...
Tapenade verde 95g
Dulceață de lămâie din Menton 200g
Crocante acoperite cu ciocolată cu lapte și cremăde nugat 150g
Navete cu floare de portocal 150g
Calissons naturale - cutie de 8
Cutie din lemn, cu glisieră goală sau personalizată...
...gem de prune, biscuiți cu ciocolată, corn de gazelă, cremă brulee, crumble cu fructe de pădure, fulgi de migdale, condimente de Crăciun, bob de tonka, fruct interzis, lapte de ovăz – miere, lollipop, macaron cu zmeură și violete, madeleine, malabar cu căpșuni, miere, mojito, afine delicioase, nougat, nutella, pâine de condimente, pâine prăjită, palet breton, panettone, piersică – frișcă, pina colada, fistic, măr de dragoste, popcorn, pop căpșună, pralină, speculoos, tartă cu mere, tartă tatin, tutti frutti, vanilie – scorțișoară, vanilie – căpșună, vin fiert de Crăciun...
...
- Preparări pentru mousse bavaroise (o gamă foarte variată de arome)
- Preparări pentru cremăde unt (100% unt)
- Mixuri pentru cremăde migdale
- Premixuri variate (chec, tort deciocolată, brioșe, biscuiți, ...)
- Mixuri de genoise naturale sau deciocolată
- Numeroase mixuri (meringue, vafe, clătite, gogoși, ...)
- Glazuri (naturale sau aromatizate)...
Compania ROUCADIL este specializată și recunoscută în domeniul conservării și distribuției de prune uscate, de dulciuri din ciocolată, cu armagnac, cremăde prune, fructe moi, caise uscate și nuci din Périgord. Casa Roucadil, producător și transformator în inima regiunii prunei din Agen. Situată în centrul regiunii prunei, Casa Roucadil păstrează de peste 120 de ani un savoir-faire transmis din generație în generație.
...PRUNEAUX DE MENET este un specialist în Pruneau d'Agen, cu, fără sâmbure, umplut, cu ciocolată, cu vin, în sirop, în cremă, în pulpă fără zahăr adăugat. Contactați-ne prin email la MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Oferim caise, ananas, smochine, căpșuni, mango deshidratat. Aceste fructe se alătură afinelor (sau merișoarelor), mere, pere, piersici, papaya deshidratată, ghimbir și kumquat confiat din...
Specialități acoperite cu ciocolată (neagră, lapte, cremăde nugat, caramel, trufată etc.) și perle decorative (argintii, aurii, multicolore, umplute cu zahăr sau ciocolată), inimioare deciocolată multicolore. Lucrăm cu migdale selectate: Avola, migdale din Franța și Spania, alese pentru originalitatea gustului lor. În ceea ce privește specialitățile noastre cu ciocolată, le preparăm cu ciocolată extra fină. Materia primă pentru drajeurile noastre cu ciocolată este pe bază de cacao 70%. Căutăm distribuitori pentru export.
Specialist în extrudarea alimentelor Inovatoare, Sănătoase și Fără Gluten
Creată în 2015, SEREALYS, o companie independentă și de familie, va putea fabrica pentru marca dumneavoastră, toate produsele extrudate
Bio, Fără Gluten, Delicioase și Clean Label!
- Gustări umplute cu ciocolată, zmeură sau cremăde tartinat
- Cereale pentru mic dejun umplute,
- Cereale pentru Mic Dejun în formă de...
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE este o companie de fabricare și distribuție de produse de ciocolaterie, cum ar fi ciocolată neagră, albă, umplută, amară etc., și specialistă în fabricarea ciocolatei pe bază de agave, producția decremăde tartinat, praline în mini rocher.
CHOCOLATERIE DARDENNE produce ciocolată într-un mod tradițional și autentic, respectând meșteșugul maeștrilor ciocolatieri, integrând în același timp o noțiune de sănătate și bunăstare. Toată ciocolata este realizată din boabe măcinate conform unui proces tradițional.
...împreună cu mesajul dumneavoastră. Efectul surpriză este garantat. Alegerea ciocolatelor și a cutiilor va fi cea mai dificilă sarcină a dumneavoastră: un con umplut cu plăci deciocolată pură, un pachet de orangette, un tubo de palete sau chiar un coș de descoperire. Nu vă rămâne decât să vă decideți!!!
Compania Confiserie Azuréenne este specializată în fabricarea cacao, ciocolată și produse de cofetărie. Produsele sale includ în special castane glazurate, cremăde castane și înghețată pe bază de castane.
Sté Médicis, specialist în dulciuri și bomboane deciocolată cu migdale, crocant de nugat, în formă de dragee. Arome noi: caramel cu sare de Guérande, gianduja, cremăde nugat, cappuccino din arabica pură.
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremăde speculoos și altele.