Franța, Peyruis
... pură din unt de cacao este disponibilă în peste 100 de delicii. Rețetele și tehnicile rămân tradiționale. CALISSON este celebrarea migdalei din Provence. Delicatețea sa îl face una dintre cele mai apreciate dulciuri din Provence. Descoperiți calissoanele noastre, mini, tradiționale, cu afine, cu génépi... NOUGAT-ul își găsește toată finețea în combinația dintre migdala din Provence și mierea de lavandă. O gamă largă de opțiuni vă stă la dispoziție, cu peste 70 de referințe, cu smochine confiate, zmeură, caramel... O întreagă paletă de arome de descoperit!
...- Estetică: Dincolo de calitatea lor gustativă și olfactivă, ciocolata noastră se distinge prin faptul că este fin decorată cu unt de cacao. Fabricăm, de asemenea, trufe, palete de ciocolată și oferim cutii de degustare.
Patiserie și ciocolaterie de lux, situată în Nantes. Există din 1948. Specialități din Nantes: prăjituri cu orez, armoricain, prăjituri Nantes, colecția călătoriei la Nantes, ciocolate cu vin din viile nantese, caramel cu unt sărat etc. Patiserii: tarte, eclere, prăjituri, choux pentru toate ocaziile: nunți, aniversări, gustări, mese etc. Produse oferite: macarons, cutie de macarons, ciocolată...
Franța, Comines
... de Liège, Gaufre clasice, Gaufre umplute. Pasta de tartinat Speculoos Original LOTUS de tartinat 400g, Speculoos Original LOTUS de tartinat Crunchy 380g. Frangipane Frangipane 4x1p, Mini Frangipane 6x1p. Dinosaurus DINOSAURUS Ciocolată 4x3p, DINOSAURUS Ciocolată cu Lapte 4x3p, DINOSAURUS UMPLUT Ciocolată 6x2p, DINOSAURUS UMPLUT Ciocolată cu Lapte 6x2p. Patiserie Pur Unt Le Glazik Madeleine Bretonne, Patru sferturi, Mini prăjituri, Galete, Prăjituri Bretonne.
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Franța, Rennes
... noastră din Bretania, folosind înghețate și sorbeturi locale și artizanale. Mochi cu înghețată de la Tiliz: Găsiți gama noastră colorată de mochis cu înghețată în supermarketuri și în restaurantele dumneavoastră preferate: Ciocolată, Vanilie din Madagascar, Mango cu pasiune, Zmeură cu Litchi, Căpșună, Yuzu Lime, Sakura, Susan negru, Ceai Matcha, Caramel cu unt sărat și Pishtac. Tiliz...
...Creată în 1991, compania de familie Les Chevaliers d'Argouges exportă din 2008 în întreaga lume ciocolata sa artizanală. Les Chevaliers d'Argouges vă oferă cutii și ambalaje de ciocolată artizanală, plăcinte și mendiants, fructe confiate, dulciuri din copilărie (cum ar fi suculițele de ciocolată) și produse bio provenite din comerț echitabil (ciocolată, orangette sau plăcinte negre). Calitatea este o prioritate pentru Les Chevaliers d'Argouges, așa că, în mod natural, compania a obținut denumirea „ciocolată pură din unt de cacao”, certificând că ciocolata nu conține grăsimi vegetale.
Franța, St-Yrieix la Perche
... madeleine, fabricant de madeleine, livrare de madeleine, fabricare de madeleine, fabricant de biscuiți, fabricant de prăjituri, furnizor de biscuiți, furnizor de prăjituri, livrare de prăjituri, livrare de biscuiți, madeleine simple, madeleine cu ciocolată, madeleine cu ciocolată neagră, madeleine lungi, Prăjituri Tradiționale, prăjituri cu stafide, mini patru sferturi, Genoise ChocoLait, ChocoPépites, Financiers cu Migdale, Moelleux cu Ciocolată, Prăjituri Umplute, asortiment de biscuiți, asortiment de prăjituri, biscuiți de patiserie, galette cu unt pur …...
