Franța, Arles
...Maison Lesage Pate de fructe din Provence acoperite cu pralină gianduja din migdale din Provence și cu un strat de fructe. Conservare într-un loc uscat între 16 și 20°c. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, migdale din Provence, pastă de cacao, lapte praf degresat, sirop de glucoză deshidratat, stabilizator sorbitol pudră, caise, cireșe, smochine, căpșuni, apă, căpșuni, cireșe, smochine, caise, gelifiant pectină, agent de acoperire gumă arabică, acid citric, lecitină de soia.
Franța, Thiaucourt-Regnieville
...Descoperiți noua noastră lumânare cu ciocolată caldă :D Greutate: 70g Timp de ardere: +- 15h Aromă: rocă de pralină Ceară vegetală de soia, fitil din bumbac...
...Greutate: 150g de ceară + / - 30h de ardere Ceară de soia vegetală și parfum fabricate la Grasse, certificate conform normelor europene IFRA. Garantat fără substanțe CMR (Substanțe Cancerigene, Mutagene și Reprotoxice). Nu conține ftalați. *Toate lumânările sunt realizate manual, așa că produsul primit poate să nu semene exact cu fotografia. Piramida Olfactivă Note: Alimentare Fructată Verde Vârf: mure/cassis Inimă: violetă Bază: vanilie/pralină...
Franța, Furiani
...DÔMES CIocolată NEAGRĂ framboise/marjoram (roz) - pralină de alune (castan) DÔMES CIocolată LAPTE caramel cu unt sărat (portocalie) - pralină de fistic (verde) Ingrediente Ciocolată neagră 70% (pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie). Ciocolată cu lapte 37% (zahăr, unt de cacao, lapte integral, pastă de cacao, emulsifiant: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie). Ciocolată albă 30% cacao. smântână, unt, sirop de glucoză, zahăr, pulpă de zmeură, migdale, alune, fistic, măghiran, sorbitol, coloranți naturali. Referință:ECISULA...
Rețetă de tradiție - O măiestrie unică Dorești ciocolată? Ciocolată neagră cu smochine și nuci, ciocolată neagră cu cireșe Amarena, ciocolată cu lapte cu bezea, ciocolată albă marmorat cu zmeură sau, bineînțeles, specialitatea casei, bara Marseieză... Bara Marseieză ® este o specialitate a Chocolatière de Marseille. Un praliné "fără unt, fără smântână" de pură plăcere, natural, cu foi, în stil ve...
Franța, Vitry Sur Seine
Fabricarea materiilor prime din boabe de cacao pentru origine, de asemenea, fabricăm pralina noastră din alunele de Piemont, fabricarea pastei de migdale. Din materiile prime: realizăm produsele noastre finite: asortiment de praline și ganache. Alte dulciuri ale noastre: pastă de fructe, nougat, bezea sunt de asemenea fabricate fără conservanți sau alte aditivi. De asemenea, dispunem de produse pentru consumatorii care sunt alergici la lactoză sau gluten. Avem o gamă de produse kosher sau halal.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play