Franța, Orléans
... ridicate de proteine de înaltă valoare biologică. Acestea vor încuraja procesul de slăbire conform unui principiu dublu: - Aduce corpului cantitatea necesară de proteine pentru menținerea masei musculare. - Forțează organismul, printr-un aport caloric redus, să extragă din masa sa de grăsime suplimentul de energie de care are nevoie. INGREDIENTE: Proteine din lapte (emulsifiant: lecitină), cacao slabă în pulbere (20%), lapte degresat în pulbere, aromă, sare, agent de îngroșare: gumă xantan, îndulcitor: sucraloză. Greutate: 240 g Cantitate / Conținut: Cutie cu 7 plicuri de 25 g...
Franța, Guignicourt
...Coajă de aluat choux umplută cu o delicioasă cremă caldă aromatizată cu cacao și glazurată cu un adevărat fondant aplicat manual •Fără ulei de palmier •Cod produs: 643 •Cod de bare: 3660133006439 •Greutate pe unitate: 90 g •Unități pe carton: 18 •Paletizare a cartonului: 8 cartoane x 18 straturi •Bucăți pe palet: 2 592 Sfaturi de utilizare: Imediat după scoaterea din congelator, îndepărtați filmul de protecție și lăsați produsul să se decongeleze pe o grilă de patiserie, în cameră rece pozitivă timp de aproximativ 3H30.
Franța, Berre L Etang
...Amestec cremos cu un gust tipic italian. Alianță a celor mai bune cafele Arabica și Robusta cu o savoare dulce și un aromă bogată. Ceașcă aromatică, cu o aciditate fină abia sugerată, arome de pâine prăjită, note fructate, picante și un aromă intensă de cacao. Dupăgust pronunțat de cacao care amintește de ciocolata neagră. Compoziție 40% Arabica, 60% Robusta - Intensitate 10...
Franța, Livry Gargan
Burçak Baharat este o companie turcă renumită pentru istoria sa îndelungată. Ne specializăm în fabricarea și exportul unei varietăți de condimente (de la 100 de grame la 25 kg), inclusiv piper roșu, cafea și produse de patiserie (frișcă, cacao, vanilină dulce, praf de copt, sos de ciocolată, varietăți de amidon), sirop de rodie, oțet de mere și oțet de struguri, precum și băuturi aromatizate...
Singurul chocolatier artisan transformator de cacao din regiunea PACA! THEOBROMEUR, chocolatier cu formare superioară în agro-alimentare, Daniel Eynard transformă exclusiv cacao din Coasta de Fildeș! Își fabrică propria acoperire de ciocolată! în micro-unitatea sa din Venelles, Provence! Ciocolată NEAGRĂ și cu lapte 100% din Coasta de Fildeș, singurul adevărat mono-origine monovarietal din...
...- Estetică: Dincolo de calitatea lor gustativă și olfactivă, ciocolata noastră se distinge prin faptul că este fin decorată cu unt de cacao. Fabricăm, de asemenea, trufe, palete de ciocolată și oferim cutii de degustare.
... mai bun din calitatea franceză printr-o gamă largă de ciocolăți, dulciuri și delicatese. De mai bine de 20 de ani, Sabine Clouet își imaginează și creează în atelierul său din Challans, Vendée, buchete de ciocolată. Acestea celebrează în mod delicios evenimentele mici și mari care marchează viața. În câteva cifre, site-ul Farandole are peste 2000 de clienți, peste 30 de creații originale, 3 ani de...
Franța, Baud
... procesul nostru de ambalare, în colaborare cu Esat Morlaix. Furnizorii noștri din America Latină dețin etichete bio și echitabile. Sacii noștri sunt ambalați în 20 kg pentru a respecta forța de muncă din țările de origine și utilizatorii la sosire. Vom fi capabili să oferim biscuiți coapte pe termen scurt, cu diferite arome. Tortul nostru cu cacao a obținut premiul Isogone pentru inovație în 2019.
Franța, Paris
... adăugate, în afară de cea a boabelor de cacao. Astfel, orice grăsime animală este exclusă din fabricarea ciocolatei noastre. Atelierul nostru este echipat cu unelte de odinioară și mașini de ultimă tehnologie, care permit maestrului nostru ciocolatier și echipei sale să producă un lucru ce îmbină calitatea cu originalitatea. Dispunem de un spațiu de fabricație în Oise, la marginea pădurii de Chantilly...
Franța, Englos
Vă oferim o gamă de ciocolată artizanală de lux și aurie pentru a însoți cafelele dumneavoastră. Distribuim ciocolata noastră în hoteluri și restaurante de lux din întreaga Europă.