Le chocolat des Français este o nouă marcă care oferă ciocolată artizanală, 100% unt de cacao pur și fabricată în Franța.
Franța, Fecamp
Olivier HAUTOT și echipa sa, maeștri în arta de a combina noi arome și gusturi subtile, vă invită să degustați o gamă întreagă de ciocolată pură din unt de cacao, creată doar pentru plăcerea simțurilor dumneavoastră.Plăcerile unei ciocolate artizanale.Respectul pentru gust prin tradiție.Descoperiți creațiile noastre de bomboane de ciocolată și cedați în fața colecției noastre de bomboane Hautot.
Franța, Marssac Sur Tarn
Ciocolățile YVES THURIES reprezintă măiestria unui chocolatier tradițional francez, Yves Thuriès. Ciocolateria produce ciocolată din unt de cacao pur. Aceasta produce tablete de ciocolată, cutii de ciocolată, macarons de ciocolată, bomboane de ciocolată și alte ciocolate rafinate cu rețete exclusive. Ciocolățile YVES THURIES sunt de o calitate excelentă și de o autenticitate deosebită. Acestea sunt comercializate în Franța și în întreaga lume.
Franța, Quiberon
...cum ar fi pralinele, ganache-urile, caramelele, nougatinele, marțipanul… Vizitați magazinul online Henri Le Roux pentru a descoperi finețea și rafinamentul acestora! Acolo veți găsi asortimentele noastre de ciocolată neagră sau cu lapte, tabletele de ciocolată din boabe de cacao de mari origini! Lăsați-vă seduși și de caramelele Henri Le Roux, pe lângă deliciosul CBS®, există peste 10 arome fructate de descoperit! Fără a menționa celelalte delicii: Caramélier®, pastă tartinabilă cu CBS® (Caramel cu Unt Sărat), sau Bonsoncoeur®, o pastă tartinabilă fină din ciocolată.
...Chocolatier din 1948, Michel Cluizel face parte din rarele Cacaofèviers (transformatori de boabe de cacao) din lume. El elaborează astfel ciocolate de excepție în atelierele sale, situate în sudul Normandiei, unde lucrează 240 de persoane. Michel Cluizel se angajează în mod unic la calitate, depășind ciocolățile organice sau 'pur unt de cacao', garantând toate ciocolatele sale negre, albe și cu lapte. De la plantațiile de cacao, trestie de zahăr și vanilie, fabricarea ciocolatei este o mare aventură în care intervin experiența, expertiza și know-how-ul chocolatierului.
Franța, Ancenis
... halal sau kosher. Expert în fermentație, am dezvoltat o gamă largă de ingrediente, cum ar fi pulberile de iaurt, brânză proaspătă sau chiar proteine fermentate utilizate în numeroase aplicații: umpluturi pentru ciocolată, mousse-uri de fructe și creme de desert acrișoare, dar și umpluturi pentru patiserie, sosuri de iaurt.
Franța, Narbonne
Veniți să descoperiți o gamă largă de ciocolată și arome la Le Temps du Chocolat, ciocolaterie din Narbonne, pe strada Jean Jaurès, nr. 54. Domnul Jérôme Bories, maestru ciocolatier de peste 30 de ani, vă propune creațiile sale ciocolatiere pe care le prepară el însuși din ciocolată de origine pură și unt de cacao pur: bomboane de ciocolată, bucăți de ciocolată, castane glazurate, macarons, înghețate artizanale, creme înghețate și sorbeturi.
ciocolatier artisan în Quimper, Bretania, fabricăm o gamă de aproximativ 35 de tipuri de bomboane de ciocolată de înaltă calitate: praline cu alune, migdale, ganache realizate cu cacao de mare calitate, pastă de migdale, caramel cu unt sărat, caramel cu unt sărat pentru întins, vânzare către profesioniștii din domeniul ciocolatei, reduceri pentru comitetele de întreprindere, livrare în toată Franța, magazin online.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play