Franța, Méjannes Les Alès
Arcadie propune, împreună cu mărcile Cook și Herbier de France, o gamă de produse bazate pe agricultura organică. În scopul de a dezvolta o abordare de dezvoltare durabilă, respectul față de om și mediu este esențial. Produsele sunt împărțite în două categorii: Herbier de France pentru plantele aromatice și medicinale, și Cook, pentru condimente și arome. Astfel, există peste 200 de referințe de produse bio disponibile. Printre acestea se numără: Condimente și arome, Plante aromatice și medicinale bio în pungi și infuzii, Ciuperci uscate, Ceaiuri, Ajutoare culinare,…...
Franța, Armentières
...colaborează cu producători de legume (din nord și sud) și furnizează legume blanșate, prăjite, semi-dehidratate sau confiate congelate. De asemenea, oferă fructe, piureuri de fructe, fructe confiate transformate, ciuperci de Paris și ciuperci forestiere, ierburi aromatice, cartofi și derivate congelate.
Franța, Vergt
Sunteți angrosist, fabricant industrial, restaurator, mezelar sau conservator și aveți nevoie să vă aprovizionați cu ciuperci uscate? Căutați un furnizor de încredere? Compania Andesol vă oferă produse de calitate care răspund tuturor preferințelor de arome și gusturi. Ciuperci uscate, ciuperci girolle uscate, ciuperci cèpe uscate, trompete ale morții uscate, ciuperci chanterelle uscate, ciuperci verpe de boemă uscate, o gamă largă de ciuperci din întreaga lume vă stă la dispoziție!
Franța, Aiguilhe
...lactarii, shii-take origine Franța (morchella conica, boletus edulis, chantarellus cibarius, marasmus oreades, lactarius deliciosus) Morcile morcheln pfifferlingen hribi setas, steinpilzen, ciuperci de pădure funghi di bosco setas del bosque. Conserve de lux făcute manual. Gamă originală de ciuperci franțuzești în oțet tip murături, condimente în oțet de vin, Chutneys de ceapă. Gamă de preparate gătite...
Franța, Vannes
...CULINARI MUNDI este o companie specializată în dezvoltarea și fabricarea ingredientelor alimentare pentru toate tipurile de aplicații dulci sau sărate. Produsele noastre pot fi prezentate întregi, tăiate în bucăți, cuburi, granule sau reduse în pudră, în funcție de nevoile specifice ale clienților. Oferim: Legume, ierburi și ciuperci deshidratate "Crumbles" sărate sau dulci = incluziuni și...
Franța, Rungis Cedex
HALLES TROTTEMANT RUNGIS: specialist în restaurarea comercială și hotelieră de lux. Toate destinațiile. Generalist în fructe, generalist în legume, fructe de vară (sâmburoase, struguri), fructe de pădure, citrice, mere și pere, cartofi, usturoi, ceapă, șalotă. Produsele noastre: sparanghel, ciuperci sălbatice, fructe de pădure, coșuri de fructe, ierburi și salate mici, buchete de legume, produse asiatice, exotice, citrice, soiuri vechi de mere și pere, fructe sâmburoase, produse indiene. Ne puteți contacta telefonic la 01 46 87 41 19 sau prin fax la 01 46 87 65 13.
Franța, Pessac
SAVIGNY SURGELES FRAIS este o companie de familie specializată în comerțul cu produse alimentare congelate. Aceasta oferă produse congelate de calitate, cum ar fi fructe congelate, produse din mare, produse spaniole, ciuperci, preparate profesionale etc. Compania oferă servicii de consultanță și promovare a produselor congelate. Aceasta colaborează cu industriile, rețelele de distribuție de proximitate și marile circuite de distribuție în MDD sau marcă neutră. Angajată în favoarea calității, compania este certificată ISO 20000.
Franța, Carquefou
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris de vițel cu morcovi. * Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques Gama de iarnă: * Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse * Jumătate sărat: gambă, piept, paletă * Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
Franța, Bauduen
... diferitele piețe angro. Încă o dată, Nicolas PLANCHON este pasionat de meseria sa și o cunoaște în detaliu. Își dorește chiar să dezvolte instrumente care să înregistreze toate trufele și care să indice cursurile în timp real. El produce atât trufe de iarnă, cât și trufe de vară. Nicolas PLANCHON oferă în principal trufe de calitate Premium. Dar produce, de asemenea, ciuperci uscate, cum ar fi...
...Suntem meșteșugari și creăm orgonite, acestea sunt obiecte din rășină cu incluziuni de pietre și minerale semiprețioase, prețioase, metale (aluminiu, bronz, cupru, alamă...) și vegetale (semințe, flori, licheni, mușchi, scoarță, ciuperci...). Orgonita este un obiect care transmută energiile unui loc sau ale unei persoane. Prin combinația proprietăților fizice ale celor trei componente (rășină/di...
