Franța, Fleury Orléans
Oțetul de Orléans este o combinație de trei elemente: temperatura, aerul și timpul. La Martin Pouret, un alt factor intră în calcul, calitatea vinurilor utilizate sau cum un vin devine un bun oțet. Folosim doar vinuri din cele mai bune soiuri ale podgoriilor franceze, cum ar fi cele din Valea Loarei (Cabernet franc, ...), din Sud-Vest (Bordeaux, ...) sau din regiunea Champagne (Chardonnay, ...). Selectate pentru bogăția buchetului lor și finețea aromelor, aceste vinuri sunt supuse lentului proces de acetificare. Producător francez de oțet....
... calitate, să participăm la dezvoltarea și valorizarea viticulturilor și să promovăm cele mai bune produse de pe piață. Forța noastră este cunoașterea vinului francez. Valorile noastre sunt recunoașterea valorii clienților noștri pentru a le oferi cel mai bun serviciu. Ne angajăm într-o relație comercială directă și punem la dispoziția tuturor clienților noștri cele mai bune cuvée-uri din Franța și sprijinim toate companiile și antreprenorii în procesele lor de selecție și comandă. Abuzul de alcool este periculos pentru sănătate. A se consuma cu moderație.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play