 2006. Transhumăm stupii noștri în funcție de înflorirea florilor pentru a recolta cea mai bună miere: Acacia, Lavandă, Sarriette, Cimbru, Erica Albă, Garrigue, Rozmarin, Munte, Castan, Pădure, Tei... De asemenea, preparăm propriul nostru Hidromel Dulce și delicios! Toate produsele noastre sunt rodul muncii noastre de zi cu zi... Cumpărând direct mierea și produsele din stup de la Societatea Danse des Butineuses ®, veți fi sigur de proveniența acestora. Mâncați MIERE, este NATURAL ®!
Franța, Porte De Benauge
... cunoscute și recunoscute, suntem în căutarea de noi parteneri pentru export sau pe piața națională. În ceea ce privește aderarea noastră la Federația Vignerons Indépendants din Franța, carta noastră ne angajează să respectăm terroir-ul nostru și să efectuăm toate lucrările în vie și în cramă; fiecare an de recoltă este rezultatul final al muncii noastre din anul respectiv, realizată cu pasiune pentru meseria noastră.
Franța, Labatut
Compania SCAAP KIWIFRUITS FR este specializată în fabricarea și distribuția de kiwi, în principal sub marca OSCAR. De 35 de ani, marca Oscar este recunoscută în peste 35 de țări. Povestea începe în 1980, când doi pionieri, Guy Poylecot și François Lafitte, producători de kiwi din Sud-Vestul Franței, creează marca Oscar. La acea vreme, erau 30 de producători, recolta era de 100 de tone, iar cifra...
Franța, Epernay
Champagne Boizel este povestea a cinci generații, cinci cupluri, cinci epoci, cinci cuvée, dar o singură pasiune care, pe o linie directă, a trecut de la tată la fiu și fiică... Dragostea pentru vin ne obligă! Șampaniile lor sunt multiple și diferite. Astfel sunt și șampaniile noastre, unde nuanțele și diversitatea dezvăluie totuși întotdeauna atât spiritul, cât și stilul Boizel. Într-adevăr, puteți descoperi șampaniile lor Brut Réserve, Tendre Réserve, Brut Rosé, Brut Ultime, Joyau de France an de recoltă 1995.
Franța, MOURIES
Din 1744, la Mouriès, în Valea Baux-de-Provence, moara noastră primește recolta oliviculor din Alpilles. Îndrăgostiți de „fructul verde” (măslinele culese „rotative” și prelucrate imediat la moară), efectuăm o primă și unică extracție la rece pentru a obține întotdeauna o calitate clasificată ca extravirgină. Combinăm uleiurile noastre prin asamblarea principalelor varietăți de măsline din Valea...
Franța, Roquefort
DARROZE BAS ARMAGNACS este o Casă de Negocieri situată în Roquefort. Este specializată în Bas-Armagnacs. Astăzi, Bas-Armagnacs din aproximativ patruzeci de domenii sunt prezente în cramele din Roquefort. La DARROZE BAS ARMAGNACS nu se realizează niciun amestec de domeniu sau de an de recolta. Ei respectă în totalitate terroir-ul specific fiecărui podgorie și se asigură de cea mai perfectă expresie a acestuia.
Franța, Soussans
... limitează semnificativ tratamentele. Solurile câștigă astfel în echilibru și se întăresc natural împotriva agresiunilor. Vița de vie, la fel ca strugurii, beneficiază pe deplin de aceste condiții privilegiate. Defolierea și recolta verde asociate permit, de asemenea, controlul randamentelor și optimizarea calității vinului, care este maturat în butoaie de stejar francez timp de 12 luni. Vinul Château TAYAC este comercializat către negociantul din Bordeaux, vinării, restaurante, precum și direct la export.
...roze, alb sec, alb moale și Crémant de Bordeaux. Întreaga producție este certificată Vin Biologic din anul de recoltă 2012. Prezentare de calitate: dop din plută naturală neîmpiedicată, etichetă cu aurire la cald și capac personalizat. Etichetă pe spate în limba dorită, cod de bare. Magnumuri disponibile și, în funcție de an, double-magnum, jéroboam, imperial... Pe lângă cutiile de 6 și 12 sticle, putem oferi cutii de carton pentru cadouri, lăzi din lemn stampilate cu numele château-ului Rioublanc. Comenzile sunt procesate rapid pe parcursul întregului an.
