Franța, Montauroux
...Biscuiți umpluți cu gem sau cremă tartinabilă. Arome: zmeură, lămâie, căpșună, portocală, caise, cremă de ciocolată sau alune. Alte arome disponibile la cerere.
Franța, Pacy-Sur-Eure
...gem de prune, biscuiți cu ciocolată, corn de gazelă, cremă brulee, crumble cu fructe de pădure, fulgi de migdale, condimente de Crăciun, bob de tonka, fruct interzis, lapte de ovăz – miere, lollipop, macaron cu zmeură și violete, madeleine, malabar cu căpșuni, miere, mojito, afine delicioase, nougat, nutella, pâine de condimente, pâine prăjită, palet breton, panettone, piersică – frișcă, pina colada, fistic, măr de dragoste, popcorn, pop căpșună, pralină, speculoos, tartă cu mere, tartă tatin, tutti frutti, vanilie – scorțișoară, vanilie – căpșună, vin fiert de Crăciun...
Franța, L'union
... - Preparări pentru mousse bavaroise (o gamă foarte variată de arome) - Preparări pentru cremă de unt (100% unt) - Mixuri pentru cremă de migdale - Premixuri variate (chec, tort de ciocolată, brioșe, biscuiți, ...) - Mixuri de genoise naturale sau de ciocolată - Numeroase mixuri (meringue, vafe, clătite, gogoși, ...) - Glazuri (naturale sau aromatizate)...
Franța, Montayral
Compania ROUCADIL este specializată și recunoscută în domeniul conservării și distribuției de prune uscate, de dulciuri din ciocolată, cu armagnac, cremă de prune, fructe moi, caise uscate și nuci din Périgord. Casa Roucadil, producător și transformator în inima regiunii prunei din Agen. Situată în centrul regiunii prunei, Casa Roucadil păstrează de peste 120 de ani un savoir-faire transmis din generație în generație.
Franța, Tulette
Le Comptoir de Mathilde, o fabricare franțuzească și artizanală din 2007. Delicatese, ciocolată, creme de tartinat, babas, atât de multe rețete ancestrale pentru plăcerea gurmanzilor și idei originale de cadouri. Stăpân în arta de a confecționa cele mai bune ciocolate și specialist în crema de tartinat franțuzească, fără ulei de palmier și fără OMG-uri, ne dezvăluim măiestria artizanală...
Franța, Villeneuve Sur Lot
...PRUNEAUX DE MENET este un specialist în Pruneau d'Agen, cu, fără sâmbure, umplut, cu ciocolată, cu vin, în sirop, în cremă, în pulpă fără zahăr adăugat. Contactați-ne prin email la MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Oferim caise, ananas, smochine, căpșuni, mango deshidratat. Aceste fructe se alătură afinelor (sau merișoarelor), mere, pere, piersici, papaya deshidratată, ghimbir și kumquat confiat din...
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Franța, Marseille
Specialități acoperite cu ciocolată (neagră, lapte, cremă de nugat, caramel, trufată etc.) și perle decorative (argintii, aurii, multicolore, umplute cu zahăr sau ciocolată), inimioare de ciocolată multicolore. Lucrăm cu migdale selectate: Avola, migdale din Franța și Spania, alese pentru originalitatea gustului lor. În ceea ce privește specialitățile noastre cu ciocolată, le preparăm cu ciocolată extra fină. Materia primă pentru drajeurile noastre cu ciocolată este pe bază de cacao 70%. Căutăm distribuitori pentru export.
Franța, La Seauve Sur Semene
Specialist în extrudarea alimentelor Inovatoare, Sănătoase și Fără Gluten Creată în 2015, SEREALYS, o companie independentă și de familie, va putea fabrica pentru marca dumneavoastră, toate produsele extrudate Bio, Fără Gluten, Delicioase și Clean Label! - Gustări umplute cu ciocolată, zmeură sau cremă de tartinat - Cereale pentru mic dejun umplute, - Cereale pentru Mic Dejun în formă de...
Franța, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE este o companie de fabricare și distribuție de produse de ciocolaterie, cum ar fi ciocolată neagră, albă, umplută, amară etc., și specialistă în fabricarea ciocolatei pe bază de agave, producția de cremă de tartinat, praline în mini rocher. CHOCOLATERIE DARDENNE produce ciocolată într-un mod tradițional și autentic, respectând meșteșugul maeștrilor ciocolatieri, integrând în același timp o noțiune de sănătate și bunăstare. Toată ciocolata este realizată din boabe măcinate conform unui proces tradițional.
Franța, Challans
...împreună cu mesajul dumneavoastră. Efectul surpriză este garantat. Alegerea ciocolatelor și a cutiilor va fi cea mai dificilă sarcină a dumneavoastră: un con umplut cu plăci de ciocolată pură, un pachet de orangette, un tubo de palete sau chiar un coș de descoperire. Nu vă rămâne decât să vă decideți!!!
Compania Confiserie Azuréenne este specializată în fabricarea cacao, ciocolată și produse de cofetărie. Produsele sale includ în special castane glazurate, cremă de castane și înghețată pe bază de castane.
Franța, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, specialist în dulciuri și bomboane de ciocolată cu migdale, crocant de nugat, în formă de dragee. Arome noi: caramel cu sare de Guérande, gianduja, cremă de nugat, cappuccino din arabica pură.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play