...Creată în 1991, compania de familie Les Chevaliers d'Argouges exportă din 2008 în întreaga lume ciocolata sa artizanală. Les Chevaliers d'Argouges vă oferă cutii și ambalaje de ciocolată artizanală, plăcinte și mendiants, fructe confiate, dulciuri din copilărie (cum ar fi suculițele de ciocolată) și produse bio provenite din comerț echitabil (ciocolată, orangette sau plăcinte negre). Calitatea este o prioritate pentru Les Chevaliers d'Argouges, așa că, în mod natural, compania a obținut denumirea „ciocolată pură din unt de cacao”, certificând că ciocolata nu conține grăsimi vegetale.
Franța, Perpignan
CEMOI este o companie ale cărei activități se bazează exclusiv pe ciocolată. CEMOI produce ciocolată sub toate formele pentru scopuri industriale. Există ciocolată sub formă lichidă sau solidă: Îmbrăcăminte, batoane de patiserie, picături și chipsuri, cisternă, masă de cacao, … Pudră de cacao, pastă de glazură lichidă sau solidă, umplutură lichidă sau solidă,… Pentru a acoperi toate nevoile clienților săi, compania CEMOI dispune de o gamă foarte largă de produse dedicate ciocolatei, iar în plus, compania acoperă toate segmentele de produse, de la gama de bază până la gama foarte înaltă.
Le chocolat des Français este o nouă marcă care oferă ciocolată artizanală, 100% unt de cacao pur și fabricată în Franța.
Franța, Bracieux
... laboratorul ciocolatierilor se adaugă laboratorul de acoperire, care transformă boabele de cacao din Sao Tomé în ciocolată de acoperire. În Octombrie 2008, Max Vauché a primit primul premiu Național „Stars et Métiers” la categoria "Strategia Globală de Inovație" pentru crearea ciocolateriei sale: acest dosar recompensează de asemenea demersul său solidar în favoarea producătorilor de cacao de pe insula Sao Tomé și Principe.
Franța, Marssac Sur Tarn
Ciocolățile YVES THURIES reprezintă măiestria unui chocolatier tradițional francez, Yves Thuriès. Ciocolateria produce ciocolată din unt de cacao pur. Aceasta produce tablete de ciocolată, cutii de ciocolată, macarons de ciocolată, bomboane de ciocolată și alte ciocolate rafinate cu rețete exclusive. Ciocolățile YVES THURIES sunt de o calitate excelentă și de o autenticitate deosebită. Acestea sunt comercializate în Franța și în întreaga lume.
Franța, Quiberon
...cum ar fi pralinele, ganache-urile, caramelele, nougatinele, marțipanul… Vizitați magazinul online Henri Le Roux pentru a descoperi finețea și rafinamentul acestora! Acolo veți găsi asortimentele noastre de ciocolată neagră sau cu lapte, tabletele de ciocolată din boabe de cacao de mari origini! Lăsați-vă seduși și de caramelele Henri Le Roux, pe lângă deliciosul CBS®, există peste 10 arome fructate de descoperit! Fără a menționa celelalte delicii: Caramélier®, pastă tartinabilă cu CBS® (Caramel cu Unt Sărat), sau Bonsoncoeur®, o pastă tartinabilă fină din ciocolată.
Franța, Perpignan
... de Fildeș, permițând urmărirea cacao-ului de la recoltare până la transformare. De la înființare, compania DIPA își are sediul în sediul istoric al grupului Cémoi, la Perpignan. Compania DIPA este acum al doilea producător francez și al treilea producător european de produse industriale. Această societate angajează aproximativ 200 de persoane, având un venit care a depășit 390 de milioane de euro în 2011.
Compania Confiserie Azuréenne este specializată în fabricarea cacao, ciocolată și produse de cofetărie. Produsele sale includ în special castane glazurate, cremă de castane și înghețată pe bază de castane.
Franța, Paris
... adăugate, în afară de cea a boabelor de cacao. Astfel, orice grăsime animală este exclusă din fabricarea ciocolatei noastre. Atelierul nostru este echipat cu unelte de odinioară și mașini de ultimă tehnologie, care permit maestrului nostru ciocolatier și echipei sale să producă un lucru ce îmbină calitatea cu originalitatea. Dispunem de un spațiu de fabricație în Oise, la marginea pădurii de Chantilly...