Franța, Paris
Monsieur Chocolat este specializat în vânzarea la distanță de cutii de ciocolată provenind de la cei mai buni 100 de artizani ciocolatieri din Franța (clasament realizat de ghidul anual al Clubului Croqueurs de Chocolat). Abonamente lunare (box), vânzare online a celor mai bune produse descoperite la artizanii ciocolatieri... De asemenea, oferim conceperea de cadouri de afaceri, pentru companii și comitete de întreprindere CE. Personalizare, coșuri gourmet: ne adaptăm fără dificultate la toate cerințele profesioniștilor.
Franța, Marfaux
... grijă pentru calitatea lor excepțională. Măiestria noastră unică ne permite să vă oferim produse personalizate, cu logo-ul sau mesajul dumneavoastră, pentru un impact vizual puternic și o experiență gustativă de neuitat. Așadar, nu mai ezitați și lăsați-vă seduși de calitatea și creativitatea chocolaterie Peromet pentru evenimentele dumneavoastră profesionale. Descoperiți catalogul nostru și contactați-ne acum pentru a personaliza creațiile dumneavoastră din ciocolată.
Franța, Paris
Din 2022, ELITOPHE SAS este o companie specializată în comerțul cu produse alimentare. În principal, ELITOPHE SAS este furnizor de cacao, în special cacao în boabe și dezvoltă cacao bio în semințe. Compania furnizează, de asemenea, boabe de cacao, soia, susan și arahide la nivel internațional. Acestea sunt produse naturale, biologice și provin din țări africane precum Coasta de Fildeș, Guineea sau Benin. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
...Creată în 1991, compania de familie Les Chevaliers d'Argouges exportă din 2008 în întreaga lume ciocolata sa artizanală. Les Chevaliers d'Argouges vă oferă cutii și ambalaje de ciocolată artizanală, plăcinte și mendiants, fructe confiate, dulciuri din copilărie (cum ar fi suculițele de ciocolată) și produse bio provenite din comerț echitabil (ciocolată, orangette sau plăcinte negre). Calitatea este o prioritate pentru Les Chevaliers d'Argouges, așa că, în mod natural, compania a obținut denumirea „ciocolată pură din unt de cacao”, certificând că ciocolata nu conține grăsimi vegetale.
Franța, Perpignan
CEMOI este o companie ale cărei activități se bazează exclusiv pe ciocolată. CEMOI produce ciocolată sub toate formele pentru scopuri industriale. Există ciocolată sub formă lichidă sau solidă: Îmbrăcăminte, batoane de patiserie, picături și chipsuri, cisternă, masă de cacao, … Pudră de cacao, pastă de glazură lichidă sau solidă, umplutură lichidă sau solidă,… Pentru a acoperi toate nevoile clienților săi, compania CEMOI dispune de o gamă foarte largă de produse dedicate ciocolatei, iar în plus, compania acoperă toate segmentele de produse, de la gama de bază până la gama foarte înaltă.
Le chocolat des Français este o nouă marcă care oferă ciocolată artizanală, 100% unt de cacao pur și fabricată în Franța.
Franța, Bracieux
... laboratorul ciocolatierilor se adaugă laboratorul de acoperire, care transformă boabele de cacao din Sao Tomé în ciocolată de acoperire. În Octombrie 2008, Max Vauché a primit primul premiu Național „Stars et Métiers” la categoria "Strategia Globală de Inovație" pentru crearea ciocolateriei sale: acest dosar recompensează de asemenea demersul său solidar în favoarea producătorilor de cacao de pe insula Sao Tomé și Principe.
Franța, Marssac Sur Tarn
Ciocolățile YVES THURIES reprezintă măiestria unui chocolatier tradițional francez, Yves Thuriès. Ciocolateria produce ciocolată din unt de cacao pur. Aceasta produce tablete de ciocolată, cutii de ciocolată, macarons de ciocolată, bomboane de ciocolată și alte ciocolate rafinate cu rețete exclusive. Ciocolățile YVES THURIES sunt de o calitate excelentă și de o autenticitate deosebită. Acestea sunt comercializate în Franța și în întreaga lume.
Franța, Quiberon
...cum ar fi pralinele, ganache-urile, caramelele, nougatinele, marțipanul… Vizitați magazinul online Henri Le Roux pentru a descoperi finețea și rafinamentul acestora! Acolo veți găsi asortimentele noastre de ciocolată neagră sau cu lapte, tabletele de ciocolată din boabe de cacao de mari origini! Lăsați-vă seduși și de caramelele Henri Le Roux, pe lângă deliciosul CBS®, există peste 10 arome fructate de descoperit! Fără a menționa celelalte delicii: Caramélier®, pastă tartinabilă cu CBS® (Caramel cu Unt Sărat), sau Bonsoncoeur®, o pastă tartinabilă fină din ciocolată.
