Franța, Brillon
... numele de BARF. La Atavik, alimentația pentru câini și pisici este concepută ca un întreg alimentar. Varietatea în alimentație se traduce prin sănătate bună la Atavik. Animalul dumneavoastră nu a avut niciodată un blană atât de mătăsoasă și strălucitoare ca atunci când consumă Atavik! Produsele Atavik se adresează câinilor și pisicilor de toate vârstele, dimensiunile și rasele. Rețetele sunt...
Franța, Le Blanc
... măcinarea și micronizarea materiilor prime vegetale și minerale. Stăpânind rețetele acestor produse sau cele ale partenerilor noștri validați de noi, propunem un concept inovator de angajament al ciclului de viață al fiecărui produs: de la concepție până la sfârșitul vieții sale: fără costuri suplimentare legitime, vă oferim o soluție completă fără a recurge la serviciile publice pentru sortarea...
Franța, Montgaillard
Biscuiteria Védère este ambasadorul Pirineilor. Aceasta perpetuează bogata tradiție patiseră a acestor înălțimi și ne readuce în minte rețetele bunicilor noastre realizate cu produse locale. La Védère, grâul a crescut sub soarele din Gers, ouăle provin din fermele gascone, iar untul nu și-a pierdut nimic din cremozitatea de altădată. Pentru că cele trei valori fundamentale ale casei sunt terroir-ul, tradiția și autenticitatea. Védère lucrează pentru un dezvoltare durabilă și etică.
Franța, Lacaune
Fondată în 1956, compania OBERTI este specializată în mezeluri și produse din carne sărată. Având 60 de ani de experiență, OBERTI combină know-how-ul, rețetele de altădată și echipamentele moderne. Carnea folosită pentru producția de mezeluri și produse din carne sărată provine din regiuni de calitate. Compania produce și oferă astfel cârnați, coppa, bacon, șuncă sărată și uscată etc.
Franța, St Gely Du Fesc
AUZIER-CHABERNAC, cofetar din 1890, perpetuează tradiția din Montpellier prin măiestria sa și rețetele tradiționale de pastă de vanilie, pastă de lemn dulce, lemn dulce cu miere, bezele și, desigur, drajeuri.
Franța, Saint-Félix Lauragais
... opera o conservariă artizanală: materii prime impecabile, căutarea și aplicarea rețetelor ancestrale care ne-au fost lăsate. Astfel, a construit o conservariă la Ferma de Bordeneuve și a angajat una dintre celebrele sale bucătărese din Lauragais: doamna Sicard, care, în ciuda vocii sale dulci și a zâmbetului său de bunică, conducea bucătăria cu o mână de fier. Acest lucru a permis, cu ajutorul chef-ului Gilles Goujon (Chef cu trei stele Michelin), să dezvoltăm rețetele noastre finale, care sunt potrivite pentru conserve și pentru papilele celor mai rafinați gurmanzi.
Franța, Marseille
... ascultarea clienților noștri ne permit să adaptăm evenimentul la nevoile dumneavoastră. Casa Meffre concepe și pune în aplicare rețetele sale într-un laborator de peste 1000 m2, complet climatizat, conform normelor europene. Acest laborator, care a fost modernizat în 2018, permite îndeplinirea cerințelor de calitate ale clienților noștri. Logistica noastră materială ne permite să asigurăm peste 3000 de mese pe zi.
Franța, Paris
... cu dragoste, rețetele noastre sunt certificate BIO, 100% naturale, fără conservanți, fără arome artificiale și fără zahăr adăugat. Așadar, Snooze înseamnă 8 rețete de cereale, sănătoase, delicioase, eco-responsabile și solidare! Vrem, prin cerealele noastre, să transmitem valorile noastre și să oferim clienților cereale sănătoase și delicioase, cu un sistem zero-deșeuri și solidar.
Franța, Jonquieres
Jules Girard, stabilit în Jonquières-en-Provence din 1924, oferă pasionaților o gamă completă de pastis, aperitive și lichioruri. Distileria vă prezintă rețetele sale, provenite dintr-o tradiție seculară, cu cele mai subtile arome ale terroir-ului din Provence, pe care doar el le cunoaște...