Franța, Englos
Vă oferim o gamă de ciocolată artizanală de lux și aurie pentru a însoți cafelele dumneavoastră. Distribuim ciocolata noastră în hoteluri și restaurante de lux din întreaga Europă.
Franța, Paris
Monsieur Chocolat este specializat în vânzarea la distanță de cutii de ciocolată provenind de la cei mai buni 100 de artizani ciocolatieri din Franța (clasament realizat de ghidul anual al Clubului Croqueurs de Chocolat). Abonamente lunare (box), vânzare online a celor mai bune produse descoperite la artizanii ciocolatieri... De asemenea, oferim conceperea de cadouri de afaceri, pentru companii și comitete de întreprindere CE. Personalizare, coșuri gourmet: ne adaptăm fără dificultate la toate cerințele profesioniștilor.
Franța, Marfaux
... grijă pentru calitatea lor excepțională. Măiestria noastră unică ne permite să vă oferim produse personalizate, cu logo-ul sau mesajul dumneavoastră, pentru un impact vizual puternic și o experiență gustativă de neuitat. Așadar, nu mai ezitați și lăsați-vă seduși de calitatea și creativitatea chocolaterie Peromet pentru evenimentele dumneavoastră profesionale. Descoperiți catalogul nostru și contactați-ne acum pentru a personaliza creațiile dumneavoastră din ciocolată.
Franța, Paris
Din 2022, ELITOPHE SAS este o companie specializată în comerțul cu produse alimentare. În principal, ELITOPHE SAS este furnizor de cacao, în special cacao în boabe și dezvoltă cacao bio în semințe. Compania furnizează, de asemenea, boabe de cacao, soia, susan și arahide la nivel internațional. Acestea sunt produse naturale, biologice și provin din țări africane precum Coasta de Fildeș, Guineea sau Benin. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Franța, Marseille
Specialități acoperite cu ciocolată (neagră, lapte, cremă de nugat, caramel, trufată etc.) și perle decorative (argintii, aurii, multicolore, umplute cu zahăr sau ciocolată), inimioare de ciocolată multicolore. Lucrăm cu migdale selectate: Avola, migdale din Franța și Spania, alese pentru originalitatea gustului lor. În ceea ce privește specialitățile noastre cu ciocolată, le preparăm cu ciocolată extra fină. Materia primă pentru drajeurile noastre cu ciocolată este pe bază de cacao 70%. Căutăm distribuitori pentru export.
Franța, Montrouge
... săpunuri artizanale: săpun de moringa, de cacao, de ciocolată, de bissap (floare de hibiscus), de curcuma, de mango, de banană, neem, săpun medical lafinat împotriva coșurilor, bogat în 4 uleiuri (shea, neem, baobab și balanites), săpun de shea. Vânzare en gros de uleiuri vegetale cosmetice: ulei de cocos, ulei de baobab, ulei de bissap, ulei de neem, ulei de moringa, ulei de chébé tchadien. În...
Franța, Fleurance
... identificat un proiect de dezvoltare și de autonomizare. Oferim cacao, cafea, fructe, ciocolată, ceai, biscuiți, gemuri, gustări, orez, condimente... toate provenind din agricultura organică. Colaborăm atât cu persoanele fizice, cât și cu profesioniști prin intermediul serviciilor de catering, cafenele/restaurante și autorități locale.
Franța, TERRASSON
...cereale, fructe liofilizate, biscuiți… Câteva exemple de produse transformate: fructe uscate naturale, fructe uscate măcinate, fructe uscate prăjite, fructe uscate pasteurizate, fructe uscate antioxidante, fructe uscate decojite/blanșate, fructe uscate caramelizate, fructe uscate acoperite cu zahăr, fructe uscate acoperite cu ciocolată, amestecuri de fructe uscate, piureuri de fructe uscate, bucăți de fructe uscate/aglomerați de diferite dimensiuni, acoperiri de fructe liofilizate sau de fructe uscate.
Franța, SAINT ETIENNE DE BAÏGORRY
La chocolaterie LAIA Txokolategia este situată în inima Țării Bascilor, în Baïgorry, o țară a tradițiilor și a comorilor gastronomice. Face parte din ultimele ciocolaterii artizanale care încă lucrează cu boabe de cacao pentru a stăpâni toate etapele transformării acestora în ciocolată. Vă oferim o gamă largă de produse în mai multe puncte de vânzare din departamentul 64.