Franța, Perpignan
... de Fildeș, permițând urmărirea cacao-ului de la recoltare până la transformare. De la înființare, compania DIPA își are sediul în sediul istoric al grupului Cémoi, la Perpignan. Compania DIPA este acum al doilea producător francez și al treilea producător european de produse industriale. Această societate angajează aproximativ 200 de persoane, având un venit care a depășit 390 de milioane de euro în 2011.
Compania Confiserie Azuréenne este specializată în fabricarea cacao, ciocolată și produse de cofetărie. Produsele sale includ în special castane glazurate, cremă de castane și înghețată pe bază de castane.
Franța, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading este un comerciant de echipamente pentru industriile agroalimentare: industria cărnii, a brânzei, a ciocolatei, a biscuiților, a conservelor și a panificației. Putem furniza echipamente noi și second hand de la următoarele mărci: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Franța, Vitry Sur Seine
Fabricarea materiilor prime din boabe de cacao pentru origine, de asemenea, fabricăm pralina noastră din alunele de Piemont, fabricarea pastei de migdale. Din materiile prime: realizăm produsele noastre finite: asortiment de praline și ganache. Alte dulciuri ale noastre: pastă de fructe, nougat, bezea sunt de asemenea fabricate fără conservanți sau alte aditivi. De asemenea, dispunem de produse pentru consumatorii care sunt alergici la lactoză sau gluten. Avem o gamă de produse kosher sau halal.
Franța, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, chocolatier artisan, vă împărtășește pasiunea sa pentru ciocolată. Ciocolatele sale provin dintr-o expertiză care îmbină modernitatea cu tradiția. Investiția într-un instrument de producție ultra-modern și performant permite concilierea unui lucru artizanal tradițional cu rigurozitatea industrială. O gamă de peste 150 de arome cu fructe, petale de flori, condimente, semințe...
Franța, Saint-Lo
Kadodis selectează în Franța și Belgia meșteșugari și mici IMM-uri renumite pentru priceperea lor și calitatea ciocolatei, biscuiților, prăjiturilor și pastelor de fructe. Savurați pralinele delicioase, ciocolata neagră fină, ganache-urile, trufele fantezie, praliné-urile, mendiant-urile, crocantele, cireșele, portocalele, pastele de fructe, nuga. Regatul ciocolatei. Deliciile Charlotte.
Franța, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE este o companie de fabricare și distribuție de produse de ciocolaterie, cum ar fi ciocolată neagră, albă, umplută, amară etc., și specialistă în fabricarea ciocolatei pe bază de agave, producția de cremă de tartinat, praline în mini rocher. CHOCOLATERIE DARDENNE produce ciocolată într-un mod tradițional și autentic, respectând meșteșugul maeștrilor ciocolatieri, integrând în același timp o noțiune de sănătate și bunăstare. Toată ciocolata este realizată din boabe măcinate conform unui proces tradițional.
Franța, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER este o companie specializată în producția și comercializarea ciocolatei. Compania produce o gamă largă de ciocolată artizanală de excelentă calitate.
Franța, Toulouse
Compania de ciocolată a fost înființată în 1994 de Vincent Puyuelo la Toulouse. Pasiunea și măiestria artizanală a lui Isabelle și Vincent Puyuelo sunt în slujba poftelor dumneavoastră! Fabricăm în fața clienților în magazinele noastre-Ateliere plăcile de ciocolată, fudges, tablourile din ciocolată, Orangettele gigantice, rocile pralinate, și modelele din ciocolată. Începem producția unei game de fructe uscate acoperite cu ciocolată în noiembrie în noua boutique de pe strada Taur, nr. 9.
...Chocolatier din 1948, Michel Cluizel face parte din rarele Cacaofèviers (transformatori de boabe de cacao) din lume. El elaborează astfel ciocolate de excepție în atelierele sale, situate în sudul Normandiei, unde lucrează 240 de persoane. Michel Cluizel se angajează în mod unic la calitate, depășind ciocolățile organice sau 'pur unt de cacao', garantând toate ciocolatele sale negre, albe și cu lapte. De la plantațiile de cacao, trestie de zahăr și vanilie, fabricarea ciocolatei este o mare aventură în care intervin experiența, expertiza și know-how-ul chocolatierului.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play