Suntem specializați în colectarea, ambalarea și vânzarea en-gros de ciuperci sălbatice uscate de calitate.
Franța, Blagnac
... plus față de trufe, selectăm diverse ciuperci de înaltă calitate, cum ar fi hribii, ciupercile morcove și trompetele morții, pe care le veți găsi sub formă uscată pentru a vă bucura de ele pe tot parcursul anului. La Maison Baumont vă va ajuta, de asemenea, să găsiți idei de cadouri datorită cutiilor sale.
Franța, Vals Les Bains
PAM ARDECHE este o companie care comercializează plante medicinale, fructe de pădure sălbatice sau ciuperci provenite din agricultura ecologică, fie uscate, fie proaspete sau congelate. Pentru a asigura calitatea, aceste produse sunt cultivate sau recoltate în locuri privilegiate, departe de orice poluare și sunt certificate de ECOCERT. Produsele sunt apoi transformate (uscate sau congelate, tăiate, cernute și ambalate la vrac sau în pungi) în sediul companiei.
LALLEMAND PLANT CARE dezvoltă, produce și comercializează drojdii, bacterii, ciuperci și derivate de microorganisme menite să îmbunătățească nutriția și sănătatea plantelor pentru o agricultură performantă și durabilă: Agronomie Spații verzi profesionale Culturi mari și culturi industriale Legumicultură, horticultură și pepiniere Vie și pomi fructiferi LALLEMAND PLANT CARE a fost înființată în...
Franța, Les Mées
Société Midi Charcuterie, comercializată sub marca Gil Traiteur, este o companie specializată în agroalimentar, și mai precis în bucătăria mediteraneană. Lăsând deoparte mezelurile tradiționale, compania se specializează în fabricarea „Aromelor Provence”, cum ar fi Legume și Ciuperci Marine, Specialități Marine „Gil Traiteur”, Produse de Mare Marine în ulei, Tartinabile (numitele noastre „Taillas”) și Ajutoare Culinare.
Franța, Cuincy
...supe, piureuri, fonduri și sosuri, precum și ajutoare culinare deshidratate dulci pentru a realiza deserturi delicioase și cremoase. În fața unor constrângeri, EPICÉA elaborează produse specifice, cum ar fi o gamă Halal și o gamă de condimente Bio. Oferta noastră se diversifică, oferind de asemenea ciuperci deshidratate pentru a adăuga o notă de terroir asortimentelor dumneavoastră.
Franța, Cahors
... specialitățile din regiune, inclusiv trufe, foie gras, ciuperci cèpe, în toată Franța. Recoltate între noiembrie și martie, trufele sunt cumpărate „din pământ” de pe piețe. Toate trufele sunt supuse la trei selecții succesive înainte de a fi vândute ca trufe proaspete sau trufe în conserve. Casa oferă Trufa Neagră de iarnă, alte specii de trufe precum Trufa Albă din Italia – Tuber Magmatum, tuber Brumale, trufa albă de vară, trufa din China, trufa numită de Bourgogne, Trufa din Lorraine, trufa proaspătă, Trufa neagră de iarnă, trufele în conserve.
Franța, Rungis Cedex
...Implantată pe Piața Internațională de la RUNGIS din 2002, compania Paris Saveurs este specialistul de necontestat în ciupercile sălbatice și cultivate. Produse "Paris Saveurs": Girolle, hribi, morcovi, picioare de berbec, ciuperci de pădure, ciuperci mousse, pleurote, picioare albastre, shitake, trompete ale morții, trufe din China. Servicii la Rungis: Expediții, livrări în Franța, livrări în regiunea pariziană, preluarea comenzilor prin telefon, pregătirea comenzilor, ambalare, compoziții, manipulare.
Franța, Marseille
... eco-responsabile, eficiente împotriva SARS-CoV-2 (Covid-19), Coronavirus TGEV (model pentru SARS-CoV-2), virusurile H1N1 responsabile de gripă, stafilococi, streptococi, E-coli responsabile de gastroenterite, ciuperci pentru a securiza și proteja publicul în birouri, spații comerciale și locuințe. Întreținerea, curățarea și dezinfectarea meselor, scaunelor, mânerele ușilor, balustradelor, uneltelor...
Franța, Estillac Cedex 9
...Creată în 1997, SUD'N'SOL este o companie specializată în producția de roșii și legume murate semi-uscate sau la grătar. Îngrijorată de calitatea produselor sale, compania integrează întreaga transformare a roșiilor, fiind angajată în CLEAN LABEL (fără aditivi și fără conservanți). Pe lângă roșiile murate uscate, SUD'N'SOL oferă, de asemenea, o gamă largă de legume murate: anghinare, sparanghel, vinete, sfeclă, morcovi, ciuperci, dovlecei, măsline, năut, ardei etc.