Franța, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, chocolatier artisan, vă împărtășește pasiunea sa pentru ciocolată. Ciocolatele sale provin dintr-o expertiză care îmbină modernitatea cu tradiția. Investiția într-un instrument de producție ultra-modern și performant permite concilierea unui lucru artizanal tradițional cu rigurozitatea industrială. O gamă de peste 150 de arome cu fructe, petale de flori, condimente, semințe...
Franța, Saint-Lo
Kadodis selectează în Franța și Belgia meșteșugari și mici IMM-uri renumite pentru priceperea lor și calitatea ciocolatei, biscuiților, prăjiturilor și pastelor de fructe. Savurați pralinele delicioase, ciocolata neagră fină, ganache-urile, trufele fantezie, praliné-urile, mendiant-urile, crocantele, cireșele, portocalele, pastele de fructe, nuga. Regatul ciocolatei. Deliciile Charlotte.
Franța, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE este o companie de fabricare și distribuție de produse de ciocolaterie, cum ar fi ciocolată neagră, albă, umplută, amară etc., și specialistă în fabricarea ciocolatei pe bază de agave, producția de cremă de tartinat, praline în mini rocher. CHOCOLATERIE DARDENNE produce ciocolată într-un mod tradițional și autentic, respectând meșteșugul maeștrilor ciocolatieri, integrând în același timp o noțiune de sănătate și bunăstare. Toată ciocolata este realizată din boabe măcinate conform unui proces tradițional.
Franța, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER este o companie specializată în producția și comercializarea ciocolatei. Compania produce o gamă largă de ciocolată artizanală de excelentă calitate.
Franța, Toulouse
Compania de ciocolată a fost înființată în 1994 de Vincent Puyuelo la Toulouse. Pasiunea și măiestria artizanală a lui Isabelle și Vincent Puyuelo sunt în slujba poftelor dumneavoastră! Fabricăm în fața clienților în magazinele noastre-Ateliere plăcile de ciocolată, fudges, tablourile din ciocolată, Orangettele gigantice, rocile pralinate, și modelele din ciocolată. Începem producția unei game de fructe uscate acoperite cu ciocolată în noiembrie în noua boutique de pe strada Taur, nr. 9.
...Chocolatier din 1948, Michel Cluizel face parte din rarele Cacaofèviers (transformatori de boabe de cacao) din lume. El elaborează astfel ciocolate de excepție în atelierele sale, situate în sudul Normandiei, unde lucrează 240 de persoane. Michel Cluizel se angajează în mod unic la calitate, depășind ciocolățile organice sau 'pur unt de cacao', garantând toate ciocolatele sale negre, albe și cu lapte. De la plantațiile de cacao, trestie de zahăr și vanilie, fabricarea ciocolatei este o mare aventură în care intervin experiența, expertiza și know-how-ul chocolatierului.
Franța, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading este un comerciant de echipamente pentru industriile agroalimentare: industria cărnii, a brânzei, a ciocolatei, a biscuiților, a conservelor și a panificației. Putem furniza echipamente noi și second hand de la următoarele mărci: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Franța, Narbonne
Veniți să descoperiți o gamă largă de ciocolată și arome la Le Temps du Chocolat, ciocolaterie din Narbonne, pe strada Jean Jaurès, nr. 54. Domnul Jérôme Bories, maestru ciocolatier de peste 30 de ani, vă propune creațiile sale ciocolatiere pe care le prepară el însuși din ciocolată de origine pură și unt de cacao pur: bomboane de ciocolată, bucăți de ciocolată, castane glazurate, macarons, înghețate artizanale, creme înghețate și sorbeturi.
Franța, Wolfisheim
Vietcacao selectează și fermentează boabele de cacao cu cea mai mare atenție în provincia Bến Tre, în sudul Vietnamului, în Delta Mekongului. Procesarea cacao-ului se desfășoară în cadrul unui Centru de Ajutor prin Muncă pentru a sprijini integrarea profesională a tinerilor cu dizabilități. Importate în Franța, acestea sunt prăjite și transformate conform unui meșteșug artizanal în ciocolată de...
Franța, St Etienne
Din 1882, casa Weiss este unul dintre numele mari ale ciocolateriei franceze. Este unul dintre ultimii ciocolatieri care lucrează cu cacao și o transformă în tablete, bomboane și batoane de ciocolată. Excelează în asamblarea și combinarea boabelor de origine diversă. Weiss garantează utilizarea ingredientelor provenite din cele mai nobile terroire, fără coloranți sau conservanți. Mon ballotin...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play