Franța, Boulogne-Billancourt
...Descoperiți gustul puternic al anghinarei asociat cu dulceața măslinelor verzi în această cremă preparată cu ulei de măsline pentru un aperitiv plin de prospețime și ușurință. Se recomandă a fi savurată rece ca aperitiv pe pâine prăjită. Data de conservare fără deschidere: 3 ani Greutate: 90 gr Ingrediente: anghinare 73,8%, măsline verzi 15,4%, ulei de măsline 7,9%, sare 2,0%, piper 1,0% Toupine...
Franța, Rouen
...Pots care pot fi folosite pentru a conține o varietate de condimente: piper, sare, condimente, ierburi. Datorită capacului său, condimentele dumneavoastră vor fi protejate de umiditate și praf. Cu aceste borcane, veți adăuga o notă chic și elegantă în bucătăria dumneavoastră. Greutate: 1.000 g Dimensiuni: 29 × 20 × 20 cm Culoare: Alb, Verde, Negru, 3 Culori Bază din lemn: L 29cm x l 10,5cm Borcă: 9cm x 8,7cm...
Franța, Vienne En Arthies
...Colecțiile noastre de tacâmuri, piese individuale și piese de servire, sunt disponibile pe accesorii de masă. Untieră, tartinieră, inel de servet, suport pentru cuțit, sare și piper, ouă fierte... piese de formă: bol pentru caviar, cupe, clopot, tavă... Design personalizat, personalizare. Bronz și/sau alamă argintată și/sau placată cu aur. Fabricare la comandă. Personalizare la cerere. Fabricat în Franța.
Franța, BRIE
... și piper, unii aleg să adauge o notă de ardei iute de Cayenne. Utilizarea sosului cheddar Cheddarul fiind unul dintre cele mai vândute brânzeturi din lume, utilizarea sosului cheddar este foarte variată. Îl găsim adesea în sandvișuri precum hot-dog-urile sau hamburgerii, dar și pe preparate mexicane precum nachos, tacos, tortillas.
Franța, Saint-André-Le-Puy
...Descriere: Am elaborat aceste mini cârnați din carne de porci francezi, adăugând piper de Espelette AOP. Ideal pentru aperitiv! Lista ingredientelor: Carne de porc, grăsime de porc, sare, LACTOZĂ, condimente (inclusiv piper de Espelette 0,3%), dextroză, zaharoză, plantă aromatică, aromă naturală, conservant: nitrat de potasiu, culturi, membrană colagenică comestibilă de vită. A se păstra, de preferință, la o temperatură mai mică de 18°C. Carne de porc: Franța. Nu conține gluten. DDM: 45z...
Franța, Cournon D'auvergne
...Morcovi*(72%), Bleu d'Auvergne* AOP (lapte de vacă pasteurizat) (14%), sare, culturi lactice și de maturare), ulei de floarea-soarelui*, ceapă*, sare, făină de orez*, oțet de mere*, piper negru* *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergen Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine proaspătă, pentru a acompania bețișoare de legume sau grisine. De asemenea, puteți...
Franța, Lalinde
...Conceput și produs în regiunea Nantes, fabricat din oțel inoxidabil pentru a facilita tăierea cărnii după gătire. Soclul din fag, livrat brut pentru o prezentare la masă cu recipiente pentru sare și piper, este realizat de muncitori cu dizabilități într-un ESAT. Întreaga compunere este prezentată cu grijă într-o elegantă cutie din kraft, asamblată de un ESAT și decorată cu un bandou ce poartă...
Franța, Sendets
...*, usturoi negru francez*, sare marină, piper*, ardei iute de Espelette*, ierburi de Provence* * Ingrediente 100% provenite din Agricultura Biologică Cantitate: 90g Conservare: A se păstra la frigider după deschidere.
Franța, Auros
...Pâté cu foie gras de rață 20 % Pâté de weekend, verrină de 175 g, 20 % foie gras de rață. Fabricat de un ESAT din Périgord (stabiliment de ajutor pentru reintegrarea persoanelor cu handicap). Ingrediente: grăsime și carne de porc din Sud-Vest IGP, foie gras 20 %, sare, piper. De asemenea, dispunem în același format de: Pâté Basque cu ardei Espelette, Pâté de țară cu floc de Gascogne, terrină de...