Franța, Brive La Gaillarde
ÎNTREPRINDEREA MONTREIL ȘI FILS este specializată în colectarea și comercializarea a 30 de varietăți de ciuperci proaspete. ÎNTREPRINDEREA MONTREIL ȘI FILS comercializează produse tradiționale: conserve de ciuperci de pădure, ciuperci deshidratate, ciuperci congelate și produse noi: suc de ciuperci de pădure, ciuperci congelate, ciuperci umplute,… ÎNTREPRINDEREA MONTREIL ȘI FILS poate procesa un volum anual de ciuperci de aproximativ 1500 de tone.
... practice congelate și delicatese destinate profesioniștilor. Casa MASSE este înainte de toate această pasiune pentru produsele de calitate, precum somonul afumat, caviarul, carnea (porcelet, cotlet de porcelet fără os, pulpa de porcelet fără os, umărul de porcelet cu os, gambă din spate de porcelet cu os, dar și organe precum rinichi de vițel și timbale de vițel cu mere, vită / miel. și o ofertă de carne tăiată și denumiri mai detaliate pe regiuni, păsări și vânat, mezeluri, ciuperci și ravioli, crustacee, produse din mare și melci, uleiuri și oțeturi și delicatese.
producător de șofran, ciuperci și fructe de goji în Lorena (FRANȚA) vând produsele mele direct, precum și produse derivate pe bază de șofran. Produsele mele cultivate provin dintr-o agricultură rațională, fără îngrășăminte sau pesticide, iar totul este realizat manual. Vând produsele mele la prețuri atractive, cu certificare de conformitate la dispoziție. Exploatarea mea este situată pe foste terenuri viticole și este orientată spre sud, la o altitudine de 300 de metri. Pentru orice informații suplimentare, rămân la dispoziția dumneavoastră.
Franța, Brignoles
AROMATES LES MERIDIENNES este specializată de 20 de ani în transformarea, uscarea și ambalarea plantelor aromatice. Oferim o gamă largă de plante aromatice din Provence: buchete gata de utilizare, buchete garnisite, legături, ierburi în crenguțe, amestec de ierburi de Provence, buchete pentru uleiuri, capsule cu condimente și ierburi. Două alte game completează oferta noastră de produse = ciuperci uscate și condimente.
Franța, Prigonrieux
...Din 1790, VINAIGRERIE GÉNÉRALE produce sub marca VINAIGRE TÊTE NOIRE oțeturi fine, oțeturi clasice, vinegrete, condimente, ciuperci și oțeturi de "mare curățenie". Produsele din gama "Mare Curățenie" sunt 100% naturale și pot fi folosite, de exemplu, pentru curățarea plitelor. Printre oțeturi, compania produce următoarele tipuri de oțet: oțet balsamic de Modena, oțet de vin vechi, oțet de vin din Bordeaux, oțet de Xeres, oțet de mere, oțet de vin alb etc.
Franța, Bessan
Vânzăm produse din lemn proaspăt și de calitate din Franța: Usturoi sălbatic de la sfârșitul lunii februarie până la sfârșitul lunii aprilie, în diverse ambalaje: pungi de 100 g, colete de 500 g, 1 kg, 2 kg, 3 kg. Sparanghel sălbatic (ornithogalum) în colete de 1 kg, 2 kg, 3 kg, la vrac sau în buchete de 200 g, ciuperci sălbatice în colete de 3 kg, cum ar fi hribi, ciuperci galbene, ciuperci gri, trompete ale morții, ciuperci cu picior de miel etc... putem livra de două ori pe săptămână, cu comenzi cu 2 zile înainte de livrare.
Franța, Puymeras
... universul trufelor în general, Christopher Poron, fiul său, și Nicolas Rouhier continuă astăzi opera sa. De la Statele Unite la Japonia, trecând prin Singapore sau Emiratele Arabe Unite, mesele de la Elysée până la cele ale celor mai mari bucătari francezi, precum Joël Robuchon, Benoît Violier sau Yannick Alleno, toate apelează la Casa Plantin pentru a se aproviziona cu trufe și ciuperci sălbatice...
Franța, paris
...levierelor, toaletelor, sacoșelor de transport etc. Aliagele de cupru au un conținut de cupru de 70% și, prin urmare, au un efect antibacterian natural. Produsele antibacteriene pot încetini sau ucide răspândirea microorganismelor, inclusiv bacterii, viruși, protozoare și ciuperci. Ușor de curățat. Este suficient să le ștergeți cu șervețele dezinfectante. Eficiența aliajului de cupru se reflectă în diferența de încărcătură microbiană între cele două materiale: comparativ cu oțelul inoxidabil, mânerul din alamă reduce considerabil prezența bacteriilor.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play