Fondată în 1988 de un grup de agricultori convinși de produsul lor, Cooperația Fasolei Tarbais este astăzi: - Peste 175 de tone de producție anuală, în medie, în ultimii 3 ani Producătorii înșiși vin, pe rând, să livreze recolta lor la Cooperație. Fiecare container (în general big-bags) este cântărit, iar un eșantion este prelevat pentru a măsura umiditatea fasolei. O etichetă de trasabilitate...
Franța, Campagne Les Hesdin
Compania noastră este o unitate de procesare a cartofilor locali, proveniți din recolta celor 3 agricultori lideri. Cartoful este procesat sub toate formele, în principal în cartofi prăjiți de diferite dimensiuni, ambalați în pungi de 5 kg, dar producem și:  Cartofi în sferturi  Cartofi gnaile  Cartofi curățați de calibru + 50  Cartofi felii  Cartofi cuburi Și nouătatea noastră, cartofii prăjiți cu coajă. De asemenea, oferim cartofi în saci de 5, 10 și 25 kg. Nu ezitați să ne contactați pentru orice solicitare de ofertă sau mostre.
... direct în presa. Sucul obținut, numit must, este dus în pivniță după sedimentare și pus în butoaie, în care va avea loc fermentația alcoolică. Pentru vinurile roșii, strugurii sunt parțial despuiați (scopul fiind separarea boabelor de ciorchini); ei macerează apoi în cuvă (preferabil din lemn) timp de o săptămână sau mai mult, în funcție de anii de recoltă. Această fază permite extracția taninurilor și a culorii conținute în coaja strugurelui. Când cuvele ajung la o temperatură de aproximativ 16-18°C, activitatea drojdiilor începe și fermentația alcoolică.
Franța, Bressey Sur Tille
...Mediterroir este o companie de familie, suntem producători de ulei de măsline bio și Demeter din Tunisia, recolta noastră fiind realizată manual. Vă oferim curmale deglet nour Bio și Demeter, precum și articole din lemn de măslin și ceramică. Compania noastră de distribuție din Franța, "Comptoir d'Ailleurs", ne permite să vă livrăm în 48-72 de ore în Franța și în Europa. Vă oferim produse...
Franța, Tombeboeuf
Sunt pruniculteur din 1980 pe 14 hectare de teren însorit. Am decis să dedic recolta mea de prune unei producții artizanale de prune uscate semi-coapte de o calitate excepțională. Aceasta implică următoarele etape: - tăierea severă a copacilor iarna - fructele sunt recoltate la maturitate pe plase (doar două exploatații din Franța procedează în acest mod) - prunele sunt calibrate înainte de...
Franța, La Cadière D'azur
Domeniul viticol bandolais Gros Noré, mereu deschis pentru vizite și degustări, își primește clienții pentru a le arăta calitatea vinurilor produse în podgoria sa: roșu, alb, roze, an de recoltă. Filosofia comună este respectul pentru Terroir, o dovadă incontestabilă a tradiției și vârstei viilor Gros Noré.
Franța, Auxonne
... înainte de plantare, totul se face manual. Pe parcursul anului, munca constă în întreținerea safranierii prin dezherbări regulate. Vara, se procedează la scoaterea bulbelor de trei ani și la repicarea acestora pe o parcelă bine pregătită. Toamna, timp de patru până la șase săptămâni, se desfășoară recolta florilor. Culesul, matinal și zilnic, se efectuează, ideal, după evaporarea rouăi de dimineață și înainte de înflorirea completă a florilor.
De a susține agricultura ecologică, de a ajuta fermierii și cultivatorii să producă fructe și legume naturale și ecologice, fără a recurge la produse chimice (îngrășăminte și alte produse toxice dăunătoare pentru mediu și sănătate), de a ajuta la promovarea și comercializarea produselor lor pe piața internațională, astfel încât să poată beneficia de munca și recolta lor pentru a ieși din mizerie și inegalitate socială, de a sensibiliza populația să consume produse ecologice.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play