Franța, Ham
... aduce o dimensiune unică acestor preparate și le conferă o notă răcoritoare. Idee de rețetă: Somon la Grătar cu Mărar Ingredient: 4 fileuri de somon 2 linguri de semințe de mărar Sucul unei lămâi Sare și piper după gust 2 linguri de ulei de măsline Referință: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Franța, Besancon
...Această amestec vă va permite să preparați burgeri de casă plini de savoare. Acest amestec poate fi folosit și pentru a condimenta carnea. Este compus din paprika, piper negru, usturoi pudră, ceapă pudră, ardei dulce și sare.
Franța, Sète
...1 Pachet de Tuburi de Calmar, usturoi, ceapă, umplutură (carne sau pește la alegere), sare, piper, pătrunjel, sos de roșii, ulei de măsline, "aioli" și vin alb. Vă recomandăm să decongelați tuburile de calmar sub apă chiar înainte de preparare. Umpleți tuburile cu umplutura aleasă și închideți extremitatea tubului cu un scobitor. Soteți usturoiul, ceapa și pătrunjelul. Adăugați sosul de roșii și vinul alb. Încorporați tuburile umplute și lăsați să fiarbă 25-35 de minute la foc mic. În momentul servirii, amestecați aioli cu sosul. Serviți cu paste sau orez.
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pâine pentru samoussa 300 g de făină 100 g de unt topit 150 ml de apă 25 g de maizena Umplutură de cartofi 2 cartofi 150 g de mazăre sau la alegere 1 ceapă 2 linguri de ulei vegetal 2 căței de usturoi tocați ½ linguriță de garam masala ½ linguriță de coriandru măcinat 1 linguriță de ghimbir tocat ½ linguriță de turmeric sare, piper negru ½ suc de lămâie 1 linguriță de ardei roșu măcinat 2 linguri de coriandru tocat ½ ardei roșu feliat...
Franța, Saint Christol De Rodières
... brânză rasă, felii de roșii, sare, piper, busuioc... totul la cuptor timp de 40 de minute cu un pahar de Rosé... Acest produs este disponibil și în borcane de 100 g, 200 g, 370 g, 750 g și la vrac în găleți de 800 g și 4 kg. Gălețile de 30 kg sunt disponibile la comandă.
Franța, Montagne
Vilele DELBECK sunt specializate atât în producția de vin, cât și în producția de sare de vin. Vilele DELBECK produc vinuri albe, roze și roșii din denumirile Saint-Georges Saint-Emilion, Lalande de Pomerol, Bordeaux Roșu, Bordeaux Alb și Bordeaux Roz. De asemenea, produc Poivrine și sare aromatizată cu Floare de Merlot, Floare de Cabernet, Floare de Syrah, Floare de Pinot și Floare de Sauvignon. Poivrina este un condiment gastronomic compus din Piper și Vin.
SUCOSA este specializată în imprimare, ambalare și distribuție de zahăr din sfeclă și trestie în doze (pungi, bețișoare și diferite alte formate) și alte produse sub formă de pulbere (sare, piper), precum și șervețele umede personalizate. Dispunem de o capacitate de producție de 6.000.000 de unități lunar pentru fiecare format.
Franța, Vailly Sur Aisne
... naturale, de calitate superioară: cuișoare, colecție de piper, sumac pudră, vanilie, zaatar, boabe roz, scorțișoară, combava, sare, ... Clienții noștri sunt magazinele fine, profesioniștii din domeniul gastronomic, restaurantele, bucătarii, patiserii, dar și companiile sau comitetele de întreprindere pentru cadouri de afaceri și colete gourmet.
Franța, Paris
... trei mari teme: - Mobilierul de design. Aici găsim, de exemplu, taburete, cuier, canapele, scaune, mese... - Arta mesei. Aceste obiecte sunt realizate de meșteșugari care demonstrează o tehnicitate foarte ridicată, permițându-le să creeze obiecte originale. În catalog se regăsesc astfel pahare unice, o carafă pentru degustarea vinului cu 15 găuri, cești, măcinătoare de piper - sare etc. - Obiectele de decor. Aceste obiecte reflectă asupra societății noastre și a vieții cotidiene și își trag inspirația în special din anii '70, din designul suedez și italian.
Franța, Suresnes
Lilibillule este importator și distribuitor de condimente de excepție și flori comestibile direct de la cooperative sau de la mici producători. Lilibillule vă propune o selecție de produse cu arome subtile și autentice pentru a încânta farfuria clienților dumneavoastră: șofran din Siroua, vanilie din Tahiti, piper roșu din Kampot, ardei iute din Yunnan, boabe de Sichuan, fulgi de sare de Halen...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play