Franța, Nancy
Fotograf culinar artisan, sunt specializat în fotografia culinară, rețete și bunătăți. Unii vă vor spune că gătitul este, de asemenea, o formă de dragoste, că un preparat se vede, se simte înainte de a fi degustat. Captarea stării unei farfurii, vitalitatea unei rețete, aceasta este provocarea mea atunci când fotografiez într-o bucătărie. Ați pus tot ce aveți mai bun în rețetele dumneavoastră, eu...
Franța, Plaisance
... constantă a aprovizionărilor. După sacrificare la abatoarele din Lacaune, carcasele de porci sunt livrate la Plaisance în zilele de luni, marți și joi. Acestea sunt tăiate, iar diferitele bucăți sunt destinate fabricării. În ceea ce privește rețetele, de la cârnați la friton, trecând prin șuncă, este un savoir-faire construit pe o experiență de cincizeci de ani, bazat pe căutarea regularității aromelor pe parcursul întregului an.
Franța, Bidart
Câteva firimituri de nebunie... Rețetele biscuiților și prăjiturilor de la Maison Miettes sunt fără gluten. Folosim făinuri precum orezul și porumbul, care oferă biscuiților un crocant incomparabil. Gustul este în centrul demersului nostru și ne punem priceperea în slujba lui. Atunci când savurați o prăjitură, apreciați crocantul acesteia, apoi parfumul: rotunjimea alunei prăjite, dulceața vaniliei, prospețimea lămâii. O mică notă de floare de sare vă lasă apoi o amintire de neuitat în gură.
Franța, Quimperle
Descoperiți produsele, rețetele și sfaturile nutriționale de la Bigard, numărul 1 în sectorul cărnii din Franța. Descoperiți produsele Bigard: carne tocată, cârnați, carpaccio, legume umplute, merguez... Abatoarele BIGARD vă oferă glezne și carne ambalată vid, provenind din animale selectate cu grijă. Serviciul nostru comercial vă oferă o ascultare personalizată și un serviciu de calitate...
Franța, Servas
... așteptărilor consumatorilor. Angajamentul nostru se bazează pe trei piloni: selecția riguroasă a furnizorilor și a materiilor prime, trasabilitatea produselor și meșteșugul nostru industrial. Produsele noastre sunt inspirate direct din rețetele locale din Bresse și realizate cu ingrediente atent selectate. Produse de noi includ jambon, boudinuri negre și albe, și numeroase produse de mezelărie, cum ar fi brânzeturile de cap, civierii Bressan, cârnații de fiert din Lyon sau andouillettes.
Franța, Grenoble
... onoarea numeroaselor sale magazine distribuite în întreaga țară, Neovapo vă propune să redescoperiți rețetele tradiționale sub formă de vapori. Lăsați-vă tentați de o brioche cu floare de portocal, Pogne, un must-have la Valence, de celebra Castană din Angoulême, de delicatul Coquelicot din Orléans sau de Dragon, o rețetă misterioasă din Niort, un amestec subtil de citrice, anason și lemn dulce. Neovapo este înainte de toate garanția, alegerea și produse de înaltă calitate. Vânzătoarea noastră vă îndrumă în alegerea dumneavoastră și vă ghidează prin numeroasele modele de țigări electronice propuse.
Franța, Larchant
Mândri de aproape 75 de ani de activitate în inima pădurii Fontainebleau, Dame Jouanne-Chalet Jobert prepară în fiecare zi preparate delicioase apreciate de toți. Tradiția este respectată, iar rețetele sunt păstrate cu gelozie.
Franța, Avrillé
... privește lichiorurile. De la înființarea sa, compania Giffard păstrează naturalețea produselor în rețetele sale. Compania Giffard este specializată în conceperea rețetelor de lichioruri, creme și siropuri de fructe. Din 1885, această companie oferă creații originale datorită unui savoir-faire care se transmite din generație în generație. Avertisment: consumul excesiv de alcool este periculos pentru sănătate.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play