Franța, Paris
... boabe de cacao de înaltă calitate, ceea ce se traduce prin ciocolate bogate în aromă și gust. Indiferent dacă preferați ciocolata neagră intensă, ciocolata cu lapte cremoasă sau ciocolata albă delicată, avem de toate pentru a satisface toate papilele gustative. Descoperiți și condimentele noastre.
Fondată în 1986, VIJAYA® este o marcă franceză. De dimensiune familială, compania noastră, pionieră în domeniul bio, este specializată în importul și distribuția de fructe uscate bio. Vijaya selectează cele mai generoase varietăți și calibre în gust, ceea ce conferă fructelor cărnoase o moliciune unică. Datorită a peste 35 de ani de relații durabile cu producătorii și partenerii săi, Vijaya oferă...
... ambalajul cu logo-urile companiilor. Punctele noastre forte: - Rafinat: Calitatea și autenticitatea caracterizează ciocolata noastră. Cu un gust îndelungat, elaborată cu cele mai bune soiuri de cacao și materii prime riguros selectate. Ciocolata este 100% unt de cacao pur. - Creativitate și originalitate: peste 50 de creații inedite sunt oferite clienților noștri, cu game de ganache și praline...
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Franța, Varetz
...evaluarea nivelului de calitate și gust al materiilor prime - PLATFORMA BEAN TO BAR Expertiză Cacao & Ciocolată din 14 țări producătoare - 3. PROMOVARE și ANIMARE ALIMENTARĂ & CULINARĂ Noi concepte Sensibilitate & Gust COMUNICARE > MARKETING > VÂNZARE prin tehnici de gust, degustări profesionale 'alimentare & culinare'. 4. EVENIMENTE PLANETGOUT Misiuni de participare și crearea de concepte 'True Food...
Franța, Quiberon
Descoperiți Caramélier®-Chocolatier Henri Le Roux, clasat printre cei mai buni ciocolatieri din Franța, care a creat în 1977 la Quiberon celebrul CBS® (Caramel cu Unt Sărat), o minune cu un gust inimitabil! Mare ciocolatier, Henri Le Roux are la activ peste 80 de creații! El selectează cele mai bune boabe de cacao și cele mai fine ciocolate de învelire pentru creațiile sale cu umpluturi subtile...
Franța, Fecamp
Olivier HAUTOT și echipa sa, maeștri în arta de a combina noi arome și gusturi subtile, vă invită să degustați o gamă întreagă de ciocolată pură din unt de cacao, creată doar pentru plăcerea simțurilor dumneavoastră.Plăcerile unei ciocolate artizanale.Respectul pentru gust prin tradiție.Descoperiți creațiile noastre de bomboane de ciocolată și cedați în fața colecției noastre de bomboane Hautot.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play